ΑρχικήinetΤο M1X MacBook Pro πιθανότατα θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα

Το M1X MacBook Pro πιθανότατα θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα

Μετά την επίσημη ανακοίνωση του iPhone 13 και του Apple Watch Series 7, η προσοχή των καταναλωτών έχει στραφεί στο πολυαναμενόμενο MacBook Pro της Apple. Και σύμφωνα με το Bloomberg, τα πρώτα MacBook Pro «M1X» υπάρχει πιθανότητα να κυκλοφορήσουν φέτος.

Η κυκλοφορία του Apple Watch Series 7 θα γίνει στα μέσα Οκτωβρίου;

Στην τελευταία έκδοση του ενημερωτικού δελτίου του Power On, ο Mark Gurman του Bloomberg συνεχίζει να υποστηρίζει τις προηγούμενες αναφορές του σχετικά με τη συνεχιζόμενη μετάβαση στο Apple Silicon. Ο Gurman γράφει ότι το τσιπ M1X «είναι ακόμα πιθανό να κυκλοφορήσει το 2021» και θα εμφανιστεί για πρώτη φορά σε νέα μοντέλα MacBook Pro κάποια στιγμή «τον επόμενο μήνα». Το νέο τσιπ αναμένεται επίσης να υποστηρίζει και τα υψηλότερης κατηγορίας Mac mini «κάποια στιγμή».

Το M1X έχει αναπτυχθεί σε δύο διαφορετικές παραλλαγές, σύμφωνα με την έκθεση. Και οι δύο εκδόσεις του τσιπ διαθέτουν σχεδιασμό 10 πυρήνων με οκτώ πυρήνες υψηλής επίδοσης και δύο πυρήνες υψηλής απόδοσης. Το διαφορετικό χαρακτηριστικό μεταξύ των δύο παραλλαγών θα είναι οι πυρήνες γραφικών, με την Apple να προσφέρει διαμορφώσεις 16 και 32 πυρήνων γραφικών.

Gurman: Τα M1X MacBook Pros θα είναι διαθέσιμα σε μερικές εβδομάδες

κυκλοφορία

Το Bloomberg συνεχίζει επίσης να αναφέρει ότι η Apple εργάζεται σε “τσιπ υψηλότερης απόδοσης για ένα νέο Mac Pro” καθώς και σε “M2 για μελλοντικά MacBook Airs, iMacs και χαμηλού κόστους MacBook Pros“.

Η νέα σειρά MacBook Pro φημολογείται ολόκληρο το 2021. Τα μηχανήματα αναμένεται να είναι διαθέσιμα σε διαμορφώσεις 14 ιντσών και 16 ιντσών με οθόνη mini-LED, ανασχεδιασμένο πλαίσιο, υποδοχή κάρτας SD, θύρα HDMI και MagSafe για φόρτιση. Η Apple αναμένεται επίσης να αφαιρέσει το αμφιλεγόμενο Touch Bar.

Το νέο ZenBook Pro Laptop της ASUS κάνει το Touch Bar της Apple να φαίνεται γελοίο

Τα νέα MacBook Pros αναμένεται να προσφέρουν επίσης αναβαθμίσεις και θα διορθώσουν πολλά από τα πράγματα που δεν αρέσουν στους χρήστες στην τρέχουσα γενιά MacBook Pro.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS