ΑρχικήinetElon Musk Twitter: Σε "ιστορικό υψηλό" οι εγγραφές νέων χρηστών

Elon Musk Twitter: Σε “ιστορικό υψηλό” οι εγγραφές νέων χρηστών

Σε “ιστορικό υψηλό” οι εγγραφές νέων χρηστών στο Twitter, σύμφωνα με νέες αναρτήσεις του ιδιοκτήτη Elon Musk.

Elon Musk Twitter

Σχεδόν ένα μήνα αφότου αγόρασε το Twitter, ο Elon Musk λέει ότι οι άνθρωποι που εγγράφονται στην πλατφόρμα είναι περισσότεροι από ποτέ. Το Σαββατοκύριακο, ο δισεκατομμυριούχος μοιράστηκε ένα slide deck που δείχνει την τωρινή κατάσταση της πλατφόρμας και το όραμά του για το Twitter. Από τα μέσα Νοεμβρίου και για περίπου 7 ημέρες το Twitter προσέθετε περισσότερους από 2 εκατομμύρια νέους χρήστες την ημέρα, σύμφωνα με ένα από τα γραφήματα που μοιράστηκε ο Musk. Οι ημερήσιες εγγραφές στο Twitter αυξήθηκαν κατά 66% σε σύγκριση με την ίδια επταήμερη περίοδο το 2021.

Δείτε επίσης: Twitter: Δεδομένα εκατομμυρίων χρηστών διατίθενται δωρεάν

Ο Musk δήλωσε ακόμα (παρουσιάζοντας και σχετικό διάγραμμα) ότι και τα λεπτά που περνούν οι χρήστες στην πλατφόρμα ημερησίως έχουν αυξηθεί σημαντικά (αύξηση 30% σε σχέση με την ίδια περίοδο πέρυσι). Τέλος, ο δισεκατομμυριούχος κοινοποίησε ένα γράφημα για να δείξει ότι τα hate speech impressions έχουν μειωθεί πρόσφατα.

Ακόμη και αν τα στοιχεία του Musk για τις νέες εγγραφές στο Twitter και τα υπόλοιπα είναι ακριβή, δεν παρουσιάζουν ολόκληρη την ιστορία. Για παράδειγμα, το γράφημα σχετικά με τη ρητορική μίσους καλύπτει μόνο τα tweets στα αγγλικά, τα οποία δεν είναι αντιπροσωπευτικά της παγκόσμιας χρήσης του Twitter.

Επιπλέον, υπάρχουν και άλλα σημαντικά δεδομένα που δεν μοιράστηκε δημοσίως ο Elon Musk. Για παράδειγμα δεν υπήρχε κανένα γράφημα που να παρέχει εικόνα των οικονομικών στοιχείων του Twitter, αλλά σύμφωνα με πολλές αναφορές, ο κ. Musk έχει μιλήσει για τις χρηματικές απώλειες στους εργαζόμενους και έχει αναφέρει ότι η πτώχευση δεν αποτελεί ένα απίθανο σενάριο. Επίσης, μια πρόσφατη έκθεση υποδηλώνει ότι οι μισοί από τους κορυφαίους διαφημιστές (π.χ. General Motors, Mondelez International, Volkswagen AG) έχουν αποσυρθεί από το Twitter από τότε που ανέλαβε ο Elon Musk.

Δείτε επίσης: Γιατί έκλεισε το γραφείο του Twitter στις Βρυξέλλες;

Twitter ιστορικό υψηλό εγγραφές χρηστών

Την Κυριακή, ο Musk φέρεται να είπε στον Jordan Peterson ότι το Twitter θα μπορούσε να ξεπεράσει τους 1 δισεκατομμύριο μηνιαίους χρήστες σε 12 έως 18 μήνες. Η επίτευξη αυτού του στόχου απαιτεί έναν τεράστιο αριθμό νέων εγγραφών στο Twitter. Η πλατφόρμα έχει περίπου 450 εκατομμύρια μηνιαίους ενεργούς χρήστες. Ο Musk φαίνεται πως έχει μεγάλα σχέδια.

Δείτε επίσης: Elon Musk: Έκραξε τους υπαλλήλους του Twitter επειδή είναι αντιρατσιστές;

Το Twitter δημιουργήθηκε ως ένα μέρος όπου οι άνθρωποι μπορούν να πηγαίνουν για να μοιράζονται τις απόψεις και τις καθημερινές τους σκέψεις με τους φίλους και τους followers. Ωστόσο, από τότε που έγινε ιδιοκτήτης ο Elon Musk, έχουν γίνει πολλές αλλαγές που έχουν προβληματίσει τους χρήστες. Και παρόλο που ο Musk λέει ότι γίνονται όλο και περισσότερες νέες εγγραφές στο Twitter, πολλοί χρήστες, συμπεριλαμβανομένων celebrities, έχουν μεταβεί σε άλλες πλατφόρμες τον τελευταίο μήνα.

Πηγή: www.engadget.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS