ΑρχικήinetΤα παιχνίδια Steam έρχονται σύντομα στα αυτοκίνητα της Tesla

Τα παιχνίδια Steam έρχονται σύντομα στα αυτοκίνητα της Tesla

Η Tesla προφανώς θέλει να επεκτείνει τη συλλογή παιχνιδιών εντός αυτοκινήτου… προσθέτοντας το Steam. Σε μια απάντηση σε ένα tweet, ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla, Elon Musk, είπε ότι η εταιρεία «κάνει πρόοδο με την ενσωμάτωση του Steam» και ότι θα μπορούσαμε να περιμένουμε μια επίδειξη «πιθανότατα τον επόμενο μήνα».

Δείτε επίσης: Η Panasonic θέλει να αυξήσει την χωρητικότητα μπαταριών της Tesla

Elon Musk - Tesla: Ρεκόρ παραδώσεων αυτοκινήτων το 2022

Τα παιχνίδια στα αυτοκίνητα Tesla δεν είναι κάτι καινούριο. Η εταιρεία προσφέρει μια αξιοπρεπή σειρά δωρεάν παιχνιδιών στα αυτοκίνητά της, συμπεριλαμβανομένων κλασικών παιχνιδιών όπως το Solitaire και το Chess, παλιά παιχνίδια arcade όπως το Missile Command και το Super Breakout, καθώς και πιο προηγμένα παιχνίδια όπως το Beach Buggy Racing 2, Sonic the Hedgehog, και το Battle of Polytopia.

Δείτε επίσης: Tesla ΗΠΑ: Non-Tesla EVs θα μπορούν σύντομα να χρησιμοποιούν το δίκτυο Supercharger

Η ενσωμάτωση του Steam έχει τη δυνατότητα να το μεταφέρει σε άλλο επίπεδο, καθώς το Steam είναι μια τεράστια πλατφόρμα με πάνω από 50.000 παιχνίδια, που κυμαίνονται από τίτλους ανεξάρτητους έως εντυπωσιακές επιτυχίες όπως το Counter-Strike: Global Offensive.

Τα αυτοκίνητα Tesla είναι αρκετά ικανά μηχανήματα για gaming. Για παράδειγμα, τα νέα μοντέλα S και Model X infotainment τρέχουν με CPU AMD Ryzen και GPU AMD RDNA-2, πράγμα που σημαίνει ότι αυτά τα αυτοκίνητα θα πρέπει να μπορούν να τρέχουν παιχνίδια υψηλής έντασης γραφικών όπως το Cyberpunk 2077.

Δείτε επίσης: Tesla: Τρέιλερ επέκτασης ηλιακής εμβέλειας με Internet SpaceX Starlink

Ωστόσο, ξεχάστε να παίζετε παιχνίδια Steam ενώ οδηγείτε. Τον Δεκέμβριο του 2021, η Tesla απενεργοποίησε αυτήν τη δυνατότητα αφού η Εθνική Υπηρεσία Ασφάλειας Οδικής Κυκλοφορίας (NHTSA) ξεκίνησε μια έρευνα για το εάν τα παιχνίδια Tesla αποσπούν την προσοχή των οδηγών.

Πηγή πληροφοριών: mashable.com

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS