ΑρχικήUpdatesΤο επόμενο Nintendo Switch θα υποστηρίζει 4K και θα διαθέτει OLED 7...

Το επόμενο Nintendo Switch θα υποστηρίζει 4K και θα διαθέτει OLED 7 ιντσών

Άραγε τι νέο θα έρθει στο Nintendo Switch μετά το ρεκόρ που κατέγραψε του 2020; Σύμφωνα με το Bloomberg, θα κυκλοφορήσει ένα μοντέλο με μεγαλύτερη οθόνη OLED. Οι πηγές λένε ότι η Samsung Display θα ξεκινήσει να παράγει άκαμπτες οθόνες αφής 7 ιντσών, 720p OLED για τη νέα συσκευή τον Ιούνιο. Επειδή θα είναι άκαμπτο και όχι ευέλικτο μοντέλο όπως οι οθόνες των νέων iPhone ή των συσκευών Galaxy της Samsung θα είναι φθηνότερο.

Nintendo Switch

Η μετάβαση σε οθόνη OLED δεν θα σήμαινε μόνο αυξημένη φωτεινότητα με βελτιωμένα χρώματα και αντίθεση, αλλά η κονσόλα θα πρέπει επίσης να προσφέρει ελαφρώς καλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Η Nintendo φαίνεται να επέλεξε τα άκαμπτα πάνελ OLED για το νέο μοντέλο που θα είναι φθηνότερο αλλά λιγότερο ευέλικτο. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα είναι τόσο εντυπωσιακό το αποτέλεσμα όσο αυτό που βλέπετε σε smartphone προηγμένης τεχνολογίας. Λέγεται επίσης ότι το νέο Nintendo Switch θα προσφέρει τώρα ανάλυση 4K όταν συνδέεται με την τηλεόραση. Η τρέχουσα γενιά κονσόλας μπορεί να κλιμακωθεί μόνο στα 1080p. Αυτό θα μπορούσε να είναι μια πολύτιμη προσθήκη στη σειρά Switch, καθώς θα ταιριάζει με τις πιο πρόσφατες κυκλοφορίες Xbox Series X, Series S και Sony PlayStation 5. Λαμβάνοντας υπόψη ότι η Nintendo βασίστηκε στο NVIDIA για το graphics hardware στο Switch, αυτό δεν μπορεί να αναιρέσει την πιθανότητα μιας νέας αναβάθμισης που βασίζεται σε AI, ίσως και DLSS (Deep Learning Super Sampling).

Υπάρχει επίσης ο κίνδυνος οι φήμες να ωθήσουν τους ανθρώπους στο να περιμένουν να αγοράσουν το επόμενο μοντέλο αντί του τρέχοντος, αλλά με την εξέλιξη των πωλήσεων, αυτό πιθανότατα δεν αποτελεί πρόβλημα. Η Nintendo πυροδότησε τις φήμες για το “Switch Pro” το 2020, αφού κυκλοφόρησε μια έκδοση με επιπλέον διάρκεια ζωής το 2019, αλλά τώρα φαίνεται πως μια έκδοση 4Κ θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Πηγή πληροφοριών: engadget.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS