ΑρχικήinetAlexa: Γνωρίζατε ότι μπορείτε να αλλάξετε το όνομά της;

Alexa: Γνωρίζατε ότι μπορείτε να αλλάξετε το όνομά της;

Ξέρατε ότι μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε την Alexa της AMAZON ώστε να ταιριάζει με τη δική σας προσωπικότητα και τις προτιμήσεις σας, αλλάζοντας το όνομα και τη φωνή της!

Δείτε επίσης: Τα 10 καλύτερα παιχνίδια που μπορείτε να παίξετε με την Alexa!

Alexa

Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι περιορίζεστε στις λίγες επιλογές που έχει αποφασίσει η Amazon. Ευτυχώς, είναι μια απλή εργασία! Για να ξεκινήσετε, ανοίξτε την εφαρμογή Alexa στο smartphone σας και επιλέξτε “Συσκευές” από τις επιλογές.

Θέλετε να αλλάξετε το όνομα της συσκευής Alexa ή Echo;

  • Μεταβείτε στο Echo & Alexa και επιλέξτε τη συσκευή που θέλετε να προσαρμόσετε σήμερα!
  • Στη συνέχεια, πατήστε στο εικονίδιο Ρυθμίσεις και επιλέξτε Wake Word.
  • Τέλος, αποφασίστε το νέο σας όνομα.

Όταν πρόκειται για εναλλακτικές λύσεις Alexa, οι χρήστες έχουν μια ποικιλία επιλογών – Computer, Echo, Amazon ή Ziggy.

Εάν έχετε περισσότερα από ένα ηχεία στο σπίτι σας, φροντίστε να επαναλάβετε την ίδια διαδικασία για κάθε ένα από αυτά. Μπορείτε επίσης να τροποποιήσετε τον τόνο του!

Δείτε ακόμα: Πώς να ελέγξετε τα έξυπνα φώτα του σπιτιού σας με την Alexa;

όνομα

Για να αλλάξετε τη φωνή στη συσκευή σας, ανοίξτε την Alexa και επιλέξτε Συσκευές. Στη συνέχεια, πλοηγηθείτε στο Echo & Alexa και στη συνέχεια επιλέξτε την επιθυμητή συσκευή.

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Alexa Voice μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις. Οι τρέχουσες επιλογές περιλαμβάνουν γυναικεία φωνή, ανδρική φωνή, και ουδέτερη ως προς το φύλο φωνή.

Η Amazon ένωσε τις δυνάμεις της με δύο διάσημα πρόσωπα για να φέρει τις εμβληματικές φωνές τους στην κατοικία σας. Οι χρήστες έχουν την εξαιρετική ευκαιρία να λάβουν βοήθεια από τον πρώην θρύλο του μπάσκετ Shaquille O’Neal ή τη διάσημη ηθοποιό Melissa McCarthy για την εκπλήρωση των αιτημάτων τους!

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πείτε “Hey Shaq” ή “Hey Melissa” και στη συνέχεια θα μπορείτε να ακούσετε μια πληθώρα προηχογραφημένων μηνυμάτων. Δυστυχώς, δεν έχουν την ίδια ικανότητα να προσφέρουν ποικιλία απαντήσεων με τις αυτοματοποιημένες φωνές.

Δείτε επίσης: Πώς να ελέγξετε τις κάμερες ασφαλείας με την Amazon Alexa;

Η Alexa είναι ένα σύστημα τεχνητής νοημοσύνης που αναπτύχθηκε από την Amazon και ανταποκρίνεται σε φωνητικές εντολές για διάφορες εργασίες. Κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2014, και έκτοτε συνεχίζει να εξελίσσεται με νέα χαρακτηριστικά και δυνατότητες που προστίθενται συνεχώς. Η τρέχουσα έκδοση της Alexa είναι διαθέσιμη σε διάφορες μορφές, συμπεριλαμβανομένων των Echo Dot, Echo Show και Amazon Tap.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS