ΑρχικήinetApp Store: Οι τιμές των εφαρμογών θα αυξηθούν στην Ευρώπη

App Store: Οι τιμές των εφαρμογών θα αυξηθούν στην Ευρώπη

Η Apple ανακοίνωσε χθες ότι, από τις 5 Οκτωβρίου, οι τιμές των εφαρμογών του επίσημου καταστήματος εφαρμογών της, App Store, και των αγορών εντός εφαρμογής θα αυξηθούν στην Ευρώπη. Συγκεκριμένα, η εταιρεία είπε ότι οι αυξήσεις θα γίνουν σε όλες τις χώρες και τις περιοχές που χρησιμοποιούν το ευρώ.

Δείτε επίσης: Η Apple μέχρι το τέλος του έτους θα πουλάει ads σε νέα σημεία στο App Store

τιμές εφαρμογών App Store Ευρώπη

Επίσης, σύμφωνα με την Apple, οι τιμές των εφαρμογών και οι αγορές εντός εφαρμογής θα αυξηθούν και σε άλλες χώρες, όπως η Ιαπωνία, η Νότια Κορέα, η Χιλή, η Αίγυπτος, η Μαλαισία, το Πακιστάν και το Βιετνάμ.

Δεν γνωρίζουμε ξεκάθαρα το λόγο για τον οποίο η Apple θα αυξήσει τις τιμές των εφαρμογών του App Store σε αυτές τις χώρες, αλλά πιθανότατα σχετίζεται με την πτώση της συναλλαγματικής ισοτιμίας των τοπικών νομισμάτων έναντι του δολαρίου. Τα προϊόντα της Apple έχουν επίσης γίνει πιο ακριβά στην Ευρώπη για τον ίδιο λόγο.

Δείτε επίσης: iPhone 14: Η Apple εξηγεί τα οφέλη της eSIM για όσους ταξιδεύουν

Πώς λειτουργεί η τιμολόγηση στο App Store της Apple

Για όσους δεν γνωρίζουν πώς λειτουργεί η τιμολόγηση του App Store, η Apple παρέχει στους προγραμματιστές preset tiers, στα οποία μπορούν να τιμολογήσουν την εφαρμογή τους και αυτά τα tiers θα αυξηθούν για το ευρώ τον επόμενο μήνα. Για παράδειγμα, το tier one θα αυξηθεί από 0,99 ευρώ σε 1,19 ευρώ, ενώ το μέγιστο tier αναμένεται να αυξηθεί από 999 ευρώ σε 1.199 ευρώ, σύμφωνα με την Apple. Κάπως έτσι αυξάνονται οι τιμές στο App Store.

Δείτε επίσης: Το Apple Watch σας τώρα μπορεί να αποκτήσει το watchOS 9

Η Apple προσαρμόζει σταδιακά τα price tiers του App Store σε όλο τον κόσμο. Αν θέλετε, μπορείτε να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στο developer website της Apple. Ορισμένοι προγραμματιστές ενδέχεται να προσαρμόσουν το price tier της εφαρμογής τους για να προσαρμόσουν τις αυξήσεις. Οι αυτόματα ανανεώσιμες συνδρομές δεν επηρεάζονται από τις αυξήσεις τιμών.

Πηγή: www.macrumors.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS