ΑρχικήinetΗ Nintendo μετατρέπει ένα από τα παλιά της εργοστάσια σε μουσείο

Η Nintendo μετατρέπει ένα από τα παλιά της εργοστάσια σε μουσείο

Σε περίπου τρία χρόνια, θα μπορείτε να επισκεφθείτε ένα μουσείο της Nintendo στην Ιαπωνία. Η γιγαντιαία gaming εταιρεία αποκάλυψε ότι μετατρέπει ένα παλιό της εργοστάσιο σε μουσείο στο οποίο θα εκτίθενται οι κονσόλες και διάφορα άλλα προϊόντα που έχει λανσάρει η εταιρεία σε όλη την διάρκεια της λειτουργίας της. Θα είναι ένα πραγματικό τουριστικό αξιοθέατο που θα προσφέρει τρομερές εμπειρίες και θα παρουσιάζει πολύ ενδιαφέροντα εκθέματα.

Δείτε επίσης: Η Nintendo σχεδιάζει νέα έκδοση του Switch για τον Σεπτέμβριο

Nintendo

Δείτε επίσης: Το Nintendo Switch eShop θα μπορούσε να λάβει ένα μεγάλο upgrade

Προφανώς, η Nintendo έχει συζητήσει τη δυνατότητα κατασκευής ενός μουσείου για να μοιραστεί την “ιστορία της ανάπτυξης προϊόντων και τη φιλοσοφία της με το κοινό”. Η εταιρεία αποφάσισε τελικά να ανακαινίσει το εργοστάσιο Uji Ogura και τη γύρω περιοχή για την εκπλήρωση αυτού του σκοπού αφού έλαβε υπόψη το σχέδιο της πόλης Uji να αναδιαμορφώσει την κοντινή περιοχή του σταθμού Oguro. Το Uji είναι μια πόλη λίγο έξω από το Κιότο, η οποία πριν από την πανδημία ήταν γεμάτη με τουρίστες. Είναι εύκολα προσβάσιμη με το τρένο, έτσι οι φαν της εταιρείας θα μπορούν να συρρέουν στο μουσείο χωρίς κάποια ιδιαίτερη δυσκολία.

Δείτε επίσης: Citra: Ο εξομοιωτής Nintendo 3DS για Android αποκτά νέα δυνατότητα

Η Nintendo δημιούργησε το εργοστάσιο Uji Ogura το 1969 και δημιούργησε παιγνιόχαρτα και κάρτες Hanafuda – το παιχνίδι Hanafuda χρησιμοποιούσε εικονογραφήσεις αντί για αριθμούς για το παιχνίδι, θέλοντας να παρακάμψει τις νομικές απαγορεύσεις σε σχέση με τα τραπουλόχαρτα που υπήρχαν στην Ιαπωνία εκείνη την εποχή. Τον Νοέμβριο του 2016, η Nintendo μετέφερε αυτές τις επιχειρήσεις στο νεότερο εργοστάσιό της στην πόλη. Η “Nintendo Gallery”, όπως καλείται επί του παρόντος, δεν έχει ανακοινώσει την ημερομηνία ανοίγματος, αλλά αναμένεται να ολοκληρωθεί έως τον Μάρτιο του 2024.

Πηγή πληροφοριών: engadget.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS