ΑρχικήinetΤο Galaxy Watch 6 θα έχει βελτιωμένη διάρκειας ζωής της μπαταρίας;

Το Galaxy Watch 6 θα έχει βελτιωμένη διάρκειας ζωής της μπαταρίας;

Το επερχόμενο Galaxy Watch 6 θα μπορούσε να έχει ακόμα καλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας;

Galaxy Watch 6

Το GalaxyClub.nl ανέφερε ότι οι ρυθμιστικές αρχές της Νότιας Κορέας ενέκριναν δύο εσωτερικές κυψέλες που θα μπορούσαν ενδεχομένως να χρησιμοποιηθούν στη σειρά Galaxy Watch 6. Είναι πιθανό να προσφέρει παραλλαγές των μεγεθών 40mm και 44mm, όπως συνηθίζεται από τα μοντέλα ρολογιών της Samsung – με τους αριθμούς μοντέλου SM-R93x και SM-R94x αντίστοιχα.

Δείτε επίσης: Η Samsung προσθέτει προστασία από επιθέσεις zero-click στις συσκευές Galaxy

Οι ρυθμιστικές αρχές της Κορέας έχουν πιστοποιήσει δύο μπαταρίες, με τη μικρότερη από το ζεύγος να προσδιορίζεται ως EB-BR935ABY. Οι φωτογραφίες είναι λίγο θολές, αλλά αποκαλύπτουν μια ενεργειακή κυψέλη που χωράει 300mAh και η διαφημιζόμενη χωρητικότητά της έχει οριστεί στα 295mAh. Αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο Galaxy Watch 6 40mm που θα κυκλοφορήσει σύντομα, καθώς περιέχει περισσότερη ενέργεια από αυτή που είναι διαθέσιμη σήμερα στο Galaxy Watch 5 (284 mAh/276 mAh).

Αυτό υποδηλώνει ότι το Galaxy Watch 6 των 40 χιλιοστών θα μπορούσε να προσφέρει σημαντική βελτίωση σε σχέση με τον προκάτοχό του και, ως εκ τούτου, να βελτιώσει την καθημερινή διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Μια αύξηση 10-20mAh μπορεί να φαίνεται μικρή με την πρώτη ματιά, αλλά αυτό μπορεί να μεταφραστεί σε επιπλέον ώρες χρήσης ανά ημέρα.

Η μεγαλύτερη μπαταρία EB-BR945ABY είναι αρκετά εντυπωσιακή, με χωρητικότητα 425mAh. Ωστόσο, η ονομαστική της χωρητικότητα είναι ελαφρώς χαμηλότερη, περίπου 412mAh. Ακόμα κι έτσι, αυτή η αύξηση εξακολουθεί να είναι μεγαλύτερη από εκείνη της έκδοσης 44mm του Galaxy Watch 5, η οποία φιλοξενεί εσωτερικό κύτταρο 410mAh και έχει ονομαστική τιμή 397 mAh.

Δείτε επίσης: Το Galaxy S23 λαμβάνει το πρώτο του software update

Για κανονικές συσκευές, αυτή η βελτίωση μπορεί να μην φαίνεται μεγάλη. Αλλά για συσκευές χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας, όπως τα wearables, ακόμη και μια οριακή αύξηση της ισχύος της μπαταρίας μπορεί να κάνει εξαιρετική διαφορά όσον αφορά τη μακροζωία και τη χρήση.

Δείτε επίσης: Το Galaxy A73 ενημερώνεται στο One UI 5.1

Σύμφωνα με τις τελευταίες εικασίες, το Galaxy Watch 6 της Samsung θα μπορούσε να διαθέτει σχεδιασμό παρόμοιο με το Google Pixel Watch με κυρτό γυαλί. Δεν γνωρίζουμε ακόμη αν αυτή η καμπυλότητα θα επιτρέψει μεγαλύτερα internal cells ή όχι. Ωστόσο, θα μάθουμε περισσότερα μέσα στους επόμενους μήνες, καθώς τόσο το Galaxy Watch 6 όσο και το δυναμικό 6 Pro αναμένεται να παρουσιαστούν περίπου την ίδια στιγμή με το Z Flip 5 και το Z Fold 5 της Samsung αργότερα το 2023.

Πηγή πληροφοριών: 9to5google.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS