ΑρχικήHow ToOne UI: Ξεκλειδώστε όλες τις δυνατότητες του Samsung smartphone σας

One UI: Ξεκλειδώστε όλες τις δυνατότητες του Samsung smartphone σας

Ενεργοποιώντας τα χειριστήρια χειρονομιών στη συσκευή σας Samsung Galaxy, μπορείτε εύκολα να απενεργοποιήσετε τη γραμμή πλοήγησης στο κάτω μέρος της οθόνης σας. Το UI που βασίζεται σε χειρονομίες προσφέρει μια εμπειρία χωρίς πλαίσιο, καθώς εκμεταλλεύεται ολόκληρη την οθόνη για διαδραστικές δραστηριότητες. Φέρνει ένα εντελώς νέο επίπεδο εμπλοκής στην εμπειρία One UI. Με μερικά μόνο swipe, μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε το smartphone σας για να αποκτήσετε πρόσβαση στις λειτουργίες του. Για να ενεργοποιήσετε τα κουμπιά Recents, Home και Back στην οθόνη της συσκευής σας – απλά σαρώστε προς τα πάνω από το κάτω μέρος της!

Δείτε επίσης: Η Samsung αρχίζει να φτιάχνει οθόνες MicroLED για smartwatches

One UI Samsung

Το One UI της Samsung, με την ενσωμάτωση των χειριστηρίων χειρονομιών, σας επιτρέπει να μεγιστοποιήσετε την οθόνη του Galaxy και να εκμεταλλευτείτε κάθε κομμάτι της πραγματικής επιφάνειας της οθόνης. Αξίζει να αναφέρουμε ότι για να μπορείτε να αλλάζετε και να πλοηγείστε στο τηλέφωνό σας με χειρονομίες αντί για μια κανονική γραμμή πλοήγησης, η συσκευή σας πρέπει να διαθέτει το λειτουργικό σύστημα Android OS 9 Pie.

Ακολουθήστε αυτόν τον οδηγό βήμα προς βήμα για να ξεκλειδώσετε τους χειρισμούς χειρονομιών στη συσκευή σας One UI.

Δείτε ακόμα: Samsung Galaxy S23: Διέρρευσαν νέα teasers για την κάμερα

  1. Πηγαίνετε στο Settings app στη συσκευή One UI σας.
  2. Επιλέξτε Display.
  3. Κάντε Scroll down στην καρτέλα Navigation Bar.
  4. Κάντε κλικ στο radio button για να το αλλάξετε σε Gestures.
  5. Μπορείτε να επιλέξετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι gesture hints. Αντί για ογκώδη κουμπιά, θα εμφανίζονται ως λεπτές γραμμές στο κάτω μέρος της οθόνης για να δίνουν μια μικρή υπόδειξη για το πού να εντοπίσετε τον έλεγχο των κουμπιών χειρονομίας.
Δείτε επίσης: Samsung: Ενημέρωση λογισμικού διαγράφει δεδομένα συσκευών

Με λίγη εξάσκηση, οι χρήστες του One UI θα ανακαλύψουν ότι οι χειρονομίες κάνουν την πλοήγηση στη διεπαφή χρήστη πολύ πιο γρήγορη. Στην αρχή, μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος προσαρμογής, αλλά θα σας αρέσει να έχετε πρόσβαση στην πλήρη οθόνη Infinity, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς να δεσμεύεται χώρος στο κάτω μέρος για τη γραμμή πλοήγησης. Αλλά μπορεί επίσης να προσφέρει μια ευχάριστη εμπειρία κατά την ανάγνωση και τη χρήση της λειτουργίας διαιρεμένης οθόνης για την ταυτόχρονη προβολή δύο εφαρμογών.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS