ΑρχικήgamingiPad Air 5ης γενιάς: Θα κυκλοφορήσει την επόμενη χρονιά με οθόνη OLED

iPad Air 5ης γενιάς: Θα κυκλοφορήσει την επόμενη χρονιά με οθόνη OLED

Η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει ένα iPad 10,8 ιντσών με οθόνη OLED το επόμενο έτος, ακολουθούμενο από το δεύτερο iPad‌ της εταιρείας με οθόνη OLED το 2023, σύμφωνα με νέα έκθεση του The Elec.

iPad OLED

Δείτε επίσης: Χάσατε το κινητό/iPad σας; Αποσυνδεθείτε remotely από το Gmail account σας

Το The Elec, ισχυρίζεται ότι το iPad‌ που πρόκειται να κυκλοφορήσει το επόμενο έτος θα έχει μέγεθος οθόνης 10,8 ιντσών, υπονοώντας ότι μπορεί να είναι το iPad Air 5ης γενιάς. Σύμφωνα με την έκθεση, το iPad‌ θα χρησιμοποιήσει ένα άκαμπτο πάνελ οθόνης OLED.

Μέχρι το 2023, σύμφωνα με πληροφορίες, η Apple σκοπεύει να έχει σχεδιάσει πολλά iPad με οθόνη OLED που θα χρησιμοποιούν εύκαμπτα πάνελ οθόνης OLED αντί για άκαμπτο OLED. Για τα iPad 2023, η εταιρεία μπορεί επίσης να εφαρμόσει τεχνολογία LTPO που επιτρέπει τον ρυθμό ανανέωσης του ProMotion 120Hz, μια λειτουργία που αυτή τη στιγμή υπάρχει αποκλειστικά στο iPad Pro.

Δείτε επίσης: Πως να διαγράψετε screenshots από iPhone ή iPad

Μια ξεχωριστή έκθεση που κυκλοφόρησε τον Μάιο, από τον ιστότοπο της Νότιας Κορέας ETNews, ανέφερε ότι η Apple θα χρησιμοποιήσει πάνελ OLED σε “μερικά” μοντέλα iPad από το επόμενο έτος, αλλά δεν διευκρίνισε σε ποια.

Δείτε επίσης: Πώς να συνδέσετε ένα χειριστήριο PS5 σε iPhone ή iPad

Η σημερινή έκθεση, που περιγράφει ένα μέγεθος οθόνης 10,86 ιντσών, πιθανότατα αναφέρεται σε ένα ενημερωμένο «AirPad». Η Apple ενημέρωσε τελευταία φορά το iPad Air‌ το περασμένο φθινόπωρο με έναν ενημερωμένο σχεδιασμό σε όλες τις οθόνες και τον κορυφαίο επεξεργαστή της εταιρείας A14 Bionic. Ο αναλυτής της Apple Ming-Chi Kuo ανέφερε επίσης στο παρελθόν ότι ένα ενημερωμένο iPad Air το 2022 θα υιοθετήσει οθόνες OLED, ενώ το mini-LED, που κυκλοφόρησε μόλις τον περασμένο Απρίλιο στο ‌iPad Pro‌, θα παραμείνει exclusive για τα high-end ‌iPad‌.

Πηγή πληροφοριών: macrumors.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS