ΑρχικήinetSamsung: Η πρώτη συρόμενη οθόνη στον κόσμο για PC

Samsung: Η πρώτη συρόμενη οθόνη στον κόσμο για PC

Η πρώτη συρόμενη οθόνη για PC είναι μια πρωτοπορία της Samsung Display και μοιάζει πολύ με tablet που εκτείνεται από 13 ίντσες έως 17 ίντσες

Η Samsung κατασκευάζει foldable smartphones εδώ και αρκετά χρόνια και είναι ο ασυναγώνιστος βασιλιάς της κατηγορίας. Ωστόσο, η εταιρεία έχει προγραμματίσει πολύ περισσότερα πράγματα για foldable συσκευές στο μέλλον, συμπεριλαμβανομένων των συρόμενων οθονών. Τον Μάιο του 2022, η Samsung Display παρουσίασε μια συρόμενη οθόνη OLED 6,7 ιντσών που εκτείνεται κατακόρυφα, σε αντίθεση με μερικά επεκτάσιμα πρωτότυπα οθόνης που έχουμε δει να επεκτείνονται οριζόντια.

Η συρόμενη οθόνη OLED της Samsung για υπολογιστές μπορεί να εκτείνεται από 13 ίντσες έως 17 ίντσες

Δείτε επίσης: Τα Samsung Galaxy θα έχουν νέα αναβάθμιση στον επεξεργαστή

Samsung: Η πρώτη συρόμενη οθόνη στον κόσμο για PC
Samsung: Η πρώτη συρόμενη οθόνη στον κόσμο για PC

Τώρα, η Samsung Display αποκάλυψε αυτό που αποκαλεί «την πρώτη συρόμενη οθόνη 17 ιντσών στον κόσμο για υπολογιστές παγκοσμίως». Η συσκευή που μοιάζει με tablet που παρουσίασε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Samsung Display JS Choi στο Intel Innovation Keynote 2022 έχει οθόνη 13 ιντσών που επεκτείνεται οριζόντια στις 17 ίντσες. Αυτό το λειτουργικό πρωτότυπο είχε μια ενιαία στατική εικόνα σε αυτό και σύμφωνα με όσα είπε ο JS Choi, είναι κατασκευασμένο ειδικά για υπολογιστές με μορφή που μοιάζει με tablet, όπως το Microsoft Surface Go 3.

Εξακολουθούμε να μην γνωρίζουμε την ανάλυση, τo aspect ratio, τη φωτεινότητα και άλλες προδιαγραφές. Η εταιρεία δεν έχει αποκαλύψει πόσο ανθεκτικό είναι. Επομένως, είναι δύσκολο να κρίνουμε την ποιότητα της συρόμενης οθόνης.

Samsung: Η πρώτη συρόμενη οθόνη στον κόσμο για PC
Samsung: Η πρώτη συρόμενη οθόνη στον κόσμο για PC

Το γεγονός ότι η Samsung την αποκαλεί “συρόμενη” οθόνη αντί για επεκτάσιμη οθόνη υποδηλώνει ότι ο νοτιοκορεάτης τεχνολογικός γίγαντας θέλει να διαφοροποιήσει το προϊόν του από άλλα. Αυτό είναι λογικό αν σκεφτεί κανείς ότι οι επεκτάσιμες οθόνες που έχουμε δει από μάρκες όπως η LG και η OPPO κατασκευάστηκαν για smartphone, αλλά αυτή της Samsung είναι κατασκευασμένη για υπολογιστές.

Δείτε επίσης: Πώς να τραβήξετε screenshot σε ένα Samsung Galaxy Watch;

Το Rollable smartphone της LG που έκανε το ντεμπούτο του πριν από μερικά χρόνια δεν βγήκε ποτέ στην αγορά επειδή η εταιρεία έπρεπε να κλείσει την επιχείρηση smartphone της. Το smartphone της OPPO με την κυλιόμενη οθόνη επίσης δεν κυκλοφόρησε ποτέ στο κοινό. Θα πρέπει να δούμε αν η πιο πρόσφατη συρόμενη οθόνη της Samsung θα κυκλοφορήσει στην αγορά ή αν αντιμετωπίζει την ίδια μοίρα με τις άλλες.

Πηγή: sammobile.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS