ΑρχικήUpdatesΗ Microsoft διορθώνει τα σφάλματα στον Microsoft Edge 91

Η Microsoft διορθώνει τα σφάλματα στον Microsoft Edge 91

Η Microsoft έχει κυκλοφορήσει μια διόρθωση για τα σφάλματα εκκίνησης του Microsoft Edge 91 και τις οθόνες nag που ταλαιπωρούν τους χρήστες από την κυκλοφορία της νέας έκδοσης του προγράμματος περιήγησης.

Δείτε επίσης: Ο Microsoft Edge 91 φέρνει νέα bugs και ενοχλητικά popup μηνύματα

Την περασμένη εβδομάδα, ο Microsoft Edge 91 κυκλοφόρησε και οι χρήστες άρχισαν αμέσως να αναφέρουν ότι το πρόγραμμα περιήγησης δεν ανοίγει στη διαμορφωμένη σελίδα εκκίνησης και ότι εμφανίζεται πολύ συχνά η οθόνη nag «Use recommended browser settings».

Λίγο μετά την αναφορά αυτών των σφαλμάτων, η Microsoft απέκλεισε αυτό που φαίνεται να είναι μια αλλαγή διαμόρφωσης και οι χρήστες λένε τώρα ότι τα σφάλματα διορθώθηκαν μετά την επανεκκίνηση του προγράμματος περιήγησης.

Όταν ο Microsoft Edge εκκινήσει, θα συνδεθεί με servers της Microsoft και θα πραγματοποιήσει λήψη ενός αρχείου διαμόρφωσης ειδικά για τη συσκευή σας.

Δείτε επίσης: Microsoft Edge: Πώς να απενεργοποιήσετε τα online κουπόνια αγορών

Αυτό το αρχείο διαμόρφωσης περιέχει διάφορες οδηγίες σχετικά με τις δυνατότητες που είναι ενεργοποιημένες, τα experiments στα οποία έχετε εγγραφεί και άλλες ρυθμίσεις.

Edge 91

Καθώς και εμείς επηρεαστήκαμε από τα σφάλματα στην κυκλοφορία του Microsoft Edge 91, μπορέσαμε να δοκιμάσουμε τις νέες αλλαγές διαμόρφωσης και τα ζητήματα έχουν όντως επιλυθεί.

Δείτε επίσης: Ο Microsoft Edge Canary αποκτά τη νέα δυνατότητα Sharing Hub

Αν και δεν είναι σαφές τι άλλαξε η Microsoft για να διορθώσει αυτά τα ζητήματα, μπορείτε τώρα να κλείσετε το πρόγραμμα περιήγησης και να το επανεκκινήσετε ξανά για να τεθεί σε ισχύ η διόρθωση.

Πηγή πληροφοριών: bleepingcomputer.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS