ΑρχικήgamingValve: Επέκταση διαθεσιμότητας του Steam Deck στις Ασιατικές αγορές

Valve: Επέκταση διαθεσιμότητας του Steam Deck στις Ασιατικές αγορές

Η Valve ανακοίνωσε ότι ανοίγει τις κρατήσεις Steam Deck για πελάτες στην Ιαπωνία, τη Νότια Κορέα, το Χονγκ Κονγκ και την Ταϊβάν.

Η εταιρεία με έδρα το Seattle, WA συνεργάζεται με την Komodo για την πώληση και τη διανομή των φορητών κονσολών Steam της σε αυτές τις περιοχές. Σε μια δήλωση προς το Game Developer, η Valve είπε ότι αυτή η νέα επέκταση είναι δυνατή χάρη στις πρόσφατες προσπάθειές της να αυξήσει την παραγωγή των Steam Deck.

Σημείωσε επίσης ότι η ουρά κρατήσεων των Steam Deck για τις νέες περιοχές “δεν θα επηρεάσει τις εκτιμήσεις παράδοσης” για την τρέχουσα διαδικασία κράτησης στη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Valve: Επέκταση διαθεσιμότητας του Steam Deck στις Ασιατικές αγορές
Valve: Επέκταση διαθεσιμότητας του Steam Deck στις Ασιατικές αγορές

Το ταξίδι της Valve από προγραμματιστής παιχνιδιών στον κάτοχο της ψηφιακής πλατφόρμας στον κατασκευαστή της κονσόλας, τη μεταφέρει σε νέους προορισμούς. Δείχνει επίσης ότι η εταιρεία πλοηγείται με επιτυχία στη διαδικασία κατασκευής με μεγαλύτερη επιδεξιότητα από ό,τι με τις προηγούμενες προσπάθειες hardware της.

Δείτε επίσης: Η Ινδονησία επιβάλλει νέο κανονισμό Διαδικτύου: Steam και PayPal αποκλείστηκαν

Πριν το Steam Deck, η Valve δοκίμασε τις δυνάμεις της σε κονσόλες Steam με Steam Machines και προσπάθησε να δημιουργήσει εκ νέου το gamepad με το Steam Controller. Το πρώτο προϊόν δεν απογειώθηκε ποτέ, και το δεύτερο έπεσε κατακόρυφα σε μια μήνυση που κατατέθηκε από την Ironburg Inventions. Αργότερα έχασε εναντίων της μήνυσης.

Μέρος της υπόσχεσης της ιδέας του Steam Machine ήταν ότι άλλοι κατασκευαστές θα μπορούσαν να κατασκευάσουν τις δικές τους συσκευές που θα λειτουργούσαν με το λειτουργικό σύστημα Steam της Valve που βασίζεται σε Linux. Αυτή η ιδέα φαίνεται να επιστρέφει, καθώς η ομάδα Steam Deck της Valve δήλωσε ότι θα καλωσόριζε τη συμμετοχή άλλων κατασκευαστών.

Valve: Επέκταση διαθεσιμότητας του Steam Deck στις Ασιατικές αγορές
Valve: Επέκταση διαθεσιμότητας του Steam Deck στις Ασιατικές αγορές

Δείτε επίσης: Τα παιχνίδια Steam έρχονται σύντομα στα αυτοκίνητα της Tesla

Αυτή η προοπτική μπορεί να γίνει πιο ελκυστική καθώς το Steam Deck κυκλοφορεί σε νέες χώρες σε όλο τον κόσμο. Διαφορετικές χώρες έχουν διαφορετικές συνήθειες όσον αφορά τις αγορές κονσόλων βιντεοπαιχνιδιών και η σκέψη της Valve μπορεί να είναι ότι η πλατφόρμα Steam Deck θα μπορούσε να τροποποιηθεί για να καλύψει τις διαφορετικές ανάγκες των πελατών.

Η επιτυχία της Valve στην αύξηση της παραγωγής της κονσόλας και στην είσοδο σε νέα πεδία της βιομηχανίας έρχεται στον απόηχο μιας παγκόσμιας κρίσης στην αλυσίδα εφοδιασμού που έχει ήδη επηρεάσει τα επιχειρηματικά της σχέδια για το Steam Deck. Η εταιρεία έπρεπε να καθυστερήσει τα σχέδια για μια βάση φόρτισης TV-ready που θα ήταν παρόμοια με το docking station του Nintendo Switch.

Πηγή: gamedeveloper.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS