ΑρχικήinetSuper Mario ταινία: Έρχεται το Δεκέμβριο του 2022 με "πρωταγωνιστή" τον Chris...

Super Mario ταινία: Έρχεται το Δεκέμβριο του 2022 με “πρωταγωνιστή” τον Chris Pratt

H Nintendo ανακοίνωσε επίσημα κατά τη διάρκεια του Nintendo Direct τη νέα animated ταινία με τον αγαπημένο ήρωα Super Mario. Σύμφωνα με την εταιρεία, ο Αμερικανός ηθοποιός Chris Pratt θα είναι αυτός που θα δανείσει τη φωνή του στον Super Mario στην ταινία μεγάλου μήκους που ετοιμάζει η Nintendo σε συνεργασία με την Illumination, το στούντιο που έκανε το «Εγώ, ο Απαισιότατος». Η ταινία είχε ανακοινωθεί πρώτη φορά το 2017. Οι υπόλοιποι κεντρικοί ρόλοι καλύπτονται από τους Anya Taylor-Joy ως Peach, Jack Black ως Bowser και Charlie Day ως Luigi.

Δείτε επίσης: ΗΠΑ – Αύγουστος: Nintendo Switch & Playstation 5 κορυφαία σε πωλήσεις

Τα υπόλοιπα μέλη του cast είναι: Seth Rogen ως Donkey Kong, Keegan-Michael Key ως Toad, Fred Armisen ως Cranky Kong, Kevin Michael Richardson ως Kamek, Sebastian Maniscalco ως Spike. Επίσης, έγινε γνωστό ότι ο επί δεκαετίες “Mario”, Charles Martinet, θα βρίσκεται και αυτός στην ταινία.

Δείτε επίσης: Η Nintendo μειώνει σημαντικά την τιμή του Switch στην Ευρώπη

Super Mario ταινία Chris Pratt
Super Mario ταινία: Έρχεται το Δεκέμβριο του 2022 με “πρωταγωνιστή” τον Chris Pratt

Η ταινία θα κυκλοφορήσει το Δεκέμβριο του 2022, οπότε πρέπει να περιμένουμε μέχρι τότε για να δούμε αν θα είναι επιτυχία ή όχι. Στην πραγματικότητα, δεν είναι η πρώτη ταινία Super Mario που θα βγει στη μεγάλη οθόνη. Η πρώτη live-action προσπάθεια ήρθε το 1993 με πρωταγωνιστές τους Bob Hoskins και John Leguizamo. Η ταινία δεν είχε την αποδοχή που περίμενε και δέχτηκε έντονη κριτική. Mέχρι τώρα δεν έχει γίνει καμία άλλη live-action προσπάθεια.

Δείτε επίσης: Super Mario 64: Σφραγισμένο αντίγραφο πωλήθηκε σε τιμή 1,5 εκατ. $

Η Nintendo αποκάλυψε, επίσης, ότι για πρώτη φορά από τότε που ανακοίνωσε την online subscription υπηρεσία Nintendo Switch, τον Σεπτέμβριο του 2018, θα προσθέσει ένα νέο subscription tier. Ονομάζεται Nintendo Switch Online+ Expansion membership και θα προσφέρει πρόσβαση σε παιχνίδια από Nintendo 64 και SEGA, όπως “Super Mario 64”, “Mario Kart 64” (τα οποία μπορείτε να παίξετε online με έως και τέσσερις παίκτες), “Yoshi’s Story”, “Sonic the Hedgehog 2” και “Castlevania: Bloodlines”. Στο μέλλον θα προστεθούν κι άλλα. Η Nintendo δεν είπε πόσο θα κοστίσει αυτό, αλλά θα είναι διαθέσιμο στα τέλη Οκτωβρίου. Το υπάρχον online plan είναι 19,99 $ ετησίως.

Πηγή: TechCrunch

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS