ΑρχικήHow ToΠώς να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Vanish στο Instagram;

Πώς να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Vanish στο Instagram;

Τώρα πλέον μπορείτε να στείλετε εξαφανιζόμενα μηνύματα στις συνομιλίες σας με τη νέα λειτουργία Vanish Mode του Instagram!

Η λειτουργία Vanish Mode του Instagram έχει γίνει ένα αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό για τους χρήστες που στέλνουν μηνύματα που εξαφανίζονται. Από αυτή την άποψη, ο αποστολέας έχει το κεφάλι του ήσυχο, καθώς τα μηνύματα θα διαγραφούν αυτόματα από το παράθυρο συνομιλίας μόλις οι παραλήπτες αποχωρήσουν. Ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται με προσοχή – είναι καλύτερο να στέλνετε μηνύματα σε γνωστά άτομα και φίλους όταν χρησιμοποιείτε τη λειτουργία Vanish, καθώς οι παραλήπτες ενδέχεται να τραβήξουν στιγμιότυπα οθόνης πριν τα κείμενα εξαφανιστούν εντελώς.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Vanish στο Instagram;
Πώς να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Vanish στο Instagram;

Δείτε επίσης: Instagram Notes: Η λειτουργία κυκλοφορεί σε περισσότερες χώρες

Επιπλέον, ο αποστολέας θα ειδοποιείται εάν ληφθούν στιγμιότυπα οθόνης των μηνυμάτων του στο Instagram. Επιπλέον, ως περαιτέρω προφύλαξη για την αποφυγή μη εξουσιοδοτημένης αποθήκευσης ή κοινοποίησης των μηνυμάτων του, θα ήταν φρόνιμο οι αποστολείς να λάβουν υπόψη τους ότι οι παραλήπτες ενδέχεται να χρησιμοποιούν φωτογραφικές μηχανές ή άλλες συσκευές για τη λήψη και την αποθήκευση φωτογραφιών πριν εξαφανιστούν τα μηνύματα στο Vanish mode.

Είστε έτοιμοι να απογειώσετε την εμπειρία σας στο Instagram; Δοκιμάστε τη λειτουργία Vanish mode και στείλτε άμεσα μηνύματα που εξαφανίζονται αφού τα δείτε. Ακολουθούν τα απλά βήματα για την ενεργοποίησή της:

Για να ξεκινήσετε τη λειτουργία Vanish mode στο Instagram, θα πρέπει πρώτα να ανοίξετε την εφαρμογή στην κινητή σας συσκευή. Στη συνέχεια, πατήστε το εικονίδιο Send ή Messenger στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας της ροής σας. Στη συνέχεια, επιλέξτε την επιθυμητή συνομιλία συνομιλίας και σαρώστε προς τα πάνω μέσα στο παράθυρό της για να ενεργοποιήσετε την λειτουργία Vanish. Για να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία Vanish mode ανά πάσα στιγμή, απλώς εκτελέστε ξανά μια απλό σάρωση προς τα πάνω μέσα στο ίδιο παράθυρο συνομιλίας!

Πώς να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Vanish στο Instagram;
Πώς να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Vanish στο Instagram;

Δείτε επίσης: Artifact: Το “TikTok για κείμενο” από τους ιδρυτές του Instagram

Κάθε φορά που ένας χρήστης Instagram στέλνει ένα μήνυμα στη λειτουργία Vanish mode, ο παραλήπτης θα ειδοποιείται. Επιπλέον, αποστέλλεται ειδοποίηση όταν κάποιος σας στέλνει μήνυμα ενώ δεν βρίσκεστε στη λειτουργία Vanish mode.

Τα μηνύματα που εξαφανίζονται έχουν σχεδιαστεί για να μην μπορούν να εντοπιστούν – δεν επιτρέπεται η αντιγραφή, η προώθηση ή η αποθήκευση. Εάν δεν είστε συνδεδεμένοι με κάποιον στο Instagram, δεν θα έχει πρόσβαση στη λειτουργία Vanish– ομοίως, ούτε ορισμένοι επαγγελματικοί λογαριασμοί πληρούν τις προϋποθέσεις. Όταν χρησιμοποιείτε το Vanish mode πρέπει να είναι συνομιλία ένας προς έναν – οι ομαδικές συνομιλίες ή συζητήσεις στο λογαριασμό σας στο Facebook δεν θα λειτουργήσουν εδώ. Χρησιμοποιήστε λοιπόν τη λειτουργία Vanish όταν θέλετε μια ασφαλή και ιδιωτική συνομιλία χωρίς να αφήσετε κανένα ψηφιακό ίχνος!

Πηγή: firstpost.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS