ΑρχικήUpdatesΗ Samsung θα ανακοινώσει το One UI 5.0 στο SDC 2022

Η Samsung θα ανακοινώσει το One UI 5.0 στο SDC 2022

Η Samsung άνοιξε το πρόγραμμα One UI 5.0 Beta πριν από δύο μήνες για τη σειρά Galaxy S22. Από τότε, η εταιρεία έχει κυκλοφορήσει τέσσερις εκδόσεις beta του One UI 5.0 στο Galaxy S22. Έχει επίσης κυκλοφορήσει το νέο λογισμικό beta για το Galaxy A52 και το Galaxy S21. Φαίνεται πως η εταιρεία θα ανακοινώσει επίσημα το One UI 5.0 κατά τη διάρκεια του SDC 2022.

Δείτε επίσης: Κυκλοφόρησε το update Οκτωβρίου για το Samsung Galaxy S20 FE LTE

samsung One UI 5.0

Η Samsung θα μπορούσε να κυκλοφορήσει τη σταθερή ενημέρωση One UI 5.0 λίγο μετά την ανακοίνωση του SDC 2022

Η νοτιοκορεάτικη εταιρεία ανέφερε στον ιστότοπό της ότι θα μιλήσει επίσημα για το One UI 5.0 κατά τη διάρκεια του Samsung Developer Conference 2022. Η Samsung θα εξηγήσει τη φιλοσοφία σχεδίασης UI/UX, τις νέες δυνατότητες και τα συμβατά smartphones κατά τη διάρκεια της κεντρικής ομιλίας της. Επίσης ενδέχεται η εταιρεία να κυκλοφορήσει τη σταθερή έκδοση του One UI 5.0 λίγο μετά την εκδήλωση SDC 2022.

Δείτε επίσης: Η Samsung έως το 2027 θα τριπλασιάσει την παραγωγή των advanced chip

Το One UI 5.0 βασίζεται στο Android 13 και προσφέρει ανανεωμένη σχεδίαση UI. Διαθέτει μια διευρυμένη λειτουργία Color Palette, πιο ομαλά animations και transitions και ευκολότερες προσαρμογές οθόνης κλειδώματος. Η Samsung έχει αντικαταστήσει τα Smart Widgets με Stacked Widgets, τα οποία είναι πιο εύχρηστα. Μπορείτε να ορίσετε διαφορετικό background για κάθε επαφή.

Δείτε επίσης: Samsung: Η πρώτη συρόμενη οθόνη στον κόσμο για PC

Η Samsung βελτίωσε και την προσαρμογή ειδοποιήσεων και τα δικαιώματα, τις ρυθμίσεις ήχου και δόνησης και βελτίωσε ελαφρώς την εμφάνιση των εναλλαγών γρήγορης ρύθμισης. Η εφαρμογή Settings έχει τώρα μια νέα ενότητα Connected Devices που εμφανίζει όλες τις λειτουργίες που σχετίζονται με συνδεδεμένα αξεσουάρ. Υπάρχει και ένα UWB toggle και μια βελτιωμένη εμφάνιση για το αναδυόμενο μενού δικαιωμάτων.

Πηγή πληροφοριών: sammobile.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS