ΑρχικήinetΑναφορά: Τα standard μοντέλα iPhone 15 δεν θα υποστηρίζουν ProMotion & Always-On...

Αναφορά: Τα standard μοντέλα iPhone 15 δεν θα υποστηρίζουν ProMotion & Always-On Display

Τα standard μοντέλα της επερχόμενης σειράς iPhone 15 της Apple δεν θα διαθέτουν οθόνη LPTO, οπότε δεν θα προσφέρουν υποστήριξη ProMotion ούτε κάποια επιλογή always-on display (σε αντίθεση με τα μοντέλα Pro).

iPhone 15 ProMotion & Always-On Display

Τα τελευταία μοντέλα iPhone 14 Pro και Pro Max χρησιμοποιούν ένα ενημερωμένο display backlighting χαμηλής κατανάλωσης, που υποστηρίζει ProMotion refresh rates που κυμαίνονται από 1 Hz έως 120 Hz. Το refresh rate της οθόνης προσαρμόζεται με βάση αυτό που συμβαίνει στην οθόνη. Χαμηλότεροι ρυθμοί χρησιμοποιούνται για στατικό περιεχόμενο, ενώ οι υψηλότεροι προορίζονται για κίνηση όπως παιχνίδια και βίντεο. Έτσι, οι χρήστες μπορεί να έχουν μια πιο ομαλή εμπειρία με μεγαλύτερη απόκριση.

Δείτε επίσης: iPhone: Εκατομμύρια διαθέτουν μια κρυφή λειτουργία σαρωτή

Σύμφωνα με πηγή του κλάδου που επικαλείται ο λογαριασμός συγκέντρωσης ειδήσεων “yeux1122” στο Korean Naver blog, μόνο τα μοντέλα Pro της σειράς iPhone 15 θα είναι εξοπλισμένα με τα LPTO panels που απαιτούνται για το ProMotion. Αυτό δείχνει ότι η δυνατότητα αυτή θα παραμείνει αποκλειστικά για τα πιο ακριβά μοντέλα της Apple (όπως συμβαίνει και με τα iPhone 14).

Η μετάφραση της ανάρτησης, σύμφωνα με το Macrumors, είναι:

Η Apple λέγεται ότι έχει ήδη κάνει ρυθμίσεις για την παράδοση display panels της σειράς iPhone 15 και σύντομα θα οριστικοποιήσει τις λεπτομέρειες και θα προετοιμαστεί για μαζική παραγωγή. Αυτό που επιβεβαιώνεται εδώ είναι ότι μόνο η Pro Series θα έχει προδιαγραφές που υποστηρίζει LTPO 120 refresh rate, με το βασικό κανονικό μοντέλο Plus να μην το έχει στις προδιαγραφές του“.

Δείτε επίσης: Ενεργοποιήστε την Προηγμένη προστασία δεδομένων στο iPhone

Αναφορά: Τα standard μοντέλα iPhone 15 δεν θα υποστηρίζουν ProMotion & Always-On Display

Εάν αληθεύει αυτή η πληροφορία, δυστυχώς η επιλογή always-on display θα παραμείνει επίσης μια αποκλειστική λειτουργία των μοντέλων Pro.

Η πηγή του Naver blog επιβεβαιώνει τη σκέψη του αναλυτή Ross Young, ο οποίος τον Σεπτέμβριο του 2022 είπε ότι αναμένει ότι το Dynamic Island θα υπάρχει σε όλα τα μοντέλα iPhone 15, αλλά κάποιοι περιορισμοί πιθανότατα θα απαγορεύσουν στην Apple να φέρει LPTO panels σε ολόκληρη τη σειρά iPhone 15.

Επίσης, σύμφωνα με τον αναλυτή Ming-Chi Kuo, ο προμηθευτής BOE της Apple με έδρα την Κίνα, ο οποίος έχει κερδίσει παραγγελίες για τα iPhone 15 και iPhone 15 Plus, δεν θα έχει παραγωγική ικανότητα για μαζικές αποστολές οθονών LTPO για iPhone υψηλών προδιαγραφών μέχρι το 2024.

Δείτε επίσης: Αναφορές: iPhone 11 “άντεξε” μια εβδομάδα μέσα σε λίμνη

Το θετικό, ωστόσο σύμφωνα με κάποιες εκθέσεις, είναι ότι όλα τα μοντέλα της σειράς iPhone 15 θα είναι εξοπλισμένα με ένα πιο αποδοτικό OLED display driver chip που θα κατασκευαστεί με βάση ένα 28nm process (τα τρέχοντα είναι στα 40 nm). Το κύριο πλεονέκτημα του τσιπ 28 nm θα ήταν η μειωμένη κατανάλωση ενέργειας, η οποία θα μπορούσε να συμβάλει στη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας των τηλεφώνων.

Το πολυαναμενόμενο iPhone 15 φαίνεται ότι θα είναι άλλη μια σπουδαία συσκευή από την Apple! Με τον κομψό σχεδιασμό, τον ισχυρό επεξεργαστή, τη μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και το προηγμένο σύστημα κάμερας, πιθανότατα θα είναι ένα από τα πιο δημοφιλή τηλέφωνα στην αγορά όταν κυκλοφορήσει αργότερα φέτος! Μένει να δούμε τι διαφορές θα έχουν τα standard μοντέλα από τα Pro.

Πηγή: www.macrumors.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS