ΑρχικήTop PicksΠοια είναι τα πιο υποσχόμενα παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν το 2021;

Ποια είναι τα πιο υποσχόμενα παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν το 2021;

Πέρυσι ήταν μια μεγάλη χρονιά για το gaming (παιχνίδια και κονσόλες). Το Final Fantasy 7 Remake κυκλοφόρησε μετά από 15 χρόνια αναμονής, ακολουθούμενο από τα blockbusters The Last of Us 2 και το Cyberpunk 2077. Το Animal Crossing επίσης έκανε ένα απροσδόκητο χτύπημα. Και η Sony και το Xbox παρουσίασαν και οι δύο τις πλατφόρμες επόμενης γενιάς τους στο PlayStation 5 και στο Xbox Series X|S, αντίστοιχα.

παιχνίδια

Τι θα έρθει λοιπόν το 2021; Πολλά. Δυστυχώς, τα περισσότερα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια δεν έχουν δημοσιεύσει την ημερομηνία κυκλοφορίας τους. Παρακάτω θα δείτε μια λίστα με τα πέντε πολύ υποσχόμενα παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν.

Hitman 3 (Ημερομηνία κυκλοφορίας: 20 Ιανουαρίου)

παιχνίδια

Η IO Interactive έκανε reboot στο κλασικό παιχνίδι Hitman το 2016. Μετά από μια ισχυρή συνέχεια (Hitman 2 του 2018), η σειρά θα τελειώσει με την τρίτη έκδοση στις 20 Ιανουαρίου. «Θα ταξιδέψετε στον κόσμο και θα σκοτώσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους» αναφέρει ένα πρόσφατο τρέιλερ που κυκλοφόρησε. Ποιος μπορεί να πει όχι σε ένα τέτοιο παιχνίδι;

Το Hitman 3 θα κυκλοφορήσει σε PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X | S, Switch, Stadia και PC.

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury (Ημερομηνία κυκλοφορίας: 12 Φεβρουαρίου)

Το Super Mario 3D World είναι το πιο πρόσφατο παιχνίδι WiiU που θα μεταφερθεί στο Switch. Το WiiU φιλοξένησε πολλά εξαιρετικά παιχνίδια. Αυτό περιλαμβάνει το Mario Kart 8, το παιχνίδι με τις υψηλότερες πωλήσεις στο Switch. Το Super Mario 3D World έλαβε καθολική αναγνώριση από την αρχική του κυκλοφορία, οπότε πραγματικά αξίζει να το δοκιμάσετε αν δεν το έχετε κάνει μέχρι τώρα.

Prince of Persia: The Sands of Time Remake (Ημερομηνία κυκλοφορίας: 18 Μαρτίου)

παιχνίδια

Τα remasters είναι cool, αλλά τα remakes μπορεί να είναι πραγματικά μαγικά. Μετά το Shadow of the Colossus, το Resident Evil 2 και το Final Fantasy 7 Remake, τρία φανταστικά remakes, το 2021 φέρνει το Prince of Persia: The Sands of Time. Το συγκεκριμένο παιχνίδι αρχικά κυκλοφόρησε το 2003 για το PlayStation 2 και η Ubisoft πραγματικά κάνει μια τρομερή ανανέωση και το κυκλοφορεί το 2021.

Price of Persia: Το Sands of Time έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει σε PC, Xbox One και PS4.

Monster Hunter Rise (Ημερομηνία κυκλοφορίας: 26 Μαρτίου)

παιχνίδια

Μετά το Monster Hunter World, το οποίο κυκλοφόρησε στο PS4 και το Xbox One το 2018 και τη μεταφορά του παιχνιδιού 3DS Monster Hunter Generations στο Switch, η κονσόλα της Nintendo αποκτά επιτέλους το δικό της, ολοκαίνουργιο παιχνίδι Monster Hunter. Το παιχνίδι υπόσχεται έναν γιγαντιαίο κόσμο και εκατοντάδες ώρες δολοφονίας θηρίων.

Deathloop (Ημερομηνία κυκλοφορίας: 21 Μαΐου)

Μετά από χρόνια με επίκεντρο κυρίως το Dishonored, οι προγραμματιστές του Arkane Studios μεταβαίνουν στο Deathloop.

παιχνίδια

Το παιχνίδι φαίνεται άρρωστο! Είστε ένας δολοφόνος παγιδευμένος σε ένα timeloop που επαναφέρεται μετά από κάθε μέρα. Για να βγείτε, πρέπει να σκοτώσετε οκτώ “οραματιστές” που είναι διάσπαρτοι σε ένα νησί. Η προειδοποίηση είναι ότι θα πρέπει να το κάνετε εντός ενός χρονικού διαστήματος. Η δεύτερη προειδοποίηση είναι ότι, καθώς κυνηγάτε τους οκτώ οραματιστές, ένας αντίπαλος δολοφόνος σας κυνηγάει.

Το Deathloop θα κυκλοφορήσει στο PlayStation 5 και στα PC στις 21 Μαΐου, με την έκδοση για Xbox πιθανότατα να έρθει το επόμενο έτος.

Πηγή πληροφοριών: cnet.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS