ΑρχικήgamingNintendo Switch OLED: Έρχεται τον Οκτώβριο στην τιμή των $ 350

Nintendo Switch OLED: Έρχεται τον Οκτώβριο στην τιμή των $ 350

Η Nintendo ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός νέου μοντέλου Switch με μεγαλύτερη οθόνη OLED 7 ιντσών και με ανάλυση 720p. Φήμες έλεγαν ότι αυτό το μοντέλο θα κυκλοφορούσε με ένα νέο chip Nvidia, το οποίο θα επέτρεπε και υποστήριξη 4K, αν και φαίνεται να μην ισχύει κάτι τέτοιο. Το μοντέλο Nintendo Switch OLED θα κυκλοφορήσει στις 8 Οκτωβρίου και θα κοστίζει 349,99 $.

Δείτε επίσης: Πώς η Nintendo δημιούργησε μία από της πιο επιτυχημένες κονσόλες

Nintendo Switch OLED

Πέρα από τη νέα, αναβαθμισμένη οθόνη, αυτό το μοντέλο περιλαμβάνει μια ρυθμιζόμενη βάση για tabletop gaming, ενώ διαθέτει αποθηκευτικό χώρο 64 GB και ένα dock με ενσωματωμένο wired ethernet port. Τέλος, η Nintendo έχει φροντίσει να βελτιώσει και τον ήχο για handheld και tabletop play. Η Nintendo αναφέρει μόνο ότι υπάρχει υποστήριξη για “έως 1080p μέσω HDMI σε TV mode” για το TV dock, επομένως η φημολογούμενη λειτουργία 4K δεν αποτελεί μέρος αυτού του OLED Switch.

Δείτε επίσης: Nintendo: Το Switch μπορεί να παρουσιάσει ελλείψεις αργότερα φέτος

Σύμφωνα με την εταιρεία, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του νέου Nintendo Switch OLED θα είναι 9 ώρες, όπως και το αρχικό Switch.

Ως προς την εμφάνιση, το νέο Switch OLED είναι ελαφρώς μεγαλύτερο από το αρχικό και λίγο πιο βαρύ (0,32 κιλά).

Τους τελευταίους μήνες, είχαν βγει πολλές φήμες για το νέο μοντέλο Switch της Nintendo. Ωστόσο, η εταιρεία αποφάσισε να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες μετά το E3 show της τον Ιούνιο, που εστίασε αποκλειστικά σε νέα παιχνίδια Switch.

Το νέο Switch έρχεται σχεδόν δύο χρόνια μετά το Switch Lite, μια μικρότερη και φθηνότερη έκδοση του αρχικού Switch, το οποίο δεν συνδέεται με τηλεόραση. Το Switch Lite κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2019 στην τιμή των 199 $.

Δείτε επίσης: Η Nintendo μετατρέπει ένα από τα παλιά της εργοστάσια σε μουσείο

Το Nintendo Switch είναι μια από τις πιο δημοφιλείς κονσόλες στις ΗΠΑ. Από τότε που κυκλοφόρησε το 2017, έχει κάνει περίπου 85 εκατομμύρια πωλήσεις. Το νέο μοντέλο Nintendo Switch OLED, που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους, θα αυξήσει ακόμα περισσότερο τις πωλήσεις της κονσόλας.

Πηγή: The Verge

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS