ΑρχικήinetΤο πρώτο smartphone με φόρτιση 240W θα κυκλοφορήσει σύντομα

Το πρώτο smartphone με φόρτιση 240W θα κυκλοφορήσει σύντομα

Ετοιμαστείτε για το πρώτο smartphone που υποστηρίζει φόρτιση 240W – έρχεται σύντομα! Πρόσφατα, ο φορτιστής SuperVOOC του εθεάθη στο διαδίκτυο και προέρχεται από την OPPO. Η OPPO έχει σχεδιάσει μια επαναστατική λύση φόρτισης- ωστόσο, φαίνεται ότι αυτή η τεχνολογία αιχμής δεν θα παρουσιαστεί σε ένα τηλέφωνο της εταιρείας.

Δείτε επίσης: Elon Musk: Θα φτιάξει smartphone αν η Apple κανει ban το Twitter

smartphone 240W

Το πρώτο smartphone με φόρτιση 240W αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα

Αυτή η συσκευή δεν θα έχει το branding της OPPO και πιθανότατα θα είναι το Realme GT Neo5. Με αυτό το δεδομένο, εξακολουθείτε να έχετε όλα τα εκπληκτικά χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες που σχετίζονται με ένα τηλέφωνο OPPO σε ένα κομψό πακέτο χωρίς το brand της εταιρείας!

Οι φήμες λένε ότι αυτό το τηλέφωνο θα είναι το πρώτο που θα διαθέτει ταχεία φόρτιση 240W. Παρόλα αυτά, μέχρι να προκύψει περαιτέρω επιβεβαίωση, δεν μπορούμε να το πούμε με βεβαιότητα. Η OPPO παρουσίασε αυτό το είδος τεχνολογίας φόρτισης πέρυσι – και στις 5 Ιανουαρίου θα πρέπει να έχουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πρόοδό της!

Ο πρόσφατα εμφανιζόμενος προσαρμογέας φόρτισης φέρει τον αύξοντα αριθμό “VCKCJACH” και διαθέτει ισχύ 20V με φορτίο ρεύματος 12A. Όπως προαναφέρθηκε, η OPPO έχει ήδη προβεί σε επίσημη ανακοίνωση σχετικά με αυτή την ισχυρή λύση φόρτισης.

Δείτε επίσης: Qualcomm Snapdragon 782G: Νέο SoC για mid-range smartphone

Τον περασμένο Φεβρουάριο, είχαμε τη χαρά να αναφερθούμε στην αξιοσημείωτη τεχνολογία της OPPO που παρουσιάστηκε στο Mobile World Congress στη Βαρκελώνη. Για να καταλάβετε, αυτός ο επαναστατικός φορτιστής μπορεί να φορτίσει μια μπαταρία 4500mAh μέσα σε 9 λεπτά – ένα εκπληκτικό κατόρθωμα που άφησε πολλούς παρευρισκόμενους άφωνους.

Αργότερα, η OPPO αποκάλυψε ότι χρησιμοποιεί τρεις αντλίες φόρτισης για να είναι εφικτό αυτό το κατόρθωμα. Η ηλεκτρική ενέργεια που διανέμεται στα κινητά μπορεί να μετατραπεί γρήγορα σε 10V/24A.

Αυτή η φόρτιση υιοθετεί πέντε μέτρα ασφαλείας

Η OPPO έχει διασφαλίσει ότι η νέα λύση φόρτισης είναι ασφαλής, έχοντας ενσωματώσει πέντε μέτρα προστασίας. Επιπλέον, έχουν συμπεριλάβει ένα ειδικά κατασκευασμένο έξυπνο τσιπ ελέγχου για την παρακολούθηση και ρύθμιση της τάσης, του ρεύματος και των επιπέδων θερμοκρασίας.

Το τσιπ παρακολουθεί την μπαταρία της συσκευής σας για να διασφαλίσει ότι δεν θα υποστεί βλάβη από εξωτερικές δυνάμεις. Η OPPO έχει επίσης ενσωματώσει 13 αισθητήρες θερμοκρασίας για μέγιστη προστασία από τη θερμοκρασία, μειώνοντας σημαντικά τις πιθανότητες υπερθέρμανσης.

Δείτε επίσης: Το app Apple TV φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει σε Android smartphone

Αρχικά, υποθέσαμε ότι αυτή η τεχνολογία φόρτισης θα έκανε το ντεμπούτο της σε ένα τηλέφωνο της OPPO, ωστόσο, δεν θα μείνουμε έκπληκτοι αν μια συσκευή Realme είναι η πρώτη που θα έχει αυτή την δυνατότητα. Εξάλλου, και οι δύο εταιρείες είναι θυγατρικές της άλλης και μοιράζονται ελεύθερα την τεχνολογία τους μεταξύ τους.

Πηγή πληροφοριών: androidheadlines.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS