ΑρχικήinetΗ Ashampoo αγόρασε την Digital Deutschland GmbH & Co

Η Ashampoo αγόρασε την Digital Deutschland GmbH & Co

Η ομάδα της Ashampoo απέκτησε την πλήρη κυριότητα της Digital Deutschland GmbH & Co συνεχίζοντας με αυτό τον τρόπο να ενισχύει τη θέση της στον χώρο της ψηφιακής αγοράς. Το χαρτοφυλάκιο της Deutschland Digital GmbH & Co περιλαμβάνει υψηλής κάλυψης online portals, όπως την www.hallotiere.de, την www.fahrplan.de και άλλες.

ashampoo-dd

“Είναι μια επένδυση μας στο μέλλον», τονίζει ο ιδρυτής της Ashampoo κ. Rolf Hilchner. “Οι πρόσφατες αλλαγές στο τοπίο των μέσων ενημέρωσης είναι απόδειξη ότι μόνο οι ψηφιακές επιχειρήσεις μέσων μαζικής ενημέρωσης θα έχουν ένα προσοδοφόρο μέλλον. Και σε αυτό το σημείο, μια πολύ μεγάλη εταιρία από το Αμβούργο μας πούλησε ένα μεγάλο μερίδιο μετοχών εταιριών με υπηρεσίες online media αφού τώρα θα επενδύει σε ψηφιακά κανάλια. ”

Ως μια πλήρως ελεγχόμενη θυγατρική, η Deutschland Digital brand, έχει καταχωρηθεί και προστατεύονται από το δίκαιο των διεθνών σημάτων, αποτελεί μια ακόμη πολύτιμη προσθήκη στις εταιρείες της Ashampoo. Στο μέλλον, υπάρχουν σχέδια για περαιτέρω επέκταση στις υπηρεσίες των online portals που φιλοξενούνται από την Deutschland Digital GmbH & Co. Θα προστεθεί νέο ελκυστικό περιεχόμενο, καθώς και θα ενσωματωθεί με την εξαιρετικά επιτυχημένη θυγατρική CleverReach” αναφέρει ο Hilchner.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS