ΑρχικήUpdatesGoogle: Πρόσβαση VPN σε όλους τους συνδρομητές Google One

Google: Πρόσβαση VPN σε όλους τους συνδρομητές Google One

Η Google προσφέρει τώρα πρόσβαση σε VPN σε όλους τους συνδρομητές της Google One, ανεξάρτητα από το αν έχουν Pixel ή Premium. Επιπλέον, ο τεχνολογικός γίγαντας εγκαινίασε ένα αποκλειστικό “dark web report” για τους χρήστες, ώστε να μπορείτε εύκολα να παρακολουθείτε πού παραμένουν οι εμπιστευτικές πληροφορίες σας στο διαδίκτυο.

Παραδοσιακά, η Google διατηρεί την υπηρεσία VPN by Google One για τα premium πακέτα Google One, τα οποία απαιτούν από τους χρήστες να πληρώνουν τουλάχιστον 99,99 δολάρια ετησίως για 2TB αποθηκευτικού χώρου και άλλα προνόμια, συμπεριλαμβανομένου του VPN. Τον Δεκέμβριο, η Google επέκτεινε το προνόμιο VPN by Google One και στους κατόχους Pixel 7 και Pixel 7 Pro. Τώρα, η δυνατότητα VPN θα προσφέρεται σε κάθε μέλος που εγγράφεται σε ένα συνδρομητικό πρόγραμμα Google One, σε 22 χώρες.

Ξεκινώντας από σήμερα και επεκτεινόμενοι τις επόμενες εβδομάδες, οι συνδρομητές του Google One στο βασικό επίπεδο των 2 δολαρίων το μήνα θα αποκτήσουν πρόσβαση στη λειτουργία VPN της Google σε Android, Windows, Mac και iOS.

Google: Πρόσβαση VPN σε όλους τους συνδρομητές Google One
Google: Πρόσβαση VPN σε όλους τους συνδρομητές Google One

Δείτε επίσης: Το Google Drive update για Android φέρνει νέες λειτουργίες

Με το Google VPN, μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε πρόσβαση στο διαδίκτυο από διαφορετική διεύθυνση IP, διατηρώντας παράλληλα το απόρρητό σας ανέπαφο. Εκτός από την ενισχυμένη ασφάλεια, αυτή η λειτουργία σας επιτρέπει να περιηγείστε χωρίς να ανησυχείτε ότι κάποιος παρακολουθεί τους ιστότοπους που επισκέπτεστε. Παρόλο που δεν προσφέρει τόσες πολλές επιλογές προσαρμογής όσο το ExpressVPN (το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να συνδέονται μέσω άλλης χώρας), η χρήση του εξακολουθεί να συνοδεύεται από ορισμένα μειονεκτήματα – όπως η παρακολούθηση των δεδομένων σας από την Google ακόμη και κατά την εναλλαγή μεταξύ ιστότοπων.

Όσον αφορά το dark web report, αυτός είναι ο νέος τρόπος της Google να ειδοποιεί τους χρήστες εάν οι πληροφορίες τους έχουν φτάσει στα τρομακτικά μέρη του διαδικτύου. Λειτουργεί παρόμοια με τον έλεγχο του κωδικού πρόσβασης που προσφέρεται μέσω του Password Manager του Google Chrome. Αντιστοιχίζει τα δεδομένα που παρέχετε με μια παγκόσμια βάση δεδομένων με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, όπως πιστωτικές κάρτες και αριθμούς κοινωνικής ασφάλισης. Κάθε αναφορά θα εμφανίζει τυχόν πληροφορίες σας που έχουν παραβιαστεί και η Google θα σας προτείνει να τις αναφέρετε στους αρμόδιους φορείς, όταν αυτό ισχύει. Η λειτουργία θα είναι διαθέσιμη στους συνδρομητές του Google One και θα κυκλοφορήσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Google: Πρόσβαση VPN σε όλους τους συνδρομητές Google One
Google: Πρόσβαση VPN σε όλους τους συνδρομητές Google One

Δείτε επίσης: Πώς να χρησιμοποιήσετε το COUNTIF στο Google Sheets;

Το Google One έχει εξαιρετική αξία! Μπορείτε να ξεκινήσετε με μόνο 2 δολάρια/μήνα και να λάβετε οφέλη αποθήκευσης τόσο στο Google Drive όσο και στα Photos, καθώς και ανταμοιβές επιστροφής χρημάτων στο Google Store. Πρόσφατα, έκαναν επίσης ορισμένες αποκλειστικές λειτουργίες Pixel διαθέσιμες σε όλους τους χρήστες Android και iPhone που έχουν εγγραφεί στις υπηρεσίες τους – αυτό περιλαμβάνει τη δυνατότητα Magic Eraser μέσω του Google Photos, ένα αναβαθμισμένο εφέ HDR, καθώς και φοβερά στυλ κολάζ. Αποκτήστε τη συνδρομή σας σήμερα και επωφεληθείτε από αυτές τις εκπληκτικές προσφορές!

Πηγή: gizmodo.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS