ΑρχικήinetiPhone 14 Pro: Σφάλμα προκαλεί οριζόντιες γραμμές στην εκκίνηση

iPhone 14 Pro: Σφάλμα προκαλεί οριζόντιες γραμμές στην εκκίνηση

Οι κάτοχοι του τελευταίου iPhone 14 Pro έχουν αναφέρει ότι εμφανίζονται γραμμές στην οθόνη κατά την εκκίνηση της συσκευής τους και στη συνέχεια εξαφανίζονται μετά από μερικά δευτερόλεπτα.

Ανησυχητικές αναφορές για την εμφάνιση οριζόντιων γραμμών στα iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max μετά την ενεργοποίησή τους έχουν αναφερθεί από αρκετούς καταναλωτές. Αυτό συμβαίνει μόνο κατά την εκκίνηση, αλλά δεδομένου ότι δεν συμβαίνει σε άλλα μοντέλα, υπάρχει ανησυχία ότι αν αυτό το ζήτημα δεν αποκατασταθεί γρήγορα μπορεί να προκύψουν περαιτέρω προβλήματα.

Στις 22 Δεκεμβρίου, ένας χρήστης του MacRumors Forum με το όνομα Infernoqt ανακάλυψε αυτό το πρόβλημα και παρατήρησε ότι οι οριζόντιες γραμμές δεν εμφανίζονταν κάθε φορά που ενεργοποιούσε την συσκευή, υποδεικνύοντας ότι θα μπορούσε να είναι ένα τυχαίο πρόβλημα. Είχε χρησιμοποιήσει τη συσκευή του για δύο εβδομάδες πριν κάνει αυτή την ανακάλυψη και αφού έθεσε το ερώτημα στο Reddit συνειδητοποίησε ότι υπήρχαν αρκετά άλλα άτομα με παρόμοιες εμπειρίες. Η επαναφορά ή η ενημέρωση των iPhone τους σε iOS 16.2 δυστυχώς αποδείχθηκε ανεπιτυχής στην επίλυση του μυστηρίου.

iPhone 14 Pro: Σφάλμα προκαλεί οριζόντιες γραμμές στην εκκίνηση
iPhone 14 Pro: Σφάλμα προκαλεί οριζόντιες γραμμές στην εκκίνηση

Δείτε επίσης: Apple Music: Το νέο διασκεδαστικό χαρακτηριστικό του iPhone

"Χαιρετισμούς!

Πρόσφατα, απέκτησα ένα νέο iPhone και παρατήρησα ότι όταν η συσκευή "ξυπνάει", εμφανίζονται για λίγο κάθετες γραμμές στην οθόνη. Το φαινόμενο αυτό είναι τυχαίο στη φύση του- ωστόσο, φαίνεται να εμφανίζεται συχνότερα μετά την απενεργοποίηση της οθόνης του τηλεφώνου επειδή δεν χρησιμοποιείται. Αυτό το ζήτημα δεν εμφανίστηκε πριν ενημερώσω το iOS 16.2 πριν από δύο εβδομάδες - μέχρι στιγμής μόνο πέντε άτομα έχουν αναφέρει παρόμοια περιστατικά στο Reddit 

Ως εκ τούτου, αναρωτιόμουν αν θα μπορούσατε να επιβεβαιώσετε αυτό το πρόβλημα. Επιπλέον, οποιαδήποτε πιθανή λύση θα εκτιμηθεί επίσης πολύ!"

Ο u/1LastOutlaw8, ένας χρήστης του iPhone 14 Pro Max στο Reddit, μοιράστηκε ότι η συσκευή του αντιμετώπιζε το ίδιο πρόβλημα. Παρόλο που ο τεχνικός ισχυρίστηκε ότι τίποτα δεν φαινόταν να είναι λανθασμένο μετά από ένα ταξίδι στο κατάστημα της Apple, καμία από τις προσπάθειές του – ούτε καν ένα hard reset ή μια ενημέρωση iOS 16.2 – δεν μπόρεσε να εξαλείψει αυτές τις οριζόντιες γραμμές.

iPhone 14 Pro: Σφάλμα προκαλεί οριζόντιες γραμμές στην εκκίνηση
iPhone 14 Pro: Σφάλμα προκαλεί οριζόντιες γραμμές στην εκκίνηση

Δείτε επίσης: iPhone 14 Pro: Πολλά δε θα φτάσουν εγκαίρως για τα Χριστούγεννα

Σε ένα άλλο νήμα του Reddit, αμέτρητοι χρήστες του iPhone 14 Pro ισχυρίζονται ότι κατά την εκκίνηση της συσκευής παρατηρούν πράσινες και κίτρινες γραμμές να εμφανίζονται στην οθόνη πριν εξαφανιστούν μετά από μερικά δευτερόλεπτα. Η υποστήριξη της Apple φέρεται να αποκάλυψε στα ίδια άτομα ότι το ζήτημα αυτό οφείλεται σε σφάλμα του iOS 16 και όχι σε βλάβη υλικού.

Οι αναφορές για οριζόντιες γραμμές που εμφανίζονται στα iPhones έχουν εμφανιστεί φαινομενικά μετά από την κυκλοφορία του iOS 16.2, οπότε φαίνεται ότι η τελευταία ενημέρωση της Apple είναι πιθανό να ευθύνεται για αυτά τα προβλήματα. Ωστόσο, με την Apple να έχει μόλις αρχίσει να δοκιμάζει το iOS 16.3 με προγραμματιστές, ίσως χρειαστεί να περιμένουμε λίγο ακόμα μέχρι να επιλυθεί πλήρως αυτό το πρόβλημα.

Πηγή: wccftech.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS