ΑρχικήReviewsMSI gaming laptops: Διαθέτουν επεξεργαστές Intel Core 11ης γενιάς

MSI gaming laptops: Διαθέτουν επεξεργαστές Intel Core 11ης γενιάς

Η MSI, ένα παγκοσμίως κορυφαίο gaming brand ανακοίνωσε την κυκλοφορία και τη διαθεσιμότητα της νέας σειράς gaming laptops εξοπλισμένων με επεξεργαστές Intel Core H series 11ης γενιάς και κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce RTX 3080, η οποία θα βελτιώσει τη συνολική απόδοση.

Intel Core

Δείτε επίσης: Οι επεξεργαστές Intel Core 10ης γενιάς λαμβάνουν μεγάλες εκπτώσεις

Η MSI εισάγει αποκλειστικές δυνατότητες όπως το «Discrete Graphics Mode» για τη βελτίωση της απόδοσης γραφικών και των εξαιρετικά γρήγορων πάνελ με ρυθμό ανανέωσης έως και FHD 360Hz και QHD 240Hz. Τα νέα laptops συνεχίζουν την τάση της MSI να παράγει κορυφαία, ισχυρά μηχανήματα με αισθητικές πινελιές που βελτιώνουν την gaming εμπειρία του χρήστη.

Ξεκινώντας από Rs 2,07,990 (2350 ευρώ) / – και μέχρι Rs 3,91,990 (4429 ευρώ) / -, η σειρά GE και GS αντίστοιχα διατίθεται στην Ινδία σε brand stores της MSI και εξουσιοδοτημένους πωλητές.

Δείτε επίσης: Intel: Το Apple silicon ίσως έχει αντίκτυπο στο μερίδιο αγοράς της εταιρείας

Σχολιάζοντας την ανακοίνωση, ο Green Lin, περιφερειακός διευθυντής μάρκετινγκ, MSI, δήλωσε: «Η MSI παρουσίαζε πάντα καινοτόμα χαρακτηριστικά και τεχνολογία αιχμής όταν πρόκειται για laptops. Πάντα, η MSI κυκλοφορεί προϊόντα που είναι γεμάτα με ισχυρές δυνατότητες που επιτρέπουν στους παίκτες να έχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Με τη άνοδο του gaming τους τελευταίους μήνες να είναι σταθερή, είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε το λανσάρισμα και τη διαθεσιμότητα των σειρών GE και GS στην Ινδία. Με μια σειρά από χαρακτηριστικά όπως το RTX30 για τα πιο ρεαλιστικά γραφικά με ιχνηλάτηση ακτίνων και προηγμένες λειτουργίες AI μαζί με εξαιρετικά υψηλό ρυθμό ανανέωσης 360Hz για την ταχύτερη gaming οθόνη στον κόσμο, ελπίζουμε ότι οι καταναλωτές μας θα έχουν μια καταπληκτική εμπειρία.

Η νέα σειρά gaming laptops της MSI ξεκινά με αναβαθμίσεις στην ισχυρή σειρά από laptops GE Raider. Εξοπλισμένα με τον τελευταίο επεξεργαστή 11ης γενιάς Intel Core i9, με συχνότητα διπλού πυρήνα 8 πυρήνων και έως 5,0GHZ, τα GE76 και GE66 Raider μεγιστοποιούν την αποδοτικότητα στο παιχνίδι, την multi-task εργασία και την παραγωγικότητα. Με την υπερσύγχρονη τεχνολογία Intel turbo boost max 3.0, προσφέρει τεράστια αύξηση συχνότητας στους γρηγορότερους πυρήνες για μεγαλύτερη ευελιξία για να αποκομίσετε τα καλύτερα από τον επεξεργαστή σας. Διαθέτει επίσης το νέο “mystic light” της MSI με 16,8 εκατομμύρια χρώματα που δημιουργεί μια σαγηνευτική ατμόσφαιρα επιστημονικής φαντασίας.

Δείτε επίσης: Η Intel ενημερώνει το Linux με υποστήριξη Sapphire Rapids

Το GS66 είναι εξοπλισμένο με τη μεγαλύτερη μπαταρία 99,9 WHR, αυξάνοντας την απόδοση. Τα ηχεία Dynaudio ενισχύουν την εμπειρία ακρόασης μουσικής. Η σειρά GS Stealth είναι ο ιδανικός φορητός συνεργάτης παιχνιδιών και εργασίας. Υποστηρίζει επίσης τριπλούς ανεμιστήρες με την λεπτότερη λεπίδα ανεμιστήρα στον κόσμο (0.1MM) με 7 σωλήνες θερμότητας.

Πηγή πληροφοριών: theprint.in

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS