ΑρχικήinetNetflix: Νέος κανόνας θα απαιτεί νέο κωδικό πρόσβασης κάθε 31 ημέρες

Netflix: Νέος κανόνας θα απαιτεί νέο κωδικό πρόσβασης κάθε 31 ημέρες

Το Netflix εισήγαγε μια νέα πολιτική που θα μπορούσε να ανακαλέσει βίαια την πρόσβαση σε λογαριασμούς ορισμένων χρηστών. Σε μια προσπάθεια να μειώσει την κοινή χρήση κωδικών πρόσβασης, η υπηρεσία streaming εφάρμοσε μια πιο αυστηρή πολιτική για τους χρήστες της.

Δείτε επίσης: Netflix: Spatial audio σε 700 τίτλους για τους συνδρομητές Premium
Netflix

Σε πρόσφατη τριμηνιαία έκθεση, η υπηρεσία δήλωσε ότι η εκτεταμένη κοινή χρήση λογαριασμών επηρέαζε σοβαρά τις δραστηριότητές της. Μετά την επιτυχημένη δοκιμή στη Λατινική Αμερική, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της εφαρμογής αυτού του προγράμματος σε παγκόσμιο επίπεδο από τον Απρίλιο.

Το Netflix εισήγαγε τώρα ένα επαναστατικό σύστημα “paid sharing“, το οποίο επιβάλλει ένα επιπλέον κόστος 2,40 λιρών για κάθε επιπλέον νοικοκυριό που έχει πρόσβαση σε ένα λογαριασμό. Για όσους ταξιδεύουν συχνά και μπορεί να χρειαστεί να παρακολουθήσουν το Netflix στον υπολογιστή, το iPad ή το τηλέφωνό τους ενώ βρίσκονται μακριά από το σπίτι τους, δεν έχει ακόμη καθοριστεί πώς θα εφαρμοστεί ο κανόνας.

Το Netflix θα ζητήσει από τους χρήστες να μοιραστούν την “κύρια τοποθεσία” τους και θα επιτρέψει την πρόσβαση σε όλες τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο ίδιο δίκτυο Wi-Fi. Για να διατηρήσετε τις συσκευές σας συνδεδεμένες με την κύρια τοποθεσία σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε πρόσβαση στο WiFi στο συγκεκριμένο σημείο, ανοίξτε την εφαρμογή ή τη σελίδα του Netflix και παρακολουθήστε κάτι μέσα στο ένα μήνα.

Δείτε ακόμα: Netflix: Πώς διασφαλίζει ότι οι χρήστες δε μοιράζονται τους κωδικούς
Netflix

Για να παραμείνουν ενεργοί οι λογαριασμοί τους, οι χρήστες σε άλλα δίκτυα Wi-Fi πρέπει να συνδέονται στον ίδιο δρομολογητή μία φορά κάθε 31 ημέρες. Σε περίπτωση που ο κύριος χρήστης δεν ανταποκριθεί, θα του αποσταλεί ένας κωδικός, ο οποίος μπορεί στη συνέχεια να προωθηθεί σε άλλους χρήστες, εάν εξακολουθούν να επιθυμούν πρόσβαση. Κάθε φορά που συνδέονται στο λογαριασμό, οι χρήστες θα πρέπει να εισάγουν έναν νέο κωδικό για ασφάλεια και επαλήθευση.

Εάν κάποιος εκτός της κατοικίας σας συνδεθεί στο λογαριασμό σας Netflix ή τον χρησιμοποιεί συνεχώς, η Σελίδα υποστήριξης απαιτεί να επαληθεύσετε τη συσκευή πριν αποκτήσει πρόσβαση και παρακολουθήσει το Netflix ή αλλάξει προφίλ.

“Εκτελούμε αυτή την εργασία, για να διασφαλίσουμε ότι μόνο εξουσιοδοτημένες συσκευές μπορούν να έχουν πρόσβαση στο λογαριασμό. Με απλά λόγια, το Netflix δεν θα σας χρεώσει αυτόματα εάν ο λογαριασμός σας μοιράζεται με άτομα που δεν διαμένουν στο ίδιο νοικοκυριό με εσάς.”

Το Netflix έχει δηλώσει ότι θα χρησιμοποιεί δεδομένα όπως διευθύνσεις IP, αναγνωριστικά συσκευής και δραστηριότητα λογαριασμού σε συσκευές που συνδέονται με το λογαριασμό Netflix για να αξιολογήσει αν ένα gadget είναι μέρος της κύριας κατοικίας.

Δείτε επίσης: Στο Netflix έρχονται τα live shows: Ετοιμαστείτε!

Το Netflix εξακολουθεί να είναι μια από τις καλύτερες επιλογές όσον αφορά τις υπηρεσίες streaming λόγω της μεγάλης επιλογής περιεχομένου από όλα τα είδη καθώς και των εξατομικευμένων συστάσεων που προσαρμόζονται ειδικά για τις συνήθειες θέασης κάθε χρήστη. Το εύχρηστο περιβάλλον του καθιστά επίσης απλό για τον καθένα να βρει μια σειρά ή μια ταινία που τον ενδιαφέρει να παρακολουθήσει γρήγορα και άνετα, χωρίς να χρειάζεται να σπαταλήσει χρόνο κυλώντας σε ατελείωτα μενού ή ψάχνοντας σε περίπλοκα μενού.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS