ΑρχικήUpdatesΗ LG Electronics φέρνει NFT στις έξυπνες τηλεοράσεις της

Η LG Electronics φέρνει NFT στις έξυπνες τηλεοράσεις της

Λίγους μήνες μετά την ανακοίνωση της Samsung ότι φέρνει non-fungible tokens (NFT) στις έξυπνες τηλεοράσεις της, η LG προχωρά σε μια αντίστοιχη ανακοίνωση. Η νέα αγορά NFT της εταιρείας, που ονομάζεται LG Art Lab, σας επιτρέπει, σύμφωνα με την ανακοίνωση, να “αγοράζετε, να πουλάτε και να απολαμβάνετε ψηφιακά έργα τέχνης υψηλής ποιότητας” από την τηλεόρασή σας.

Samsung NFT

Προς το παρόν, μόνο οι χρήστες στις ΗΠΑ με τηλεόραση LG που τρέχει webOS 5.0 ή μεταγενέστερη έκδοση μπορούν να έχουν πρόσβαση στην εφαρμογή, η οποία είναι διαθέσιμη για λήψη από την αρχική οθόνη της έξυπνης τηλεόρασης. Μέσω του portal, μπορείτε να αγοράσετε και να πουλήσετε ψηφιακά έργα που διατίθενται μέσω NFT drops της LG. Το πρώτο πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 22 Σεπτεμβρίου και περιλαμβάνει ένα σετ NFT από τον γλύπτη Barry X Ball.

Χρήσιμη πληροφορία: Τι είναι τα Non-Fungible Tokens (NFT) που έχουν γίνει το νέο τρεντ;

Προς το παρόν, η εφαρμογή είναι άδεια και δεν υπάρχουν NFT που να μπορείτε να δείτε και να αγοράσετε (εκτός από το βίντεο του επερχόμενου NFT του Barry X Ball).

Αλλά μόλις υπάρχει πραγματικά ένα NFT για αγορά, η LG λέει ότι οι χρήστες θα μπορούν να σαρώσουν το QR code που εμφανίζεται στην οθόνη και, στη συνέχεια, να ανοίξουν την εφαρμογή Wallypto, το crypto wallet της LG για smartphone, για να ολοκληρώσουν τη συναλλαγή. Πριν γίνει αυτό, οι χρήστες θα πρέπει να αγοράσουν USD Coin (USDC), ένα stablecoin που είναι συνδεδεμένο με το δολάριο ΗΠΑ.

Δείτε επίσης: Meta: Μπορείτε να δημοσιεύετε τα NFTs σας σε Facebook και Instagram

NFT LG έξυπνες τηλεοράσεις

Η LG Electronics συνεργάστηκε με το δίκτυο Hedera για να προσφέρει μια εφαρμογή που επιτρέπει στους χρήστες να αγοράζουν NFT μέσω του Wallypto. Το δίκτυο Hedera αυτοχαρακτηρίζεται ως το “πιο χρησιμοποιούμενο, βιώσιμο, επιχειρηματικό public ledger για την αποκεντρωμένη οικονομία“. Σε αντίθεση με τα δίκτυα Ethereum ή Solana που υποστηρίζουν πολλές δημοφιλείς αγορές NFT, το δίκτυο Hedera δεν λειτουργεί στο blockchain — χρησιμοποιεί μια εναλλακτική του blockchain, που ονομάζεται hashgraph. Οι υποστηρικτές του συστήματος ισχυρίζονται ότι είναι πιο γρήγορο και αποτελεσματικό από τις συναλλαγές στο blockchain.

Η συνεργασία μεταξύ της Hedera και της LG Electronics ξεκίνησε το 2020 όταν η LG εντάχθηκε στο διοικητικό συμβούλιο της Hedera που περιλαμβάνει την Google, την IBM, την Deutsche Telekom και το Ινδικό Ινστιτούτο Τεχνολογίας και άλλα.

Δείτε επίσης: Bill Gates: “Κρυπτονομίσματα και NFT βασίζονται στη θεωρία του χαζού”

Η LG λέει ότι θα συνεχίσει να προσθέτει NFT από καλλιτέχνες σε “μηνιαία βάση” και ότι οι χρήστες θα μπορούν να βλέπουν NFT που αγοράζουν, από την εφαρμογή LG Art Lab. Η LG ελπίζει ότι οι χρήστες θα εμφανίζουν τα NFT στις έξυπνες τηλεοράσεις τους, όταν δεν τις χρησιμοποιούν.

Πηγή: www.theverge.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS