ΑρχικήinetΤο Twitter καλωσορίζει περισσότερους χρήστες αλλά τα έσοδα δεν αυξάνονται

Το Twitter καλωσορίζει περισσότερους χρήστες αλλά τα έσοδα δεν αυξάνονται

Το Twitter ανακοίνωσε σήμερα τα αποτελέσματά του για το δεύτερο τρίμηνο του 2022, λέγοντας ότι έχει δει απότομη αύξηση στον αριθμό των τακτικών χρηστών. Τους τελευταίους τρεις μήνες, οι Monetizable Daily Active Users (mDAU) αυξήθηκαν από 39,6 εκατομμύρια σε 41,5 εκατομμύρια, ενώ η παγκόσμια εμβέλεια εκτινάχθηκε από 189,4 εκατομμύρια τον Απρίλιο σε 196,3 εκατομμύρια σήμερα. Δυστυχώς, αυτά τα αυξανόμενα στοιχεία χρηστών δεν είδαν ώθηση στο τελικό αποτέλεσμα της εταιρείας και τα έσοδα ήταν 1,18 δισεκατομμύρια δολάρια, τα οποία είναι ελαφρώς μειωμένα τόσο από έτος σε έτος όσο και σε τρίμηνο.

Δείτε επίσης: Το Twitter χρησιμοποιεί tweets του Elon Musk εναντίον του στην αγωγή!

Το χειρότερο είναι ότι τα έξοδα για την περίοδο ανήλθαν σε 1,52 δισεκατομμύρια δολάρια. Συνολικά, η εταιρεία σημείωσε καθαρή ζημία 270 εκατομμυρίων δολαρίων, μεγάλο μέρος των οποίων αποδίδει τόσο στην επικείμενη ύφεση όσο και στην αβεβαιότητα γύρω από την προτεινόμενη εξαγορά του Elon Musk.

Δείτε επίσης: Μπορούν τα δικαστήρια να αναγκάσουν τον Musk να αγοράσει το Twitter;

Twitter

Δείτε επίσης: Το Twitter ξεκινά να δοκιμάζει τη νέα λειτουργία CoTweets

Τον Απρίλιο, ως μέρος της οικονομικής κυκλοφορίας του πρώτου τριμήνου, το Twitter αποκάλυψε ότι είχε ιστορικά λανθασμένα μετρήσει τα στοιχεία των χρηστών του. Μεταξύ 2019 και 2021, η εταιρεία είχε μετρήσει τους χρήστες με πολλούς λογαριασμούς ως πολλά άτομα, προσθέτοντας έως και δύο εκατομμύρια χρήστες στους αριθμούς. Αυτό, αν και δεν είναι μια καταστροφική παραδοχή, χρησίμευσε για να τονίσει ότι η αργή ανάπτυξη του Twitter ήταν ακόμη πιο αργή από ό,τι πίστευαν οι άνθρωποι. Εκείνη την εποχή, η εταιρεία είπε ότι είχε κερδίσει 1,20 δισεκατομμύρια δολάρια σε έσοδα, 1,11 δισεκατομμύρια δολάρια από τα οποία παρήχθησαν μέσω διαφήμισης, ενώ οι μέσοι ημερήσιοι χρήστες με δυνατότητα δημιουργίας εσόδων έφτασαν τα 39,6 εκατομμύρια στις ΗΠΑ και τα 189,4 εκατομμύρια στον υπόλοιπο κόσμο.

Πηγή πληροφοριών: engadget.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS