ΑρχικήUpdatesWhatsApp: Έρχεται νέα δυνατότητα που επιτρέπει το audio review

WhatsApp: Έρχεται νέα δυνατότητα που επιτρέπει το audio review

Το WhatsApp πρόκειται να αποκτήσει άλλη μια χρήσιμη λειτουργία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι χρήστες θα έχουν νέες επιλογές κατά την αποστολή ήχου. Μέχρι στιγμής, μόνο οι συσκευές με την έκδοση beta στο iOS έχουν λάβει αυτές τις αλλαγές.

WhatsApp

Δείτε επίσης: Το WhatsApp λανσάρει διαφημιστική εκστρατεία για το απόρρητο

Ενημέρωση στο WhatsApp Audio

Με την αλλαγή, τα φωνητικά μηνύματα θα εμφανίζονται σε ένα εικονίδιο με τη μορφή ηχητικών κυμάτων. Έτσι, τόσο ο αποστολέας όσο και ο παραλήπτης θα δουν το νέο μοντέλο σε πραγματικό χρόνο.

Επίσης, σύντομα θα κυκλοφορήσει μια επιλογή που θα επιτρέπει στο Messenger να ελέγχει τα φωνητικά μηνύματα πριν από την αποστολή τους. Αυτό θα φέρει περισσότερη ασφάλεια στον χρήστη, καθώς μπορεί ένα φωνητικό μήνυμα να καταστραφεί εξαιτίας κάποιου θορύβου οπότε το audio review πραγματικά θα βοηθήσει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η δυνατότητα δεν είναι καινοτόμα, καθώς άλλες πλατφόρμες όπως το Telegram χρησιμοποιούν ήδη αυτόν τον μηχανισμό. Σύμφωνα με την εταιρεία, αυτό ήταν ένα παλιό αίτημα στο οποίο οι χρήστες το έκαναν.

Δείτε επίσης: WhatsApp: Μπορεί να λάβετε κλήση για επαλήθευση του λογαριασμού σας

Λειτουργική αποτυχία

Μιλώντας για την απόδοση της λειτουργίας στο λειτουργικό σύστημα, μέχρι στιγμής μόνο οι συσκευές iOS μπορούν να δοκιμάσουν τη νέα δυνατότητα. Το WhatsApp ανέφερε ότι έκαναν δοκιμές και για Android, ωστόσο, εμφάνιζε σφάλματα στη γραμμή αναπαραγωγής.

Επομένως, η αξιολόγηση αυτής της δυνατότητας σε iPhone συνεχίζεται ενώ λαμβάνει διορθώσεις. Δεν υπάρχει ακόμη καθορισμένη ημερομηνία για την εφαρμογή της νέας δυνατότητας, με τον συνήθη τρόπο, για όλους τους χρήστες της πλατφόρμας.

Δείτε επίσης: WhatsApp: Επιβεβαιώθηκε η υποστήριξη από πολλαπλές συσκευές

Σύντομα, όλα τα messengers θα έχουν πρόσβαση στην τελική έκδοση των βελτιώσεων που έγιναν στο σύστημα της εφαρμογής. Ομοίως, δοκιμάστηκαν και οι επιταχυνόμενες δυνατότητες ταχύτητας αναπαραγωγής ήχου και ψηφιακών πληρωμών.

Ωστόσο, περιμένετε να κυκλοφορήσουν όλες οι ενημερώσεις στο WhatsApp.

Πηγή πληροφοριών: sproutwired.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS