ΑρχικήsecurityΠως να χακάρω το Instagram κάποιου; (2021)

Πως να χακάρω το Instagram κάποιου; (2021)

Μετά από μια μικρή έρευνα λέξεων-κλειδιών στο Google, συνειδητοποιήσαμε ότι υπήρχαν πολλοί άνθρωποι που κάνουν την ερώτηση “Πως να χακάρω το Instagram κάποιου” και με περαιτέρω έρευνα, καταφέραμε να αποκαλύψουμε διάφορα ερωτήματα γύρω από το Instagram hack. Μερικά από αυτά είναι το πως να χακάρουμε ένα λογαριασμό χωρίς να έχουμε τον κωδικό πρόσβασης ή πως να χακάρουμε τον λογαριασμό του/της συζύγου χωρίς να το γνωρίζει.

Instagram πως να χακάρω
Πως να χακάρω το Instagram κάποιου; (2021)

Δείτε επίσης: iOS 15 bug: Δεν λειτουργεί ο ήχος στα Instagram Stories

Πώς να χακάρεις τον λογαριασμό κάποιου στο Instagram χωρίς να το ξέρει

Ο καθένας μπορεί να δει ότι το διαδίκτυο και όλα όσα έχουν να κάνουν με αυτό είναι το νέο “Big thing”πράγμα. Έχει εφαρμογές σχεδόν για το οτιδήποτε. Στον επιχειρηματικό κόσμο, η επικοινωνία μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων είναι πλέον ο τυπικός τρόπος ανταλλαγής, αποστολής και λήψης πληροφοριών. Και σχεδόν κάθε μεγάλος επιχειρηματικός οργανισμός βασίζεται σε προηγμένες υποδομές ICT που τους επιτρέπουν να χρησιμοποιούν το διαδίκτυο για να βελτιώσουν τις επιχειρηματικές τους διαδικασίες. Το διαδίκτυο έχει φέρει επανάσταση στην τραπεζική και στον κόσμο της χρηματοδότησης. Οι τραπεζικές υπηρεσίες είναι πλέον διαθέσιμες σχεδόν σε κάθε γωνιά του κόσμου χάρη στην εμφάνιση του διαδικτύου. Και όχι μόνο οι τραπεζικές υπηρεσίες έχουν φτάσει σχεδόν σε κάθε γωνιά του κόσμου, οι τραπεζικές συναλλαγές είναι πλέον χωρίς σύνορα. Μπορείτε να ταξιδέψετε σε πολλά μέρη του κόσμου και να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τις τοπικές χρεωστικές και πιστωτικές σας κάρτες για αγορές και πληρωμές σε άλλες χώρες.

Πώς να χακάρω το Instagram κάποιου χωρίς τον κωδικό πρόσβασής του

Το διαδίκτυο και οι πολλές εφαρμογές και υπηρεσίες που εισήγαγε έχουν διευκολύνει και την παγκόσμια ναυτιλία, τις αγορές και τις συναλλαγές. Σχεδόν ο καθένας μπορεί να παραγγείλει οποιοδήποτε είδος από ιστότοπους όπως το Alibaba και το Amazon και να έρθει στο κατώφλι του. Η βιομηχανία ψυχαγωγίας επίσης δεν μένει εκτός. Πολλές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές κυκλοφορούν πλέον αποκλειστικά σε πλατφόρμες streaming όπως το Netflix και το Amazon Prime. Αυτές οι διαδικτυακές πλατφόρμες streaming αντικαθιστούν τις τηλεοράσεις, τα ραδιόφωνα και τις υπηρεσίες καλωδιακού δικτύου. Μουσικά βίντεο και ηχογραφήσεις κυκλοφορούν τώρα παγκόσμια στο διαδίκτυο μέσω πλατφορμών όπως το YouTube, το Spotify, το Audiomack, η Apple Music, η Vevo και πολλά άλλα. Στην πραγματικότητα, σε πολλές χώρες, οι περισσότεροι άνθρωποι λαμβάνουν ψυχαγωγικό περιεχόμενο, πληροφορίες και ειδήσεις από το διαδίκτυο και όχι από το ραδιόφωνο και την τηλεόραση. Και ο τομέας της εκπαίδευσης έχει επωφεληθεί πάρα πολύ από την εμφάνιση του διαδικτύου. Στο παρελθόν, τα μαθήματα και οι εξετάσεις έπρεπε να είναι φυσικές και προσωπικές, αλλά με την έλευση του διαδικτύου, πολλά ιδρύματα είναι πλέον σε θέση να προσφέρουν προγράμματα εικονικής, διαδικτυακής και απομακρυσμένης μάθησης για μαθητές που διαμένουν σε άλλες πόλεις και χώρες.

Δείτε επίσης: Instagram: Ψάχνει τρόπο οι χρήστες να μην επικεντρώνονται μόνο στην εμφάνιση τους

Όταν εμφανίστηκε ο COVID-19, τα μαθήματα έγιναν διαδικτυακά και η μάθηση συνεχίστηκε ανεμπόδιστα. Αυτό δεν θα ήταν δυνατό χωρίς το διαδίκτυο και εφαρμογές όπως το Microsoft Teams, το Google Meet, το Zoom και το Skype. Πολλοί μαθητές είχαν ακόμη και εικονικές τελετές αποφοίτησης. Υποθέτω ότι όλοι μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι το διαδίκτυο δεν έχει αρκετή πίστωση για τη διάσωση της παγκόσμιας οικονομίας σε αυτήν την περίοδο πανδημίας.

Πως να χακάρω τον λογαριασμό Instagram της συζύγου μου/του συζύγου μου χωρίς να το γνωρίζει

1. Εφαρμογές κατασκοπείας

Ένας από τους πιο αποδεδειγμένους τρόπους για να χακάρετε το τηλέφωνο ή το λογαριασμό του συζύγου σας στο Instagram είναι να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή cell monitoring. Υπάρχουν πολλές εφαρμογές κατασκοπείας όπως flexispy, mspy, highster mobile και πολλές άλλες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Εάν χρειάζεστε μια πολύ αποτελεσματική εφαρμογή για το hacking του Instagram, τότε σας συνιστούμε να κάνετε λήψη του flexispy. Η εφαρμογή είναι ευρέως δημοφιλής και αποτελεσματική για το σκοπό αυτό. Επιπλέον, το flexispy προσφέρει πρόσβαση σε εγγραφές κλήσεων, μηνύματα κειμένου, παρακολούθηση τοποθεσίας, μέσα τηλεφώνου, Facebook, Snapchat και πολλές άλλες εγκατεστημένες εφαρμογές.

2. Προσλάβετε έναν χάκερ για το Instagram

Υπάρχουν πολλοί χάκερ στο Instagram που μπορείτε να πληρώσετε για να χακάρουν το Instagram. Βεβαιωθείτε ότι έχει κάνει εκτεταμένη έρευνα πριν συμφωνήσετε με οποιονδήποτε χάκερ στο Instagram.

3. Phishing

Αυτή η μέθοδος περιλαμβάνει τη δημιουργία ψεύτικης ιστοσελίδας στο instagram και την εξαπάτηση του ατόμου που θέλετε να χακαριστεί ο λογαριασμός του για να συνδεθεί στο instagram χρησιμοποιώντας πλαστή σελίδα/σύνδεσμο σύνδεσης στο instagram. Εάν ο στόχος δεν εντοπίσει ότι ο σύνδεσμος είναι ψεύτικος, θα προχωρήσει στην εισαγωγή του ονόματος χρήστη και του κωδικού πρόσβασής του και μόλις το κάνει αυτό, το όνομα χρήστη και ο κωδικός πρόσβασής του θα αποκαλυφθούν στον χάκερ και ο λογαριασμός τους θα παραβιαστεί.

4. Keylogger

Αυτή η εφαρμογή καταγράφει και αποθηκεύει όλα όσα πληκτρολογείτε ή εισάγετε χρησιμοποιώντας το πληκτρολόγιο. Για παράδειγμα, εάν το άτομο συνδεθεί στο instagram χρησιμοποιώντας το τηλέφωνο ή τον υπολογιστή σας, η συσκευή ή ο υπολογιστής σας θα καταγράψει το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής του και θα έχετε εύκολα πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες. Μπορείτε επίσης να βρείτε έναν τρόπο εγκατάστασης ενός keylogger στη συσκευή που θέλετε να χακάρετε και να έχετε πρόσβαση σε όλα όσα πληκτρολογούν χρησιμοποιώντας το πληκτρολόγιο του τηλεφώνου τους.

πως να χακάρω
Πως να χακάρω το Instagram κάποιου; (2021)

Πως να χακάρω το Instagram του συζύγου/της συζύγου χωρίς να αγγίξω το τηλέφωνό: Android και iOS

Η κατασκοπεία των εγκατεστημένων εφαρμογών σε συσκευές iOS απαιτεί να γνωρίζετε τα credentials της συσκευής που θέλετε να χακάρετε. Με αυτές τις πληροφορίες, μπορείτε να προχωρήσετε στην εγγραφή στην πλατφόρμα flexispy και να ξεκινήσετε την παρακολούθηση του Instagram και άλλων εγκατεστημένων εφαρμογών. Οι συσκευές Android από την άλλη πλευρά απαιτούν φυσική πρόσβαση για να εγκαταστήσουν την εφαρμογή κατασκοπείας ή να βρουν τρόπο να την εγκαταστήσουν στη συσκευή του ατόμου.

Δείτε επίσης: Το Facebook παραδέχεται ότι το Instagram είναι τοξικό για τους εφήβους

Πώς να χακάρω το Instagram της κοπέλας ή του αγοριού μου

Εάν το αγόρι/η κοπέλα σας χρησιμοποιεί μια συσκευή iOS, τότε μπορεί να μπορείτε να χακάρετε τα τηλέφωνά τους και να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό του στο Instagram, εάν γνωρίζετε τα στοιχεία του apple account τους. Στην περίπτωση των χρηστών τηλεφώνου android, η πρόσβαση στο λογαριασμό τηλεφώνου ή Instagram μπορεί να μην είναι δυνατή εάν δεν μπορείτε να βρείτε έναν τρόπο εγκατάστασης της εφαρμογής κατασκοπείας χωρίς να το γνωρίζει το άτομο.

Πηγή πληροφοριών: ilounge.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS