ΑρχικήinetSamsung: Ενημέρωση λογισμικού διαγράφει δεδομένα συσκευών

Samsung: Ενημέρωση λογισμικού διαγράφει δεδομένα συσκευών

Χιλιάδες Αυστραλοί κινδυνεύουν να χάσουν όλα τα δεδομένα στα τηλέφωνα της Samsung λόγω μιας πρόσφατης ενημέρωσης λογισμικού, ενώ ορισμένοι χρήστες φέρονται να έχουν μείνει μόνο με μια άδεια οθόνη. Οι υπηρεσίες επισκευής κινητών τηλεφώνων έχουν βγει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να προειδοποιήσουν τους πελάτες τους να μην αξιοποιήσουν τη νεότερη ενημέρωση λογισμικού Android.

Δείτε επίσης: Samsung Galaxy A73 5G: Νέο update ασφαλείας Ιανουαρίου 2023

Samsung

Παροτρύνετε τους χρήστες Samsung να αποφύγουν την ενημέρωση των smartphones τους.

Οι αναφορές της περασμένης εβδομάδας δείχνουν ότι ένα τεχνικό σφάλμα προκάλεσε την πλήρη αχρηστία των τηλεφώνων. Πολλοί άνθρωποι έχουν δηλώσει ότι οι συσκευές Samsung τους έχουν παγώσει, με το λογότυπο να εμφανίζεται στην οθόνη, υποδεικνύοντας μια πιθανή δυσλειτουργία. Την τελευταία εβδομάδα, ανήσυχοι πελάτες έχουν συρρεύσει στα καταστήματα Samsung για να λύσουν το πρόβλημά τους.

Αναφέρθηκε ότι η μόνη λύση που προσφέρθηκε για πολλούς από τους επηρεαζόμενους ήταν η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, σβήνοντας έτσι όλα τα δεδομένα που δεν είχαν προηγουμένως δημιουργηθεί αντίγραφα ασφαλείας. Ένας πελάτης δήλωσε σε δημοσιογράφο του 7 News Adelaide έξω από το κέντρο εξυπηρέτησης ότι οι αναμνήσεις ενός ολόκληρου έτους είχαν σβηστεί.

Δείτε ακόμα: Ο νέος φούρνος Bespoke AI της Samsung αποκαλύφθηκε

Ευτυχώς, πελάτες από μία μόνο πολιτεία της Αυστραλίας ανέφεραν το πρόβλημα.

Ενημέρωση

Ενημερωθήκαμε από τους πελάτες μας για ένα πιθανό πρόβλημα κατά τη διαδικασία ενημέρωσης για τα τηλέφωνα Samsung. Επί του παρόντος, οι αναφορές πελατών περιορίζονται στη Νότια Αυστραλία” ανακοίνωσε η εταιρεία.

Διερευνούμε επιμελώς το θέμα αυτό για να το ξεκαθαρίσουμε και να το επιλύσουμε.

Η Samsung ενθαρρύνει όλους τους πελάτες που επηρεάζονται από το πρόβλημα να επικοινωνήσουν με ένα κέντρο εξυπηρέτησής της για βοήθεια.

Δείτε επίσης: Η Samsung αποκαλύπτει την νέα οθόνη Flex Hybrid OLED!

Οι χρήστες σε όλη τη χώρα μπορούν τώρα να έχουν πρόσβαση στην πιο πρόσφατη ενημέρωση λογισμικού Android. Πέραν της τελευταίας ενημέρωσης, οι ενημερώσεις λογισμικού των συσκευών Samsung συμβάλλουν στη διασφάλιση της σωστής και ασφαλούς λειτουργίας τους ανά πάσα στιγμή – ειδικά όταν κυκλοφορούν νέα patches ασφαλείας – επομένως η ενημέρωσή τους θα πρέπει να αποτελεί πάντα υψηλή προτεραιότητα.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS