ΑρχικήinetGoogle: Έρχεται το Universal Speech Model!

Google: Έρχεται το Universal Speech Model!

Η Google κάνει σημαντικά βήματα στον κλάδο της τεχνητής νοημοσύνης, ενισχύοντας το Universal Speech Model για να ενισχύσει την πρόοδο.

Τον Νοέμβριο, η Google ξεκίνησε ένα ταξίδι για να δημιουργήσει μια τεχνητή νοημοσύνη που θα μπορεί να αναγνωρίζει και να ερμηνεύει 1.000 από τις πιο ομιλούμενες γλώσσες στον κόσμο. Η ομάδα προχωράει επιμελώς προς την επίτευξη αυτού του στόχου με τακτικές αναρτήσεις στο ιστολόγιο από τους εμπλεκόμενους στο έργο, καθώς και με δημοσιεύσεις της εργασίας τους Universal Speech Model (USM) στον διακομιστή arXiv pre-print.

Αυτή τη στιγμή, η επιχείρηση καταβάλλει προσπάθειες για την ενσωμάτωση περισσότερων από 1.000 γλωσσών στα μοντέλα τεχνητής νοημοσύνης της. Αυτό θα καταστήσει τις δομές αυτές πιο προσιτές παγκοσμίως και θα γεφυρώσει τυχόν γλωσσικά εμπόδια που μπορεί να υπάρχουν.

Google: Έρχεται το Universal Speech Model!
Google: Έρχεται το Universal Speech Model!

Δείτε επίσης: Το Google Drive update για Android φέρνει νέες λειτουργίες

Μετά από μια μακρά περίοδο ανάπτυξης, η Google είναι επιτέλους έτοιμη να κυκλοφορήσει το Universal Speech Model στην επερχόμενη εκδήλωση Google I/O. Αυτό το πρωτοποριακό μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης θα συμβάλει στην έναρξη μιας νέας εποχής για την τεχνητή νοημοσύνη και θα επιτρέψει στη Google να επιτύχει τους φιλόδοξους στόχους της.

Το απίστευτο μοντέλο Τεχνητής Νοημοσύνης της Google έχει ήδη ενσωματωθεί σε ορισμένα από τα προϊόντα της, ενώ στον κατάλογο προστίθενται και άλλες εφαρμογές. Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη μεγάλη αποκάλυψή του, η Google έδωσε στη δημοσιότητα λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το προϊόν αυτό, ώστε όλοι να καταλάβουν πώς λειτουργεί και ποια οφέλη θα αποκομίσουν από τη χρήση του. Καθώς καθημερινά γίνονται νέες βελτιώσεις, μπορούμε να περιμένουμε να δούμε ακόμη πιο εκπληκτικά αποτελέσματα στο εγγύς μέλλον!

Google: Έρχεται το Universal Speech Model!
Google: Έρχεται το Universal Speech Model!

Δείτε επίσης: Google: Πρόσβαση VPN σε όλους τους συνδρομητές Google One

Το YouTube αξιοποιεί το Universal Speech Model της Google για να προσφέρει στους θεατές μια μοναδική εμπειρία. Η αυτόματη αναγνώριση και μετάφραση ομιλίας, καθώς και άλλα γλωσσικά μοντέλα τεχνητής νοημοσύνης για εργασίες που σχετίζονται με την ομιλία, μπορούν να βρεθούν μέσα στην εφαρμογή σε διάφορες γλώσσες – επεκτεινόμενα πέρα από τις βασικές εφαρμογές της Google. Αυτό συμβάλλει στο να διασφαλιστεί ότι οι χρήστες έχουν πρόσβαση σε πόρους ανεξάρτητα από το από πού προέρχονται ή ποια είναι η μητρική τους γλώσσα!

Πηγή: androidheadlines.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS