ΑρχικήgamingNintendo: Το Switch μπορεί να παρουσιάσει ελλείψεις αργότερα φέτος

Nintendo: Το Switch μπορεί να παρουσιάσει ελλείψεις αργότερα φέτος

Από τότε που κυκλοφόρησε η υβριδική κονσόλα Switch, είχε μεγάλη αναγνωρισημότητα και η ζήτησή της ήταν υψηλή. Ωστόσο, η μεγαλύτερη ζήτηση για την κονσόλα παρατηρήθηκε πέρυσι, καθώς λόγω της καραντίνας, πολλοί ήταν εκείνοι που μένοντας στο σπίτι στράφηκαν στο Animal Crossing: New Horizons για να διασκεδάσουν.

Nintendo Switch

Δείτε επίσης: Ποια είναι τα πιο υποσχόμενα παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν το 2021;

Φαίνεται όμως ότι η εκτεταμένη ζήτηση, έχει δημιουργήσει πρόβλημα στην Nintendo, η οποία ανησυχεί ότι δεν θα είναι σε θέση να προμηθεύσει αρκετά συστατικά για να ικανοποιήσει όλους τους καταναλωτές.

«Καταφέραμε να εξασφαλίσουμε τα απαραίτητα υλικά για την άμεση παραγωγή semiconductors για τα Switch. Ωστόσο, στην Ιαπωνία και σε άλλες χώρες, η ζήτηση ήταν πολύ μεγάλη από τις αρχές του έτους που υπάρχει πιθανότητα ελλείψεων σε ορισμένους λιανοπωλητές στο μέλλον» δήλωσε ο πρόεδρος της Nintendo Shuntaro Furukawa, σύμφωνα με τη VGC.

Συνέχισε λέγοντας: «Είναι δύσκολο να πούμε πώς θα το αντιμετωπίσουμε, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να μην είμαστε σε θέση να προετοιμαστούμε αρκετά για τις παραγγελίες».

Δείτε ακόμα: Pac-Man 99: Κυκλοφόρησε στο Nintendo Switch Online

Nintendo Switch

Όλοι οι κλάδοι της βιομηχανίας αγωνίζονται να βρουν ηλεκτρονικά εξαρτήματα φέτος, με τις αυτοκινητοβιομηχανίες να πλήττονται επίσης τον τελευταίο καιρό. Τόσο η Sony όσο και η Microsoft εξακολουθούν να αγωνίζονται για να καλύψουν τη ζήτηση για το PS5 και το Xbox Series X, με το απόθεμα να εμφανίζεται στους εμπόρους λιανικής και να εξαφανίζεται μέσα σε λίγα λεπτά.

Δείτε επίσης: Η Sony αποκάλυψε επίσημα τα νέα χειριστήρια PS5 VR

Εάν σκέφτεστε να πραγματοποιήσετε μια αγορά συσκευής Switch και την έχτε βρει σε απόθεμα κάπου, κάντε την όσο πιο σύντομα μπορείτε. Το άλλο δίλημμα που αντιμετωπίζουν οι gamers βέβαια είναι οι συνεχείς φήμες για ένα νέο μοντέλο Switch που θα κυκλοφορήσει αργότερα φέτος, αλλά αν η Nintendo αγωνίζεται να βρει συστατικά, φαίνεται πιθανό ότι η κυκλοφορία θα καθυστερήσει.

Εν τω μεταξύ, υπάρχει ήδη μια φανταστική σειρά παιχνιδιών για να παίξετε στο σύστημα, με το Monster Hunter Rise να είναι το τελευταίο που εμφανίζεται στη λίστα.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS