ΑρχικήinetΣυνέταιρο για comeback στα smartphones αναζητά η NOKIA

Συνέταιρο για comeback στα smartphones αναζητά η NOKIA

nokiaΟι φήμες για επιστροφή της NOKIA στην αγορά των smartphones δεν σταμάτησαν ποτέ, όμως μετά από αλλεπάλληλες διαψεύσεις η εταιρεία έρχεται να επιβεβαιώση και η ίδια την είδηση, αφού βρίσκεται σε αναζήτηση συνεταίρου για να ξεκινήσει και πάλι τις εργασίες της.

Ο συνεργάτης που αναζητά η εταιρεία θα κληθεί θα υποστηρίξει το κομμάτι της κατασκευής, του marketing, των πωλήσεων καθώς και της υποστήριξης πελατών, ενώ η ΝΟΚΙΑ θα συνεισφέρει με την τεχνογνωσία και τον πρωτοποριακό σχεδιασμό. Οπότε το smartphone που θα προκύψει θα έχει παρόμοια εξέλιξη με το ΝΟΚΙΑ N1 Tablet, το οποίο ανατέθηκε στην Foxconn υπό την επίβλεψη της διάσημης εταιρείας.
Η δημοφιλής εταιρεία τονίζει πως η επιστροφή της δεν θα γίνει αψήφιστα, για να πραγματοποιησει τις σκέψεις της αναζητά έναν “world class partner“, όταν θα βρει κάτι που να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες της τότε θα μπορέσουμε να δούμε και το νέο της “έξυπνο κινητό”.
Η εταιρεία με αυτή της την δήλωση, αλλάζει εντελώς πορεία και στρέφεται και πάλι στην κατασκευή κινητών, ενώ είχε δηλώσει ξεκάθαρα πως αυτό το κομμάτι έχει λάβει οριστικά τέλος και είχε διαψεύσει πολλές φορές “φήμες” που την ήθελαν να επιστρέφει στην συγκεκριμένη αγορά.
Παρόλα αυτά, θυμίζουμε πως η εταιρεία έχει υπογράψει συμφωνητικό με την Microsoft για το πότε θα μπορέσει να κυκλοφορήσει ξανά νέα της δημιουργία όσον αφορά τα κινητά τηλέφωνα προηγμένης τεχνολογίας, κι αυτό δεν προβλέπεται να συμβαίνει μετά το τέταρτο τρίμηνο του επόμενου έτους (2016), σύμφωνα με τα όσα ορίζει το συμφωνητικό.
Μέχρι τότε η εταιρεία έχει όλον το απαιτούμενο χρόνο για να βρει το κατάλληλο συνεργάτη που ψάχνει.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS