ΑρχικήUpdatesNintendo Switch: Αποκτά χρήσιμη δυνατότητα εξοικονόμησης χώρου

Nintendo Switch: Αποκτά χρήσιμη δυνατότητα εξοικονόμησης χώρου

Πόσες φορές προσπαθήσατε να κατεβάσετε παιχνίδια στο Nintendo Switch σας και λάβατε ένα μήνυμα σχετικά με την έλλειψη χώρου; Αλλά η τελευταία ενημέρωση του Nintendo Switch, φέρνει μια πολύ χρήσιμη λειτουργία και σας βοηθά με την έλλειψη χώρου.

Nintendo Switch

Δείτε επίσης: Pac-Man 99: Κυκλοφόρησε στο Nintendo Switch Online

Όταν κατεβάζετε μια νέα ενημερωμένη έκδοση κώδικα, αλλά δεν έχετε αρκετό χώρο, τώρα θα σας δίνεται η επιλογή να διαγράψετε πρώτα δεδομένα για την παλαιότερη έκδοση του λογισμικού. Ακολουθούν οι σημειώσεις ενημέρωσης κώδικα:

Έκδ. 12.1.0 (Κυκλοφόρησε στις 5 Ιουλίου 2021)

Προστέθηκε η ακόλουθη λειτουργικότητα συστήματος:

Εάν δεν υπάρχει αρκετός χώρος στη μνήμη του συστήματος (εσωτερική αποθήκευση) ή στην κάρτα microSD κατά τη λήψη δεδομένων ενημέρωσης λογισμικού παιχνιδιού, μπορείτε να διαγράψετε παλιά δεδομένα για αυτό το λογισμικό, επιτρέποντάς σας να κάνετε λήψη των νέων δεδομένων.

Κατά τη διαγραφή των παλαιών δεδομένων, δεν θα μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι έως ότου ολοκληρωθεί η λήψη των νέων δεδομένων.

Έχουν γίνει γενικές βελτιώσεις σταθερότητας συστήματος για να βελτιωθεί η εμπειρία του χρήστη.

Δείτε επίσης: Ετοιμάζει η Qualcomm έναν κλώνο του Nintendo Switch;

Βλέπετε; Πολύ απλό! Όμως έχει καθυστερήσει πολύ. Τώρα, υποθέτουμε, οι άνθρωποι μπορούν εύκολα να κάνουν χώρο για τις ενημερώσεις τους αντί να λαμβάνουν ένα μήνυμα σφάλματος.

Η ενημέρωση πρόσθεσε επίσης κάποιες «γενικές βελτιώσεις σταθερότητας συστήματος», οι οποίες φαίνεται να είναι μια επαναλαμβανόμενη φράση στις σημειώσεις ενημέρωσης κώδικα της Nintendo.

Τον περασμένο μήνα, οι κάτοχοι των Switch αντιμετώπισαν προβλήματα κατά τη λήψη παιχνιδιών μετά από μια προηγούμενη ενημέρωση σταθερότητας. Όπως ανέφερε το Kotaku εκείνη την εποχή, ένας αριθμός χρηστών του Switch έλαβε έναν συγκεκριμένο κωδικό σφάλματος, 2123-1502, ενώ προσπαθούσε να κατεβάσει παιχνίδια και ενημερώσεις με το firmware 12.0.3 εγκατεστημένο στα συστήματά τους.

Δείτε επίσης: Το επόμενο Nintendo Switch θα υποστηρίζει 4K και θα διαθέτει OLED 7 ιντσών

Η τελευταία ενημέρωση φαίνεται χρήσιμη, αλλά όπως μπορεί να σας πει ένας κάτοχος Nintento Switch, υπάρχει μια λίστα με πράγματα που θα μπορούσαν ή πρέπει να προστεθούν. Ίσως η Nintendo τελικά να μας κάνει την χάρη!

Πηγή πληροφοριών: kotaku.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS