ΑρχικήinetRivian: Περιμένει κυβερνητική έγκριση για την παραγωγή του R1T pickup truck

Rivian: Περιμένει κυβερνητική έγκριση για την παραγωγή του R1T pickup truck

Η Rivian λέει ότι το ηλεκτρικό pickup truck της R1T είναι βασικά έτοιμο για παραγωγή, αλλά περιμένει την έγκριση της κυβέρνησης για να ξεκινήσει τις παραδόσεις.

Αρχικά είχε ειπωθεί ότι το ηλεκτρικό R1T pickup truck θα έβγαινε στην αγορά νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι, αλλά η Rivian αντιμετώπισε ορισμένα προβλήματα στον τομέα παραγωγής και έτσι υπήρξε καθυστέρηση.

Rivian R1T pickup truck
Rivian: Περιμένει κυβερνητική έγκριση για έναρξη της παραγωγής του R1T pickup truck

Η εταιρεία είχε προγραμματίσει την έναρξη των παραδόσεων των ηλεκτρικών οχημάτων για τον Σεπτέμβριο.

Τώρα μόλις μία εβδομάδα πριν μπει ο Σεπτέμβριος, η εταιρεία δημοσίευσε μια ενημέρωση για τους πελάτες που είχαν κάνει προ-παραγγελία για το R1T.

Δείτε επίσης: F-150 Lightning: Έρχεται σύντομα το νέο ισχυρό EV pickup truck της Ford

Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, RJ Scaringe, λέει ότι τα πιο πρόσφατα μοντέλα R1T pickup truck ικανοποιούν τα πρότυπα ποιότητας της Rivian και έτσι η εταιρεία περιμένει τώρα την έγκριση των κανονιστικών αρχών για να ξεκινήσουν τις παραδόσεις:

Τους τελευταίους μήνες έχουμε επικεντρωθεί όχι μόνο στην αύξηση του ρυθμού παραγωγής μας, αλλά και στον έλεγχο της ποιότητάς μας σε κάθε έναν από βασικούς τομείς… Αυτή η διαδικασία περιλαμβάνει πολλαπλές φάσεις κατασκευής. Πολλά από τα οχήματα σε αυτές τις φάσεις κατασκευής (πριν φτάσουν στον πελάτη) έχουν δοκιμαστεί σε διάφορα περιβάλλοντα κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους. Αυτά τα οχήματα βοήθησαν να βελτιώσουμε το προϊόν. Με όλα αυτά είμαι ενθουσιασμένος και είμαι στην ευχάριστη θέση να πω ότι ξεκινήσαμε την παραγωγή οχημάτων που πληρούν όλες τις προϋποθέσεις μας για την ποιότητα και τις βελτιώσεις στο σχεδιασμό. Αυτή τη στιγμή συνεργαζόμαστε με διάφορους κυβερνητικούς οργανισμούς για τις τελικές εγκρίσεις που απαιτούνται για να πραγματοποιήσουμε τις πρώτες παραδόσεις τον Σεπτέμβριο, σε πελάτες που έχουν κάνει προπαραγγελίες“.

Δείτε επίσης: Ετοιμαζόσουν να αγοράσεις Tesla Cybertruck; Περίμενε μέχρι το 2022

Rivian έγκριση

Απ’ ότι φαίνεται, η Rivian περιμένει το πράσινο φως από τις EPA και NTHSA.

Επίσης, ο Scaringe επιβεβαίωσε ότι η Rivian έχει επί του παρόντος πέντε κέντρα εξυπηρέτησης σε λειτουργία για να ανταποκριθούν στη ζήτηση του R1T pickup truck, ενώ θα φτιαχτούν και άλλα.

Τα Κέντρα Εξυπηρέτησης της Rivian λειτουργούν τώρα στο Brooklyn (Νέα Υόρκη), στο Bellevue, (Washington), στη Normal (Illinois), στο San Francisco and El Segundo (California). Αυτή είναι μόνο η αρχή του αναπτυσσόμενου δικτύου Κέντρων Εξυπηρέτησης, το οποίο περιλαμβάνει επίσης ένα μεγάλο στόλο mobile service φορτηγών για την πραγματοποίηση επισκευών οχημάτων σε διαφορετικά σημεία. Σχεδιάζουμε να ανοίξουμε πάνω από 100 Κέντρα Εξυπηρέτησης μέχρι το τέλος του 2023“.

Δείτε επίσης: Ουάσινγκτον-“Clean Cars 2030”: Μόνο ηλεκτρικά οχήματα από το 2030

Ο CEO δεν αναφέρθηκε μόνο στο R1T pickup truck, αλλά και στην προσπάθεια της Rivian να αναπτύξει το δικό της δίκτυο φόρτισης, τονίζοντας ότι η εταιρεία είναι επικεντρωμένη στην ανάπτυξή του.

Ο Scaringe είπε, τέλος, ότι οι πελάτες που έχουν κάνει προπαραγγελίες θα μπορούν να ολοκληρώσουν τις παραγγελίες τους τον επόμενο μήνα, ενώ και μια εφαρμογή Rivian για κινητά θα έρθει επίσης στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Πηγή: Electrek 

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS