ΑρχικήUpdatesΗ Tesla προσθέτει το Apple Music στα οχήματά της

Η Tesla προσθέτει το Apple Music στα οχήματά της

Φαίνεται πως οι φήμες βγαίνουν αληθινές και το Apple Music προστίθεται επιτέλους στα αυτοκίνητα της Tesla.

tesla apple music

Δείτε επίσης: Tesla: Δεύτερη μαζική ανάκληση που αφορά 300.000 οχήματα

Οι φωτογραφίες που μοιράστηκε ο Aaron Cash στο Twitter δείχνουν το νέο έκθεμα της Tesla στο Μουσείο Αυτοκινήτου Petersen στο Λος Άντζελες, το οποίο άνοιξε στις 20 Νοεμβρίου 2022. Σε ένα από τα οχήματα που εκτίθενται, ο Aaron διαπίστωσε ότι το Apple Music περιλαμβάνεται ως χαρακτηριστικό.

Στην έκθεση, η Tesla έχει στήσει το εσωτερικό του νέου Model S με κεντρική κονσόλα, τιμόνι και σύστημα infotainment. Οι παρευρισκόμενοι μπορούν να δοκιμάσουν το τιμόνι yoke και την ταχύτητα επεξεργασίας χαρτών, παιχνιδιών και ψυχαγωγίας.

Το όχημα εκτελούσε μια έκδοση developer του λειτουργικού συστήματος της Tesla με αριθμό έκδοσης 2022.40.50 και εδώ βρέθηκε το Apple Music.

Η Tesla είναι γνωστή για τους υπαινιγμούς σχετικά με τις επερχόμενες λειτουργίες στο λογισμικό της, και το γεγονός ότι αυτό το όχημα τρέχει μια έκδοση προγραμματιστή με το Apple Music φαίνεται να ήταν σκόπιμο.

Σύμφωνα με το μενού του λογισμικού στο όχημα, ο αριθμός πλαισίου είχε οριστεί σε “P3TERS3N1P000BUCK”.

Δείτε επίσης: Tesla: Το Supercharger για non-Tesla EVs λανσάρεται στην Ιταλία

Ενσωμάτωση

Το σχέδιο της Tesla να ενσωματώσει το Apple Music στη συσκευή αναπαραγωγής μουσικής της, αντί να τρέξει μια πραγματική εφαρμογή Apple Music, έχει τόσο θετικά όσο και αρνητικά στοιχεία. Τα θετικά περιλαμβάνουν ένα UI που θα είναι συνεπές με τις άλλες μουσικές προσφορές της Tesla, καθώς και την υποστήριξη φωνητικών εντολών. Ωστόσο, είναι πιθανό να μην υποστηρίζονται όλες οι λειτουργίες που είναι διαθέσιμες μέσω του Apple Music.

Spatial Audio

Πρόσφατα, η Apple ανακοίνωσε ότι το Apple Music, θα υποστηρίζει πλέον Spatial Audio σε ορισμένα οχήματα. Εκτός από το Spatial Audio, το οποίο δημιουργεί μια καθηλωτική εμπειρία ήχου με “αληθινό πολυδιάστατο ήχο και σαφήνεια”, το Apple Music υποστηρίζει και ήχο χωρίς απώλειες για ορισμένους τύπους τραγουδιών.

Παρόλο που δεν είναι σαφές αν η Tesla χρησιμοποιεί Spatial Audio ή υποστήριξη ήχου χωρίς απώλειες στο implementation του Apple Music, μπορεί να περιοριστούμε μόνο στις πρωταρχικές λειτουργίες. Η Tesla διαθέτει επί του παρόντος ήχο υψηλής ποιότητας μέσω του TIDAL.

Ημερομηνία κυκλοφορίας

Η Tesla δεν έχει ακόμη ανακοινώσει πότε θα είναι διαθέσιμο το Apple Music στα οχήματά της, αλλά πολλοί αναμένουν ότι θα φτάσει πριν από τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Η περσινή εορταστική ενημέρωση της Tesla περιελάμβανε χαρακτηριστικά όπως η δυνατότητα δημιουργίας custom light shows, ένα νέο UI και έναν προσαρμόσιμο launcher. Η φετινή ενημερωμένη έκδοση που θα έρθει τον Δεκέμβρη αναμένεται να περιλαμβάνει μια σειρά από πρόσθετα νέα χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Όσοι έχτισαν το Tesla Gigafactory Texas καταγγέλουν επισφαλείς συνθήκες εργασίας

Το Apple Music, το οποίο ξεπέρασε τα 100 εκατομμύρια τραγούδια τον Οκτώβριο, είναι μια από τις τελευταίες σημαντικές υπηρεσίες streaming που θα προστεθούν στα οχήματα της Tesla. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε από αυτές τις επιλογές streaming στο Tesla σας, ωστόσο, θα χρειαστείτε μια συνδρομή στο Premium Connectivity της Tesla για 9,99 δολάρια/μήνα. Μαζί με το Apple Music, μερικές από τις άλλες διαθέσιμες επιλογές streaming είναι το Spotify, το TIDAL, το Slacker Radio, το TuneIn και το SiriusXM (μόνο για το Model S/X).

Πηγή πληροφοριών: notateslaapp.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS