ΑρχικήHow ToΠώς θα επαναφέρετε μία συσκευή στις εργοστασιακές ρυθμίσεις

Πώς θα επαναφέρετε μία συσκευή στις εργοστασιακές ρυθμίσεις

Η κατοχή ενός smartphone Android δεν είναι πάντα εύκολη, καθώς μερικές φορές μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με ενοχλητικά σφάλματα που μπορεί να διαταράξουν την εμπειρία χρήσης σας. Μια από τις πιο γρήγορες λύσεις σε ενοχλητικά προβλήματα είναι η επαναφορά της συσκευής σας στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.

Δείτε επίσης: Πώς να επαναφέρετε τις εργοστασιακές ρυθμίσεις ενός iPhone 13

εργοστασιακές ρυθμίσεις

Η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων είναι ο ασφαλής τρόπος για να διαγράψετε όλα τα δεδομένα και να διασφαλίσετε ότι το τηλέφωνο ή το tablet Android σας θα επανέλθει στις αρχικές του ρυθμίσεις. Η “εργοστασιακή” επαναφορά ονομάζεται εύστοχα, καθώς επαναφέρει τη συσκευή σας στις αρχικές εργοστασιακές ρυθμίσεις της. Είναι σχεδόν σαν να ξεκινάτε από την αρχή και να ενεργοποιείτε την Android συσκευή σας για πρώτη φορά.

Πριν από την πώληση ή τη δωρεά της συσκευής σας, είναι απαραίτητο να κάνετε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων για μέγιστη ασφάλεια και προστασία. Για να διασφαλίσετε ότι τα ζωτικής σημασίας δεδομένα σας δεν θα περιέλθουν σε λάθος χέρια, η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων είναι μια απλή αλλά αποτελεσματική λύση. Όταν η αιτία ενός προβλήματος είναι δύσκολο να εντοπιστεί, η επαναφορά της συσκευής σας στις αρχικές της ρυθμίσεις είναι επίσης ο πιο αποτελεσματικός τρόπος αντιμετώπισης τυχόν προβλημάτων.

Δείτε ακόμα: Apple: Μπορεί να φέρει ‘iPad-based’ smart home συσκευή
συσκευή

Ακολουθήστε αυτά τα εύκολα βήματα για να κάνετε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων:

  • Για να ξεκινήσετε, σαρώστε δύο φορές προς τα κάτω στην οθόνη σας για να αποκαλύψετε ολόκληρο το μενού Γρήγορες ρυθμίσεις.
  • Επιλέξτε το εικονίδιο με το γρανάζι.
  • Μετακινηθείτε προς τα κάτω στο κάτω μέρος της σελίδας και εντοπίστε την επιλογή “System“.
  • Κάντε κλικ στο “Reset Options“.
  • Αναζηήστε το “Erase All Data (Factory Reset)“.
  • Η επερχόμενη σελίδα θα αποκαλύψει όλα τα δεδομένα που πρόκειται να διαγραφούν και θα εμφανίσει κάθε λογαριασμό στον οποίο έχετε συνδεθεί.
  • Επιλέξτε “Erase All Data“.
Δείτε επίσης: Gmail: Η πρακτική που μπορεί να βάλει σε κίνδυνο τη συσκευή σας

Θα πρέπει να εισαγάγετε το PIN ή τον κωδικό πρόσβασης που σχετίζεται με την οθόνη κλειδώματος και στη συνέχεια να πατήσετε “Erase All Data” για επιβεβαίωση.

Η συσκευή θα ξεκινήσει τη διαδικασία διαγραφής όλων των δεδομένων και επανεκκίνησης.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS