ΑρχικήUpdatesΤο Reddit ανακοίνωσε ένα νέο εργαλείο αναζήτησης σχολίων

Το Reddit ανακοίνωσε ένα νέο εργαλείο αναζήτησης σχολίων

Οι βελτιώσεις στην on-site αναζήτηση του Reddit περιλαμβάνουν την αναζήτηση σχολίων, την παροχή καλύτερων αποτελεσμάτων και πολλά άλλα.

Το Reddit ανακοίνωσε ένα νέο εργαλείο αναζήτησης σχολίων που δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να λαμβάνουν αποτελέσματα αναζήτησης από απαντήσεις σε αρχικές αναρτήσεις.

Reddit

Δείτε επίσης: Το Reddit κρύβει το r/Russia από Search και Recommendations λόγω παραπληροφόρησης

Μέχρι τώρα, οι χρήστες του Reddit μπορούσαν να ανακτήσουν αποτελέσματα αναζήτησης μόνο για αρχικές αναρτήσεις, communities και μεμονωμένους χρήστες, πράγμα που σημαίνει ότι θα έπρεπε να κάνουν κλικ σε πολλές αναρτήσεις και στη συνέχεια να κάνουν scroll σε αυτά που μερικές φορές είναι χιλιάδες σχόλια για να βρουν τις πληροφορίες που αναζητούσαν σε ένα thread.

Ωστόσο, με τις πιο πρόσφατες αλλαγές, όλα στο Reddit μπορούν να αναζητηθούν – χρήστες, αναρτήσεις, communities και τώρα σχόλια, επιτρέποντας στους redditors να βελτιώσουν περαιτέρω τις αναζητήσεις τους.

Δείτε επίσης: Πώς θα ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία του Reddit

Εκτός από την αναζήτηση σχολίων που ζητήθηκε πολύ, το Reddit λέει ότι έχει βελτιώσει και τη συνάφεια αναζήτησης για να βοηθήσει τους χρήστες να βρίσκουν αποτελέσματα στην πλατφόρμα. Προηγουμένως, τα αποτελέσματα έπρεπε να ταιριάζουν σχεδόν ακριβώς με το ερώτημα του χρήστη, αλλά τώρα είναι λιγότερο περιοριστικό και το 100% ενός ερωτήματος δεν χρειάζεται να ταιριάζει με το κείμενο μιας ανάρτησης για να επιστρέψει σχετικά αποτελέσματα. Στις δοκιμές, το Reddit λέει ότι οι αλλαγές του οδήγησαν σε αύξηση των αποτελεσμάτων κατά 60%.

Εκτός από την λιγότερο περιοριστική αντιστοίχιση, το Reddit χρησιμοποιεί τώρα παγκόσμια μοτίβα χρηστών και αλληλεπιδράσεις αναρτήσεων για τη βελτίωση των αποτελεσμάτων, επομένως εάν κάποιος αναζητά ένα θέμα που αναζητούν πολλά άλλα άτομα, τα αποτελέσματά του θα ταξινομηθούν ώστε να δοθεί προτεραιότητα στο νεότερο περιεχόμενο ή τα πιο δημοφιλή κλικ.

Reddit

Οι νέες δυνατότητες και βελτιώσεις αναζήτησης έρχονται σε μια νέα εμφάνιση για τη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης σε desktop και κινητά που βασίζεται στα σχόλια των χρηστών. Οι αλλαγές στοχεύουν στην εμφάνιση περιεχομένου με πιο απλό σχεδιασμό που διευκολύνει την ανασκόπηση των αποτελεσμάτων και την εύρεση σχετικών πληροφοριών.

Δείτε επίσης: Έπεσε το Reddit! Οι χρήστες σε όλο τον κόσμο αναφέρουν προβλήματα

Η δυνατότητα αναζήτησης σχολίων κυκλοφορεί σήμερα στο desktop. Αυτή η δυνατότητα, μαζί με τις άλλες ενημερώσεις, είναι προσβάσιμη μεταβαίνοντας στο home feed, κάνοντας κλικ στη γραμμή αναζήτησης και πραγματοποιώντας αναζήτηση.

Πηγή πληροφοριών: macrumors.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS