ΑρχικήUpdatesSamsung Galaxy A73 5G: Νέο update ασφαλείας Ιανουαρίου 2023

Samsung Galaxy A73 5G: Νέο update ασφαλείας Ιανουαρίου 2023

Το Galaxy A73 5G της Samsung έγινε το πρώτο smartphone της σειράς Galaxy A που έλαβε την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας Ιανουαρίου 2023. Μόλις λίγες ημέρες πριν, η Samsung κυκλοφόρησε επίσης το τελευταίο patch ασφαλείας τόσο για τα μοντέλα Note 10 όσο και για το S21. Αυτή η νέα εξέλιξη αποδεικνύει ακόμη περισσότερο πόσο δεσμευμένη είναι η Samsung να παρέχει στους πελάτες της τη μέγιστη δυνατή προστασία από τις απειλές στον κυβερνοχώρο και άλλες κακόβουλες δραστηριότητες στο διαδίκτυο.

Δείτε ακόμη: Η Google κυκλοφορεί σήμερα το Pixel update Ιανουαρίου 2023

Samsung Galaxy A73 5G: Νέο update ασφαλείας Ιανουαρίου 2023
Samsung Galaxy A73 5G: Νέο update ασφαλείας Ιανουαρίου 2023

Η Samsung παραδίδει τώρα τη νεότερη ενημερωμένη έκδοση λογισμικού για το Galaxy A73 στη Μαλαισία και σκοπεύει να την κυκλοφορήσει και σε άλλες χώρες τις επόμενες ημέρες. Αυτή η ενημέρωση φέρνει την έκδοση υλικολογισμικού του σε A736BXXS2BVL3, αν και η Samsung δεν έχει αποκαλύψει ποια κενά ασφαλείας διορθώθηκαν με αυτό το φρέσκο patch. Θα μπορούσε να ενσωματώσει τα περισσότερα από τα μπαλώματα από την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας Ιανουαρίου 2023 της Google, καθώς και επιπλέον ευπάθειες που υπάρχουν στα Galaxy smartphones.

Οι χρήστες του Galaxy A73 στη Μαλαισία, φροντίστε να επωφεληθείτε από τη νέα ενημέρωση που είναι διαθέσιμη τώρα! Για να την εγκαταστήσετε, απλώς μεταβείτε στο Settings » Software update και επιλέξτε Download and install.

Samsung Galaxy A73 5G: Νέο update ασφαλείας Ιανουαρίου 2023
Samsung Galaxy A73 5G: Νέο update ασφαλείας Ιανουαρίου 2023

Η Samsung εκπλήρωσε πρόσφατα την υπόσχεσή της να παραδώσει την ενημέρωση One UI 5.0 με βάση το Android 13 στο Galaxy A73, το οποίο αρχικά κυκλοφόρησε στις αρχές του 2022 με ενσωματωμένο το Android 12. Επιπλέον, η νοτιοκορεατική εταιρεία τεχνολογίας έχει υποσχεθεί επιπλέον τρεις ενημερώσεις λειτουργικού συστήματος για τη συσκευή αυτή στο μέλλον.

Δείτε επίσης: Google Ads: Διανέμουν κακόβουλο λογισμικό

Κυκλοφορούν φήμες ότι το Galaxy A73 θα σηματοδοτήσει το τέλος αυτής της σειράς προϊόντων. Αναφέρεται ότι η Samsung δεν σχεδιάζει να κυκλοφορήσει ένα επόμενο μοντέλο, επειδή αυτές οι συσκευές προσφέρουν σχεδόν τις ίδιες προδιαγραφές και τιμές σε σύγκριση με τις αντίστοιχες Fan Edition (FE). Αντί να κυκλοφορήσει το Galaxy A74, φαίνεται ότι η Samsung καταργεί την έκδοση FE του S22. Ως εκ τούτου, εάν αυτό αποδειχθεί αληθινό εν ευθέτω χρόνω, τότε μπορούμε να περιμένουμε το Galaxy A54 να γίνει το πιο ακριβό mid-range κινητό της Samsung για το 2023!

Πηγή: sammobile.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS