ΑρχικήinetΗ εκδήλωση «Unleashed» της Apple θα γίνει στις 18 Οκτωβρίου

Η εκδήλωση «Unleashed» της Apple θα γίνει στις 18 Οκτωβρίου

Η Apple μόλις έκανε μια ανακοίνωση για την επόμενη ειδική της εκδήλωση, με τίτλο “Unleashed“. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί από το Apple Park τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου.

Apple εκδήλωση

Δείτε επίσης: Το EFF πέταξε πανό διαμαρτυρίας πάνω από το Apple Park για το CSAM

Όπως συμβαίνει συχνά με τις προσκλήσεις εκδήλωσης της Apple, η προσπάθεια αποκρυπτογράφησης του τι σημαίνει η νέα πρόσκληση είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι. Αυτή η έκρηξη φωτός που δείχνει να κινείται με ταχύτητα στην πρόσκληση, είναι σίγουρα λίγο μπερδεμένη, ίσως όμως να είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που φαίνεται. Και η λέξη “Unleashed” θα μπορούσε ίσως να σχετίζεται με την απόδοση των M1X MacBook Pros που φημολογούνται εδώ και μερικούς μήνες.

Οι τελευταίες φήμες υποδείκνυαν ένα λανσάρισμα του MacBook Pro τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους, ενώ ακόμη περιμένουμε να δούμε κι ένα νέο ζευγάρι AirPods. Οι φήμες για την προετοιμασία ασύρματων ακουστικών τρίτης γενιάς κυκλοφορούν εδώ και σχεδόν ένα χρόνο.

Δείτε ακόμα: Το M1X MacBook Pro πιθανότατα θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα

Unleashed

Στην πραγματικότητα, ο SVP μάρκετινγκ της Apple, Greg Joswiak δημοσίευσε ένα σύντομο βίντεο κλιπ στο Twitter που δείχνει το έργο τέχνης για την πρόσκληση στο επερχόμενο γεγονός της εταιρείας.

Οι εκδηλώσεις της Apple που γίνονται τον Οκτώβριο, παραδοσιακά επικεντρώνονται σε μοντέλα Mac. Φέτος είναι πιθανό να δούμε νέα MacBook Pros και Mac Mini με τον επεξεργαστή Apple Silicon δεύτερης γενιάς, που φημολογείται ότι θα ονομάζεται M1X, καθώς και iPads. Ωστόσο, η Apple μόλις ανακοίνωσε ένα νέο iPad και iPad Mini τον Σεπτέμβριο μαζί με τη σειρά iPhone 13.

Δείτε επίσης: Gurman: Ένα high-end ‘M1X’ Mac Mini με νέο σχεδιασμό έρχεται σύντομα!

Τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει τρόπος να ξέρουμε ακριβώς τι ετοιμάζεται να παρουσιάσει η Apple στο καινούριο της event Οκτωβρίου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 18/10 στις 10:00 PT και 1 μ.μ. ώρα ET.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS