ΑρχικήinetΗ Apple δημοσίευσε μια θέση εργασίας που αναφέρει την λέξη "homeOS"

Η Apple δημοσίευσε μια θέση εργασίας που αναφέρει την λέξη “homeOS”

Σε μια νέα θέση εργασίας που δημοσίευσε η Apple αναφέρεται λέξη “homeOS”, κάτι που ακούμε πρώτη φορά ως λειτουργικό σύστημα της Apple.

homeOS

Δείτε επίσης: Η Apple καθυστερεί το λανσάρισμα της υπηρεσίας Podcasts Subscriptions

Εντοπίστηκε από τον προγραμματιστή Javier Lacort, η θέση εργασίας της Apple για έναν Senior iOS Engineer στο Apple Music αναφέρει ρητά το “homeOS” σε δύο περιπτώσεις, μαζί με τα άλλα λειτουργικά συστήματα της Apple, (iOS, watchOS και tvOS).

Θα συνεργαστείτε με μηχανικούς συστήματος σε ολόκληρη την Apple, μαθαίνοντας τις εσωτερικές λειτουργίες iOS, watchOS, tvOS και homeOS και θα βελτιστοποιήσετε τον κώδικά σας για απόδοση με τρόπους που μόνο η Apple μπορεί. Ελάτε να συμμετάσχετε στην ομάδα μας και να κάνετε μια πραγματική διαφορά για τους λάτρεις της μουσικής παγκοσμίως.

Η ομάδα ‌Apple Music‌ Frameworks κατέχει το technology stack που επιτρέπει την ενσωματωμένη στο σύστημα εμπειρία «‌Apple Music‌» σε όλες τις πλατφόρμες για κινητά: iOS, watchOS και homeOS.

Δείτε επίσης: Η Apple σκοπεύει να ανοίξει και άλλα καταστήματα στην Ευρώπη

Είναι ενδιαφέρον ότι η θέση εργασίας αναφέρει το homeOS ως “πλατφόρμα για κινητά”, που τονίζει ότι φαινομενικά είναι παρόμοιο με το iOS και το watchOS αντί των macOS και tvOS, αλλά δεν είναι σαφές γιατί συμβαίνει αυτό.

Το λειτουργικό σύστημα θα μπορούσε να είναι μια νέα επωνυμία του τρέχοντος λογισμικού έξυπνου σπιτιού της Apple – με τον ίδιο τρόπο που το iOS για iPad μετονομάστηκε σε iPadOS και το OS X άλλαξε σε macOS – ή πιθανώς ένα εντελώς νέο λειτουργικό σύστημα.

Νωρίτερα μέσα στην χρονιά, ο Mark Gurman του Bloomberg σχολίασε ότι η Apple εξακολουθεί να στερείται μιας «ενοποιητικής στρατηγικής» για την αγορά του smart home. Είναι πιθανό το homeOS να είναι λογισμικό σχεδιασμένο για να ηγείται μιας πιο κεντρικής στρατηγικής έξυπνου σπιτιού, ίσως ενοποιώντας τα audioOS του HomePod και το tvOS της Apple TV. Επίσης, η Apple φημολογείται ότι αναπτύσσει μια συνδυασμένη συσκευή Apple TV και HomePod και ένα HomePod με οθόνη.

Δείτε επίσης: Η εφαρμογή Apple TV είναι πλέον διαθέσιμη σε Android TV

Το homeOS της Apple θα μπορούσε να κάνει ντεμπούτο του μόλις την επόμενη εβδομάδα στο WWDC, όπου η εταιρεία αναμένεται να παρουσιάσει σημαντικές ενημερώσεις στα διάφορα λειτουργικά της συστήματα.

Πηγή πληροφοριών: macrumors.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS