ΑρχικήinetGurman: Τα M1X MacBook Pros θα είναι διαθέσιμα σε μερικές εβδομάδες

Gurman: Τα M1X MacBook Pros θα είναι διαθέσιμα σε μερικές εβδομάδες

Αύριο, Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου, η Apple θα πραγματοποιήσει ένα ψηφιακό event για την ανακοίνωση νέων προϊόντων της. Πολλοί πιστεύουν ότι σε αυτό το event θα ανακοινωθεί η πολυαναμενόμενη σειρά iPhone 13, καθώς και το Apple Watch Series 7. Ωστόσο, η Apple έχει και άλλα σημαντικά προϊόντα, όπως τα MacBook Pros 14 και 16 ιντσών που θα τροφοδοτούνται με τον επεξεργαστή M1X. Μια νέα έκθεση, όμως, δείχνει ότι αυτά τα μηχανήματα θα μπορούσαν να είναι διαθέσιμα τις “επόμενες εβδομάδες”.

Δείτε επίσης: Apple event στις 14 Σεπτεμβρίου: θα ανακοινωθεί το iPhone 13;

M1X MacBook Pros Apple

Στην τελευταία έκδοση του Power On newsletter του, ο Mark Gurman αναφέρει λεπτομερώς τις προσδοκίες του σχετικά με τα iPhone 13 και το Apple Watch Series 7, αλλά λέει, επίσης, ότι η Apple έχει προγραμματίσει άλλες ανακοινώσεις για λίγο αργότερα. Αυτές οι ανακοινώσεις έχουν να κάνουν με τα νέα AirPods, ένα επανασχεδιασμένο iPad mini και iPad και τα M1X MacBook Pros.

Ο Gurman γράφει ότι μετά από καθυστερήσεις, τα νέα M1X MacBook Pros θα πρέπει να είναι έτοιμα να βγουν στην αγορά σε μερικές εβδομάδες: “M1X MacBook Pro: MacBook Pro 14 ιντσών και 16 ιντσών με high-end M1 chips, φόρτιση MagSafe, οθόνες miniLED είναι πιθανό να εμφανιστούν σύντομα. Μετά από καθυστερήσεις, αυτά τα προϊόντα θα είναι διαθέσιμα για αγορά σε μερικές εβδομάδες“.

Δείτε επίσης: Η αποστολή αρκετών προϊόντων της Apple καθυστερεί

Οι περισσότεροι δεν πιστεύουν ότι η Apple θα παρουσιάσει τα M1X MacBook Pros στο αυριανό event. Αντίθετα, θεωρείται πιο πιθανό να πραγματοποιηθεί ένα ξεχωριστό ψηφιακό event κάποια στιγμή τον Οκτώβριο, όπου θα ανακοινωθεί το νέο MacBook Pro hardware και το νέο iPad hardware.

Δείτε επίσης: ‘iPhone 13 Pro Max’ MagSafe θήκες: Διέρρευσε βίντεο με τις νέες θήκες

Τα νέα MacBοok Pros λέγεται ότι θα έρθουν με έναν ανανεωμένο flat-edged σχεδιασμό, ο οποίος θα είναι παρόμοιος με αυτό που είδαμε στα πιο πρόσφατα iMac, iPad Pro και iPhone 12.

Το Bloomberg ανέφερε, επίσης, ότι τα νέα MacBook Pros θα διαθέτουν θύρα HDMI και υποδοχή κάρτας SD και θα υποστηρίζουν τεχνολογία MagSafe για φόρτιση.

Πηγή: 9to5mac

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS