ΑρχικήinetΔωρεάν αντικατάσταση μπαταρίας σε MacBook Pro 2016/2017 που δεν φορτίζουν μετά το...

Δωρεάν αντικατάσταση μπαταρίας σε MacBook Pro 2016/2017 που δεν φορτίζουν μετά το 1%

Μετά την κυκλοφορία του macOS Big Sur 11.2.1 με διορθώσεις σε ένα σφάλμα που εμπόδιζε τη φόρτιση της μπαταρίας MacBook Pro, η Apple μόλις ανακοίνωσε ότι η εταιρεία θα αντικαταστήσει δωρεάν τις μπαταρίες των μοντέλων MacBook Pro 2016 και 2017 που δεν θα φορτίσουν μετά από 1 %.

Σύμφωνα με ένα νέο άρθρο υποστήριξης που δημοσιεύθηκε στον ιστότοπο της Apple, ένας μικρός αριθμός χρηστών MacBοok Pro αντιμετώπισε πρόβλημα με την μπαταρία των συσκευών τους η οποία δεν φορτίζει μετά το 1%. Η Apple λέει ότι οι επηρεαζόμενες συσκευές θα εμφανίσουν το μήνυμα “Recommended Service” στο μενού της μπαταρίας κατά την εκτέλεση του macOS Big Sur 11.2.1 ή της τελευταίας συμπληρωματικής ενημέρωσης του macOS Catalina 10.15.7.

MacBook Pro

Εάν το macOS δηλώνει ότι η μπαταρία σας χρειάζεται service, η Apple θα κάνει δωρεάν αντικατάσταση. Εάν το MacBook Pro 2016 ή 2017 σας παρουσιάζει αυτές τις συμπεριφορές, επικοινωνήστε με την Apple για να αντικαταστήσετε την μπαταρία σας δωρεάν. Ο υπολογιστής σας θα εξεταστεί πριν από την υπηρεσία για να επαληθευτεί ότι πληροί τις προϋποθέσεις για δωρεάν αντικατάσταση μπαταρίας.

Αυτό το πρόβλημα επηρεάζει μόνο τα μοντέλα MacBook Pro 2016 και 2017 (δείτε τα αναλυτικά παρακάτω):

  • MacBοok Pro (13-ιντσών, 2016, δύο θύρες Thunderbolt 3)
  • MacBook Pro (13-ιντσών, 2017, δύο θύρες Thunderbolt 3)
  • MacBοok Pro (13 ιντσών, 2016, τέσσερις θύρες Thunderbolt 3)
  • MacBook Pro (13 ιντσών, 2017, τέσσερις θύρες Thunderbolt 3)
  • MacBοok Pro (15 ιντσών, 2016)
  • MacBook Pro (15 ιντσών, 2017)

Για να ελέγξετε την κατάσταση της μπαταρίας του Mac σας, μεταβείτε στην εφαρμογή System Preferences και κάντε κλικ στην επιλογή Battery και, στη συνέχεια, επιλέξτε Battery στην πλαϊνή γραμμή και κάντε κλικ στο Battery Health. Για υπολογιστές Mac που εκτελούν macOS Catalina, κρατήστε πατημένο το πλήκτρο Option και κάντε κλικ στο εικονίδιο της μπαταρίας στη γραμμή του μενού για να αποκαλύψετε το μενού κατάστασης της μπαταρίας.

Εάν ο Mac υπολογιστής σας πληροί τις προϋποθέσεις για το πρόγραμμα, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την Apple για να τον μεταφέρετε σε ένα Apple Store ή εξουσιοδοτημένο πάροχο υπηρεσιών της Apple.

Πηγή πληροφοριών: 9to5mac.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS