ΑρχικήinetFortnite down: Εκατομμύρια παίκτες έμειναν έξω από το παιχνίδι

Fortnite down: Εκατομμύρια παίκτες έμειναν έξω από το παιχνίδι

Για περισσότερες από 12 ώρες, το πιο δημοφιλές διαδικτυακό βιντεοπαιχνίδι στον κόσμο ήταν απροσπέλαστο για τους παίκτες. Το Fortnite, το μεγαλύτερο free-to-play online παιχνίδι στον κόσμο, διακόπηκε προσωρινά το πρωί της Κυριακής για να πραγματοποιήσει μια σημαντική ενημέρωση. Ωστόσο, ορισμένοι παίκτες άρχισαν να χάνουν την υπομονή τους.

Δείτε επίσης: Fortnite Chapter 3 Season 4 – Όλες οι αλλαγές και το Trailer

Fortnite

Στην ιστορία του παιχνιδιού έχουν γίνει μόνο λίγες σημαντικές ενημερώσεις και αυτή ήταν μία από αυτές.

Σε ένα tweet, ένας παίκτης κατηγόρησε τους δημιουργούς του Fortnite στην Epic Games, ότι είναι “αντιεπαγγελματίες”.

Ο @Baseer17606932 έγραψε ότι: “Το Fortnite είναι μια εταιρεία πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων και ακόμα δεν μπορούν να φτιάξουν τους διακομιστές τους…“”

Ορισμένοι παίκτες από την άλλη είδαν με χιούμορ αυτή τη διακοπή, αστειευόμενοι ότι τους ανάγκασε να “μιλήσουν επιτέλους με τις οικογένειές τους”.

Καθώς οι μεγάλες ενημερώσεις μπορεί να πάρουν χρόνο, οι περισσότεροι άνθρωποι έδειξαν κατανόηση και αποδέχτηκαν την κατάσταση.

Οι 100 παίκτες που μπορούν να παίξουν στο Battle Royale του Fortnite, πολεμούν ο ένας τον άλλον μέχρι να μείνει μόνο ένα άτομο ζωντανό.

Δείτε ακόμα: Το Fortnite δοκιμάζει έναν έξυπνο τρόπο για να σας βοηθήσει να βρείτε συμπαίκτες

Αυτή η δραστηριότητα λαμβάνει χώρα σε ένα φανταστικό, τρισδιάστατο νησί, όπου οι συμμετέχοντες είναι ελεύθεροι να εξερευνήσουν και να περιπλανηθούν. Οι παίκτες χρησιμοποιούν μοναδικά, διασκεδαστικά όπλα για να νικήσουν τους αντιπάλους τους και να βγουν νικητές.

Το Fortnite είναι ένα φαινόμενο. Το παιχνίδι έχει κατακλύσει τον κόσμο από την κυκλοφορία του, προσελκύοντας εκατομμύρια παίκτες από όλο τον κόσμο. Με ένα μείγμα συνεργατικού και ανταγωνιστικού παιχνιδιού, το Fortnite προσφέρει κάτι για όλους.

διακοπή

Τι είναι τόσο διαφορετικό σε αυτή την ενημέρωση

Το Fortnite κυκλοφόρησε το 2017 και έγινε γρήγορα ένα από τα πιο δημοφιλή βιντεοπαιχνίδια. Το παιχνίδι είχε τρεις ενημερώσεις από τότε, κάθε μία από τις οποίες τιτλοφορεί ένα διαφορετικό κεφάλαιο.

Το τέταρτο κεφάλαιο του Fortnite είναι εδώ και φαίνεται ότι θα είναι μεγαλύτερο και καλύτερο από ποτέ. Ο χάρτης ανακατασκευάζεται πλήρως, υπάρχουν νέοι χαρακτήρες – συμπεριλαμβανομένων των Geralt από το The Witcher και Doom Slayer από το franchise Doom – ενώ θα μπορείτε να κυκλοφορείτε με μοτοσικλέτες και άλλα οχήματα.

Δείτε επίσης: Fortnite Championship Series Invitational: Εκδήλωση δια ζώσης το 2022

Το παιχνίδι είναι πλέον και πάλι προσβάσιμο για τους παίκτες, σύμφωνα με το λογαριασμό Twitter @FortniteStatus, οποίος έχει συγκεντρώσει περισσότερους από 2 εκατομμύρια ακόλουθους και παρείχε τακτικά πληροφορίες σχετικά με την πορεία της νέας ενημέρωσης.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS