ΑρχικήUpdatesApp Store: Οι χρήστες θα αξιολογούν τα προεγκατεστημένα iPhone apps

App Store: Οι χρήστες θα αξιολογούν τα προεγκατεστημένα iPhone apps

Η Apple επιτρέπει τώρα στους χρήστες να αξιολογούν και να ελέγχουν προεγκατεστημένες εφαρμογές iPhone στο App Store, όπως Maps, Podcasts, Mail και άλλα, φέρνοντας τις εφαρμογές της εταιρείας σε ισοτιμία με τον τρόπο που οι χρήστες επικρίνουν και/ή χειροκροτούν εφαρμογές τρίτων στην πλατφόρμα.

Δείτε επίσης: Προγραμματιστές: Η Apple προωθεί τα scam apps στο App Store

App Store

Δείτε επίσης: Apple: Το 2020 απέρριψε 1 εκατομμύριο κακόβουλα apps για το App Store!

Η Apple επιτρέπει τώρα στους χρήστες να αφήσουν μια βαθμολογία από μηδέν έως πέντε αστέρια για ορισμένες προεγκατεστημένες εφαρμογές της, επιτρέποντας στους χρήστες να γράψουν τις κριτικές τους. Κατά τη στιγμή της σύνταξης του άρθρου, η εφαρμογή Podcasts, έχει βαθμολογία 2 στα 5 αστέρια από 156 κριτικές.

Κατά τη στιγμή της γραφής, καμία εφαρμογή της Apple δεν έχει τέλεια βαθμολογία πέντε αστέρων, με ακόμη και την ενσωματωμένη εφαρμογή Stocks της εταιρείας να αγωνίζεται να φτάσει το 4 στα 5. Τα Notes έχουν κερδίσει μόλις 3,6 στα 5 αστέρια, ενώ ακόμη και τα Maps, που έχουν λάβει περισσότερη προσοχή από την Apple με τα χρόνια, έχουν μόνο 3 στα 5 rating.

Ανοίγοντας τις εφαρμογές της σε αξιολογήσεις και κριτικές, η Apple και οι ομάδες της είναι πλέον σε θέση να λαμβάνουν πιο άμεσο feedback για μεμονωμένες εφαρμογές στο iPhone και το iPad. Αυτή η κίνηση βοηθά επίσης να καλυφθούν ορισμένες πιθανές ανησυχίες από τους ανταγωνιστές της Apple, οι οποίοι θα μπορούσαν στο παρελθόν να υποστηρίξουν ότι αποκρύπτοντας αξιολογήσεις και κριτικές για προεγκατεστημένες εφαρμογές, η Apple ήταν αντι-ανταγωνιστική.

Δείτε επίσης: Bitcoin scam app στο Apple App Store έκλεψε τα Bitcoin χρήστη

Οι προεγκατεστημένες εφαρμογές της Apple, όπως το Mail, το Podcasts και τα Maps, δεν λαμβάνουν τακτικές ενημερώσεις των χαρακτηριστικών του App Store ως άλλες εφαρμογές. Αντ ‘αυτού, οι κύριες ενημερώσεις τους συνοδεύονται από σημαντικές κυκλοφορίες iOS.

Η Apple βελτιώνει και τροποποιεί όλες τις εφαρμογές της με κάθε μικρή ενημέρωση για iOS και iPadOS, αλλά σημαντικές αλλαγές, όπως αυτές που πιθανόν να ζητηθούν μέσω αξιολογήσεων και κριτικών, δεν αναμένεται να έρχονται σποραδικά καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους, αλλά αντίθετα, οι χρήστες θα πρέπει να περιμένουν την επόμενη μεγάλη κυκλοφορία iOS για να δουν αν οι επιθυμίες τους έχουν πραγματοποιηθεί.

Πηγή πληροφοριών: macrumors.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS