ΑρχικήTop PicksΞεμείνατε από ιδέες για δώρα Χριστουγέννων; Δείτε μερικές top προτάσεις

Ξεμείνατε από ιδέες για δώρα Χριστουγέννων; Δείτε μερικές top προτάσεις

Εάν επιθυμείτε να κάνετε μερικά δώρα που θα ενθουσιάσουν τους αγαπημένους σας τα φετινά Χριστούγεννα, μπορεί να βρείτε την παρακάτω λίστα ιδιαίτερα χρήσιμη.

δώρα

Ας δούμε λοιπόν τα καλύτερα και πιο hot gadgets που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά.

Το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό όταν σκεφτόμαστε τα δώρα gadget είναι φυσικά τα smartphones.

Η πιο πρόσφατη κυκλοφορία του iPhone, το iPhone 13 δεν περιλαμβάνει εντυπωσιακές αλλαγές, αλλά είναι αρκετά πιο βελτιωμένη. Διαθέτει καλύτερο σύστημα διπλής κάμερας και ένα πιο γρήγορο τσιπ, ενώ η νέα μπαταρία διαρκεί δυόμισι ώρες περισσότερο από πριν. Διαθέτει δυνατότητες 5G, ασύρματη φόρτιση και την τεχνολογία MagSafe της Apple, η οποία χρησιμοποιεί ενσωματωμένους μαγνήτες για την τοποθέτηση αξεσουάρ στο τηλέφωνο.

Ένα άλλο πολυσυζητημένο μοντέλο iPhone, το 13 Pro σάς προσφέρει ακόμα καλύτερη διάρκεια μπαταρίας, τρίτο φακό και υψηλότερη ποιότητα εικόνας. Όπως το 13, το 13 Pro προσφέρει Cinematic Mode, επιτρέποντας στην κάμερα να εστιάζει σε συγκεκριμένα αντικείμενα και να προσθέτει ένα απρόσκοπτο εφέ bokeh κατά την εγγραφή βίντεο.

Ένα άλλο εξαιρετικό μοντέλο είναι και το OnePlus 9, ένα smartphone μεσαίας κατηγορίας που ανταγωνίζεται τιτάνες όπως τα τηλέφωνα iPhone και Galaxy, αλλά σε πολύ χαμηλότερη τιμή. Έχει όλα τα πράγματα που μπορεί να χρειαστείτε, όπως «μια εξαιρετική οθόνη, εξαιρετική απόδοση, καλή διάρκεια ζωής της μπαταρίας και μια ικανή κάμερα». Το OnePlus διαθέτει επίσης έναν κορυφαίο επεξεργαστή και μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ 8 GB και 12 GB μνήμης RAM.

Για τους λάτρεις της Samsung, δεν υπάρχει πιο hot μοντέλο αυτή την περίοδο από το Z Flip3, το πρώτο αναδιπλούμενο smartphone της εταιρείας. Η οθόνη του λειτουργεί στα 120 Hz, όπως και οι άλλα βασικά μοντέλα της Samsung. Έχει μια νέα, πιο ανθεκτική κατασκευή και αντοχή στο νερό, όπως ακριβώς θα περίμενε κανείς από ένα τέτοιο σύγχρονο μοντέλο.

Το επόμενο πιο δημοφιλές gadget για τα Χριστουγεννιάτικα δώρα σας είναι σίγουρα τα laptops.

δώρα Χριστούγεννα

Ένα από τα καλύτερα laptops αυτή την περίοδο είναι το MacBook Air 13 ιντσών. Διαθέτει 256 GB αποθηκευτικού χώρου στο βασικό μοντέλο, ενώ η οθόνη του προσφέρει μεγαλύτερη ευκρίνεια. Επιπλέον ο μεγάλος αποθηκευτικός χώρος είναι εξαιρετικός «για άτομα που τους αρέσει να έχουν πολλές καρτέλες ανοιχτές ταυτόχρονα» ή για όσους θέλουν να επεξεργαστούν φωτογραφίες ή βίντεο.

Το Macbook Pro είναι ένα επίπεδο πιο πάνω από το Air χάρη, στους ενσωματωμένους ανεμιστήρες ψύξης του, που επιτρέπουν να χειρίζεται μεγάλο φόρτο εργασίας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα χωρίς να χρειάζεται να μειώσει την απόδοσή του.

Το XPS 13 της Dell έχει στιβαρή κατασκευή με έναν ισχυρό επεξεργαστή και μια ζωντανή οθόνη 13 ιντσών χωρίς σχεδόν κανένα πλαίσιο. Αυτός ο επιπλέον χώρος στην οθόνη 4K επιτρέπει να μετακινηθείτε στα παράθυρα, να περιηγηθείτε στον Ιστό και να παίξετε παιχνίδια.

Ένα ακόμα εξαιρετικό laptop είναι το Lenovo Chromebook, που χρησιμεύει τόσο ως φορητός υπολογιστής όσο και ως tablet χάρη στο αποσπώμενο πληκτρολόγιο και στη βάση στήριξης. Αυτός ο φορητός υπολογιστής είναι καταλληλότερος για άτομα που χρησιμοποιούν τους υπολογιστές τους κυρίως για email, επεξεργασία κειμένου και εκπομπές ροής.

Περνώντας στον τομέα των έξυπνων συσκευών, υπάρχουν πολλές εκεί έξω που μπορούν να αποτελέσουν ιδανικά δώρα για τους αγαπημένους σας.

δώρα Χριστούγεννα

Ένα από τα πιο οικονομικά και κάπως υποτιμημένα gadget είναι η έξυπνη πρίζα Wyze. Επιτρέπει να ρυθμίζετε απλά καθημερινά πράγματα, όπως να ενεργοποιήσετε το κουδούνι Wyze κάθε φορά που ενεργοποιείται μια από τις άλλες έξυπνες συσκευές σας. Για παράδειγμα, αν κάποιος πλησιάσει το κουδούνι, θα μπορούσατε να ρυθμίσετε μια λάμπα στο παράθυρο να ανάβει αυτόματα για να φαίνεται ότι κάποιος είναι σπίτι.

Ένα άλλο χρήσιμο gadget  είναι το Kasa, που έχει εμβέλεια Wi-Fi έως και 300 πόδια και είναι αδιάβροχο. Το βύσμα περιέχει δύο έξυπνες πρίζες που μπορείτε να ελέγξετε ανεξάρτητα και τα κουμπιά στο επάνω μέρος σας επιτρέπουν να το ελέγχετε χειροκίνητα όταν το smartphone σας δεν είναι κοντά.

Μιλώντας για έξυπνα gadget, δε μπορούμε να μην συμπεριλάβουμε το Echo. Παίζει μουσική και σας λέει νέα και ενημερώσεις για τον καιρό, αλλά το πιο σημαντικό, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να ελέγξετε τις άλλες έξυπνες οικιακές συσκευές σας.

Αν προτιμάτε τη Google, δοκιμάστε το Nest Mini, το οποίο είναι τόσο μικρό που μπορείτε εύκολα να το τοποθετήσετε οπουδήποτε θέλετε.

Αν θέλετε ένα πιο εντυπωσιακό ηχείο δοκιμάστε το Echo Show 8. Αυτή η συσκευή διαθέτει όλες τις δυνατότητες του Echo, αλλά με οθόνη, η οποία σας επιτρέπει να κάνετε πράγματα όπως να μαγειρεύετε βλέποντας συνταγές, να παρακολουθείτε σειρές και ταινίες και να πραγματοποιείτε βιντεοκλήσεις.

Το Sonos One είναι ένα ακόμα έξυπνο ηχείο. Δεν είναι πολύ περίπλοκο να το ρυθμίσετε ή να το χρησιμοποιήσετε και δεδομένου ότι προέρχεται από μια εξαιρετική εταιρεία ηχείων, η ποιότητα του ήχου είναι πολύ καλύτερη από αυτή που λαμβάνετε από την Amazon ή την Google.

Το HomePod Mini είναι καταλληλότερο για άτομα που είναι ήδη συνδεδεμένα με το οικοσύστημα της Apple.

Για όσους βαριούνται να καθαρίζουν το πάτωμα, το Eufy RoboVac είναι το κατάλληλο δώρο. Είναι αρκετά έξυπνο ώστε να αποφεύγει προεξοχές, μπορεί να σας ειδοποιήσει κάθε φορά που κολλάει σε μια συγκεκριμένη περιοχή και προσαρμόζεται αυτόματα σε χαλιά ή σκληρές επιφάνειες, ενώ το ελέγχετε με την εφαρμογή ή το έξυπνο ηχείο σας.

Για όσους θέλουν να φτιάχνουν ατμόσφαιρα, το κιτ λεντοταινιών Philips Hue Smart Lightstrip επιτρέπει να συνδέσετε τις ταινίες σε πλαίσια κρεβατιού, πίσω από υπολογιστές ή κάτω από το γραφείο.

Τώρα που η θερμοκρασία πέφτει, ένα ακόμα χρήσιμο δώρο είναι το Ecobee SmartThermostat. Διαθέτει οθόνη υψηλής ανάλυσης, ελκυστικό σχεδιασμό και συνδεσιμότητα Wi-Fi διπλής ζώνης, που μειώνει τις παρεμβολές με άλλες συσκευές και βελτιώνει τη συνολική απόδοση. Το Ecobee έχει εξαιρετική ενσωμάτωση φωνητικού ελέγχου, επομένως μπορείτε να ζητήσετε από την Alexa ή την Google να αλλάξουν τη θερμοκρασία στο χώρο σας.

Η έξυπνη κλειδαριά August Wi-Fi Smart Lock θα κρατήσει ασφαλή την κατοικία σας. Διαθέτει μια λειτουργία εγγύτητας που ξεκλειδώνει αυτόματα όταν το τηλέφωνό σας με δυνατότητα Bluetooth ή NFC βρίσκεται εντός εμβέλειας. Επιτρέπει να μοιράζεστε την πρόσβαση στο σπίτι σας με άλλα μέλη του νοικοκυριού ή επισκέπτες και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με τα υπάρχοντα κλειδιά σας.

Φυσικά από τη λίστα μας δε θα μπορούσε να λείπει το κλασικό πλέον Ring doorbell, το έξυπνο κουδούνι που συνεργάζεται καλά με συσκευές Amazon.

Για τους λάτρεις του καφέ, ο βραστήρας Fellow Stagg EKG Electric κρατά το νερό στη θερμοκρασία της επιλογής σας για έως και μία ώρα και έχει ενσωματωμένο χρονόμετρο που μετρά τον χρόνο εκχύλισης.

Σε όσους αρέσει να πειραματίζονται, ο έξυπνος κήπος Click and Grow Smart Garden 3 της Strategist με τις μεγαλύτερες πωλήσεις, θα αποτελέσει ένα εξαιρετικό δώρο. Έχει χώρο για την ανάπτυξη τριών λοβών φυτών κάθε φορά και μπορείτε να επιλέξετε από πάνω από 50 διαφορετικούς τύπους φυτών.

Οι παιχνιδοκονσόλες είναι μία ακόμα πρόταση που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τα χριστουγεννιάτικα δώρα.

δώρα Χριστούγεννα

Το Nintendo Switch είναι μια από τις πιο δημοφιλείς κονσόλες βιντεοπαιχνιδιών τα τελευταία χρόνια. Εξακολουθεί να θεωρείται μια από τις καλύτερες κονσόλες παιχνιδιών με παιχνίδια όπως το Animal Crossing, το The Legend of Zelda και το Pokémon.

Εάν δεν σας πειράζει η αδυναμία σύνδεσης στην τηλεόρασή σας, το Switch Lite είναι μια εξίσου καλή εναλλακτική λύση.

Το Oculus Quest 2 αποτελεί ένα υπέροχο δώρο για τους περισσοτερους gamer. Προσφέρει μια κορυφαία εμπειρία εικονικής πραγματικότητας, με εκπληκτικά γραφικά και χειριστήρια που σας επιτρέπουν να αλληλεπιδράτε φυσικά.

Φυσικά ένα από τα καλύτερα δώρα στη λίστα μας είναι το PS5, που έχει πιο γρήγορες ταχύτητες και πιο καθηλωτικό χειριστήριο, συνθέτοντας μια αξιοσημείωτα καλύτερη εμπειρία σε σύγκριση με το PS4 από κάθε πλευρά.

Και για όσους προτιμούν το Xbox, το μοντέλο Series X της κονσόλας θα φέρει εμπειρία p.c. σε μια κονσόλα.

Με γρηγορότερες ταχύτητες και πιο κομψό σχεδιασμό, με ανάλυση έως 8K και ρυθμό καρέ 120 fps, αλλά και αρκετά πιο οικονομικό, το Xbox Series S είναι το επόμενο στη λίστα μας.

Τέλος μπορείτε να δώσετε στους αγαπημένους σας τη δυνατότητα να επιλέξουν οι ίδιοι τα δώρα τους, χαρίζοντάς τους μία δωροκάρτα.

Οι εταιρείες Steam, HULU, Spotify και Netflix προσφέρουν δωροκάρτες για κάθε πορτοφόλι και γούστο, ενώ μπορείτε να επιλέξετε και τις συνδρομές των XBOX GAME PASS, Apple Arcade, Sony PlayStation Plus 12 και Nintendo Switch Online 12-Month Subscription.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS