ΑρχικήReviewsΠοιες είναι οι φήμες που κυκλοφορούν για το iPhone 13;

Ποιες είναι οι φήμες που κυκλοφορούν για το iPhone 13;

Το iPhone 13 της Apple θα διαθέτει ένα επανασχεδιασμένο σύστημα Face ID που θα διαθέτει μικρότερη εγκοπή στο πάνω μέρος της οθόνης, αναφέρει μια νέα έκθεση που κυκλοφόρησε σήμερα.

Η φήμη έρχεται από μια δημοσίευση στο DigiTimes, της οποίας οι πηγές ισχυρίζονται επίσης ότι ο εξαιρετικά ευρυγώνιος φακός στα iPhone επόμενης γενιάς της Apple αναμένεται να αναβαθμιστεί.

iPhone 13

Το σύστημα αναγνώρισης προσώπου iPhone επόμενης γενιάς θα λάβει κάποιες αλλαγές στη σχεδίαση με το μέγεθος της εγκοπής στο πάνω μέρος της οθόνης να συρρικνωθεί και ο υπεριώδης γωνιακός φακός τους να αναβαθμιστεί από 5P σε 6P”, ανέφεραν οι πηγές.

Ο νέος σχεδιασμός ενσωματώνει τα Rx, Tx και flood illuminator στην ίδια μονάδα κάμερας, για να επιτρέψει μικρότερα μεγέθη εγκοπών”, συνέχισαν.

Αυτή είναι η τρίτη φορά που ακούμε φήμες για μια λεπτότερη ή ρηχότερη εγκοπή του iPhone 13. Ο ιαπωνικός ιστότοπος Mac Otakara ανέφερε στο παρελθόν ότι κάποιες πηγές που έχει στην κινεζική αλυσίδα εφοδιασμού λένε το ίδιο πράγμα, ενώ το Ice Universe ισχυρίστηκε ακριβώς τα ίδια.

Και οι δύο φήμες έχουν προτείνει ότι αντί να μειωθεί το πλάτος, η εγκοπή μπορεί να μειωθεί σε ύψος για να την κάνει λιγότερο αισθητή, οπότε είναι πιθανό τα μοντέλα 2021 iPhone‌ να έχουν εγκοπή που έχει το ίδιο μήκος αλλά δεν είναι τόσο “ψηλή”.

Η σημερινή φήμη ισχυρίζεται ότι η νέα μονάδα κάμερας Face ID θα παρασχεθεί από την Foxconn και την LG Innotek που εδρεύει στην Κορέα, ενώ οι μπροστινές μονάδες κάμερας θα κατασκευαστούν από την O-Film.

Επιπλέον, οι πηγές της DigiTimes ισχυρίζονται ότι η σειρά «iPhone 13» θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί τον φακό 7P που χρησιμοποιήθηκε στα iPhone του περασμένου έτους. Ωστόσο, τα μοντέλα ‌iPhone 13‌ Pro θα διαθέτουν μεγαλύτερο CMOS Image Sensor (CIS) που θα φέρει “βελτιώσεις ανάλυσης”, ενώ τα μη Pro μοντέλα θα λάβουν ως κληρονομιά το CIS που χρησιμοποιείται στα iPhone 12 Pro και iPhone 12 Pro Max:

Οι πηγές αποκάλυψαν ότι η οικογένεια Pro των iPhone επόμενης γενιάς σύμφωνα με πληροφορίες θα διαθέτει ένα CIS που σχεδιάστηκε πρόσφατα, ενώ τα άλλα μοντέλα θα υιοθετήσουν το CIS που χρησιμοποιούν οι συσκευές ‌iPhone 12 Pro‌. Το CIS θα παρέχεται κυρίως από τη Sony“, ανέφεραν οι πηγές.

Επίσης η ίδια δημοσιεύση του DigiTimes υποστηρίζει ότι ολόκληρη η σειρά ‌iPhone 13‌ θα διαθέτει σταθεροποίηση οπτικής εικόνας με αλλαγή αισθητήρα.

Πηγή πληροφοριών: macrumors.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS