ΑρχικήinetΗ Kia θα κυκλοφορήσει 11 νέα μοντέλα ηλεκτρικών οχημάτων έως το 2026

Η Kia θα κυκλοφορήσει 11 νέα μοντέλα ηλεκτρικών οχημάτων έως το 2026

Η κορεάτικη αυτοκινητοβιομηχανία Kia ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει 11 μοντέλα ηλεκτρικών οχημάτων (EV) έως το 2026.

Kia

Ενημέρωση του Plan S της Κia

Η Kia ανακοίνωσε μια ενημέρωση στο Plan S, το οποίο συνιστά την μετατροπή της αυτοκινητοβιομηχανίας σε mobility brand.

Ο Ho Sung Song, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Κia Corporation, σχολίασε:

Η Kia ξαναγεννιέται το 2021 με νέο λογότυπο, νέο σχεδιασμό και νέο εταιρικό όνομα. Η Κia θα μετατραπεί σε ένα brand που θα ενθουσιάσει και θα εμπνεύσει τους πελάτες με καινοτόμες εμπειρίες mobility.

Η Κia είπε ότι η ενημέρωση στο Plan S επικεντρώνεται στην «μετάβαση από τον κινητήρα εσωτερικής καύσης (ICE) στην ηλεκτροδότηση». Όσον αφορά την ηλεκτρική μετάβαση, η Kia στοχεύει σε “φιλικά προς το περιβάλλον οχήματα” τα οποία θέλει να αντιστοιχούν στο “40 τοις εκατό όλων των πωλήσεων της.”

Ξεκινώντας με την κυκλοφορία του πρώτου αποκλειστικού EV αργότερα φέτος, η Kia θα ενισχύσει τη σειρά EV έως το 2026 με 11 νέα μοντέλα.

Το πρώτο νέο όχημα πρόκειται να κατασκευαστεί στην πλατφόρμα E-GMP. Η Κia αναμένει να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το ηλεκτρικό όχημα, το οποίο θα είναι επίσης εξοπλισμένο με ορισμένα αυτόνομα χαρακτηριστικά, τον επόμενο μήνα.

Το ότι η Kia θα κυκλοφορήσει 11 νέα ηλεκτρικά οχήματα σε μόλις πέντε χρόνια δείχνει ότι κάνει μια πολύ σοβαρή προσπάθεια στον συγκεκριμένο τομέα.

Πηγή πληροφοριών: electrek.co

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS