ΑρχικήinetΤώρα μπορείτε να παίζετε παιχνίδια Nintendo σε συσκευές Apple

Τώρα μπορείτε να παίζετε παιχνίδια Nintendo σε συσκευές Apple

Το χειριστήριο Super Nintendo είναι τώρα διαθέσιμο για χρήση στις συσκευές Apple, καθιστώντας πιο εύκολη από ποτέ την απόλαυση κλασικών παιχνιδιών. Σύμφωνα με το MacStories, το iOS και το tvOS 16.1 περιλαμβάνει τώρα υποστήριξη για τα κλασικά χειριστήρια Nintendo Switch Online.

Δείτε επίσης: Τέλος η σύνδεση σε Nintendo account μέσω Facebook και Twitter

Apple

Το Nintendo Switch Online είναι μια επί πληρωμή υπηρεσία που βελτιώνει την online gaming εμπειρία σας. Επιτρέπει να παίζετε online παιχνίδια, να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας των αποθηκευμένων δεδομένων σας στο cloud και να απολαμβάνετε μια αυξανόμενη βιβλιοθήκη κλασικών τίτλων NES™ .

Η Nintendo παρουσίασε τέσσερα κλασικά χειριστήρια για το Nintendo Switch. Τα αποθέματα και για τα τέσσερα είναι ακόμη διαθέσιμα στο ηλεκτρονικό κατάστημα Nintendo, αλλά εξαντλούνται γρήγορα. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε χειριστήρια εμπνευσμένα από τα Nintendo Entertainment System, Super Nintendo Entertainment System, Nintendo 64 και SEGA Genesis.

Δείτε ακόμα: Το GoldenEye 007 έρχεται στο Nintendo Switch με Online Multiplayer

Nintendo

Αυτή η υποστήριξη δεν αναφέρθηκε στις σημειώσεις της Apple σχετικά με το patch της, αλλά ανακαλύφθηκε από χρήστες που σέρφαραν στο διαδίκτυο. Το χειριστήριο Super Nintendo ανακαλύφθηκε ότι ήταν λειτουργικό από τον Steve Troughton-Smith, ενώ το Mac Stories επιβεβαίωσε αργότερα ότι το χειριστήριο Nintendo 64 είναι επίσης συμβατό. Το χειριστήριο Super Nintendo, όταν βρίσκεται σε λειτουργία ζεύξης, εμφανίζεται ως “SNES Controller“, αναφέρει η έκθεση. Παρόμοια με το Genesis, είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι τα χειριστήρια NES θα λειτουργούσαν με παρόμοιο τρόπο.

Δείτε επίσης: Nintendo: Το Splatoon 3 κάνει ρεκόρ στην Ιαπωνία

Η ενημερωμένη έκδοση του iOS τον Ιούνιο πρόσθεσε τη δυνατότητα χρήσης χειριστηρίων Nintendo Switch σε συσκευές Apple, οπότε τώρα έχετε μια μεγάλη ποικιλία επιλογών για να διαλέξετε. Αυτό ακολουθεί τα βήματα του Steam, το οποίο επίσης υποστηρίζει χειριστήρια Nintendo.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS