ΑρχικήHow ToΠώς να αποκρύψετε τα Facebook Memories;

Πώς να αποκρύψετε τα Facebook Memories;

Για πολλούς από εμάς, τα Memories στο Facebook μπορεί να είναι μια οδυνηρή υπενθύμιση του παρελθόντος, συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε πώς να τα κρύψετε!

Είτε πρόκειται για μια ενοχλητική φωτογραφία είτε για μια ανάρτηση που δεν αντικατοπτρίζει πλέον τα τρέχοντα ενδιαφέροντα και τις αξίες σας, η θέαση αυτών των αναμνήσεων μπορεί να σας κάνει να νιώσετε άβολα ή ακόμη και να μετανιώσετε. Ευτυχώς, υπάρχουν μερικά βήματα που μπορείτε να λάβετε για να διασφαλίσετε ότι το Facebook σας δείχνει μόνο τα Memories που πραγματικά θέλετε να δείτε. 

Είστε έτοιμοι να αποχαιρετήσετε αυτές τις ανατριχιαστικές αναμνήσεις που κατακλύζουν το Facebook σας; Μην αιφνιδιάζεστε από τις ανεπιθύμητες υπενθυμίσεις- δείτε πώς μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις σας στο Facebook με λίγα μόνο κλικ! Το να ξεχνάτε δεν ήταν ποτέ ευκολότερο: απλά ακολουθήστε αυτά τα βήματα και απελευθερωθείτε από τις αμηχανίες του παρελθόντος.

Δείτε επίσης: Instagram και Facebook εισάγουν περισσότερα όρια στη στόχευση εφήβων με διαφημίσεις

Πώς να αποκρύψετε τα Facebook Memories;
Πώς να αποκρύψετε τα Facebook Memories;

1. Πάρτε το τηλέφωνό σας και ξεκινήστε την εφαρμογή Facebook 

2. Στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης, πατήστε στις μπάρες Settings

3. Ψάξτε για Facebook Memories

4. Επιλέγοντάς το θα μεταφερθείτε σε μια άλλη σελίδα με ένα εικονίδιο γραναζιού στην επάνω δεξιά γωνία της. Πατήστε το εικονίδιο.

5. Τώρα έχετε τρεις επιλογές:  All Memories, Highlights ή None– τα ονόματά τους είναι αυτονόητα- επιλέξτε όποια ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας! Με την επιλογή All Memories θα λάβετε όλες τις ειδοποιήσεις αναμνήσεων αυτής της ημέρας από το Facebook, με την επιλογή Highlights θα εμφανίζονται μόνο ειδικά βίντεο/συλλογές, ενώ η επιλογή None σημαίνει ότι δεν θα σας θυμίζει απολύτως τίποτα για οποιεσδήποτε εμπειρίες του παρελθόντος

Πώς να αποκρύψετε τα Facebook Memories;
Πώς να αποκρύψετε τα Facebook Memories;

Αν θέλετε κάτι πιο εξειδικευμένο, μπορείτε πάντα να επιλέξετε να αποκρύψετε τα Facebook Memories που σχετίζονται με ορισμένους χρήστες και χρονικές περιόδους. Το μόνο που χρειάζεται είναι μερικά γρήγορα βήματα – μεταβείτε στην καρτέλα People στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας και πληκτρολογήστε οποιονδήποτε του οποίου τις αναμνήσεις θέλετε να αποκρύψετε από τη θέα. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την ειδοποίηση αυτών των ατόμων ή τη χειροκίνητη αποθήκευση των επιλογών σας- η διαδικασία αυτή είναι αυτοματοποιημένη, ώστε όλα να τακτοποιηθούν το συντομότερο δυνατό!

Δείτε επίσης: Σιάτλ: Σχολεία μηνύουν TikTok, Facebook, Instagram και Snapchat

Αν θέλετε να αποκρύψετε Facebook Memories από ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, ακολουθήστε τα ίδια βήματα και πατήστε Dates. Εδώ μπορείτε να εισαγάγετε σχεδόν οποιοδήποτε εύρος – μία ημέρα, αρκετές εβδομάδες ή μήνες, ακόμη και ένα ολόκληρο έτος – μέχρι και το 2000! Όταν ολοκληρώσετε, πατήστε Save.

Πηγή: cnet.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS